POVESTIRI ADEVARATE

siiugbj

Sa va povestesc o întamplare din viata mea ca sa întelegeti de ce il sustin azi pe Alexandru Cumpanasu. Fratele meu e preot, acum cativa ani nepotul meu Andrei a fugit de acasa, mama nu se operase înca. Am înnebunit instant cu totii. Frate-miu s-a dus la politie sa ceara ajutor. Politistul desi i-a spus ca nu poate declara copilul disparut decat dupa 12 ore l-a ajutat si l-au cautat. Seara, Andrei - probabil speriat și întelegand ce a facut , s-a intors acasa.

Cumnata-mea cand l-a vazut a cazut in genunchi. Frate-miu a început sa planga.

Politistul l-a luat de o parte pe asta micu si i-a frecat ridichea, i-a spus ca a pus politia pe drumuri si ca pentru asta taica-su era bun de plata. Si ca merita o mama de bataie buna.

Lui frate-miu i-a spus ca in momentul in care s-a anuntat disparitia, politia trebuia sa informeze presa pentru ca nepotu-miu sa ajunga subiect de presa. Ținând cont ca era copil care provenea dintr-o familie buna, frate-miu preot, cumnata-mea educatoare ei nu au anuntat nici presa si nici nu i-a amendat.

De atunci nepotu-miu pare ca s-a linistit. Frica însa ne-a ramas ascunsa într-un coltisor de suflet.

Andrei a fost aparat de Dumnezeu. Mi-e groaza sa îmi imaginez ce au îndurat fetitele astea nevinovate de la omul asta stricat. Mi-e groaza !!

VIOLETA CIOBANESCU

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?