POPA PROSTU (Pam-pam! Fleet!)

popa

Ieșenii sunt bombardați ziulnic aproape (excepție sâmbăta, duminica și sărbătorile legale) cu produsul muncii Direcției de Postaci ai Consiliului Județean Iași ce „nu precupețesc niciun efort” în a lăuda „mărețele înfăptuiri” săvârșite de astă instituție de cheltuit aiurea banii contribuabililor (plus cei alocați de guvern) pentru golănii ordinare menite să aducă praf în ochii poporului PSD de la sate.

Un inept funcțional cu reale probleme de sănătate mintală s-a ajuns prin jocurile sorții pentru îndelungi și constante dovezi de slugărnicie și obediență față de mahării vremii de la PSD să-și facă jocul ticălos și perfid într-un domeniu în care toată lumea se pricepe, mai puțin tembelii care iau salarii cu roaba de la Parchetul DNA Iași.

Oameni buni, dragi cumetri, iubiți fini, nașule Marcelino!

Într-o atitudine puerilă de transparență maximă, exact ca și scamatorul care îți bagă o mână în fața ochilor ca să-i vezi lipsa oricărui obiect, cealaltă se strecoară hoțește în buzunarul de la piept pe interiorul sacoului tău și îți șutește portofelul tixit de bani taman după ce ai făcut împrumutul în bancă să-ți cumperi apartament!

Maricel Popa este un vechi client al statului român ducându-i-se „buhul” pe vremea lui Adrian Năstase cu privatizările făcute în zona Iașului a unor firme cândva emblematice care erau aduse la faliment conform unui grafic ascuns.

După ce s-a îmbogățit ușor fiind părtaș la acțiunea națională de construire a rețelei de fibră optică rulată sub patronajul instituției naționale ROMTELECOM - unde statul român a cheltuit o sumă imensă în plus pentru a se apropia de standardele țărilor europene libere -  Maricel Popa , pe atunci patronul unei firme de apartament „Omega is comunication” , a ajuns prin metode specifice la împărțire tortului mirelui...

A urmat aproape concomitent „salvarea” de la faliment a cunoscutei întreprinderi TEHNOTON Iași, cu cupoane și bani pe veresie ce s-a reprofilat de la tradiția de electrotehnică și electronică în aragaze pentru africani cu cuptor pe bază de soare.

Ascensiunea fulminantă a lui Nebunelea (poreclă scoasă de salariații de la Tehnoton după ce a tras un șut într-un perete de rigips de nervi că nu puseseră o ușă într-un loc indicat de el înainte de un drum în Japonia, unde Sony plecase la „prospectarea pieții” de aragaze...)

Sonatul a umblat două luni șchiop conducând nebunește primul LEXUS  venit la Iași după revoluție.

Cel mai mare „gheșeft” făcut de Maricel Nebunelea a fost însă achiziționarea cvasigratuită a întreprinderii ALDP Iași desprinsă din Direcția Regională de Drumuri și Poduri din subordinea Ministerului Transporturilor, un act criminal făcut de statul român la voința Javrei Ceacâre Băsescu ce a dorit punerea la pământ a structurii rutiere și externalizarea tuturor lucrărilor de întreținere curentă a drumurilor, cu predarea aproape gratuită a utilajelor din dotare către ciracii lui, care au constituit aproape simultan Mafia Drumurilor.

Fiind în cărți – pe aceeași mână murdară cu ticălosul primar al Iașului Ghiță Nichita din Dorohoi – Maricel a promis sponsorizarea PSD și a devenit peste noapte patronul privat peste o avere pe cuprinsul întregului județ Iași.

De aici au început cu ajutorul unor „specialiști” de aceeași teapă cu el șmenurile, golăniile, licitațiile șmenuite, șpăgile, evaziunile fiscale și faima lui Sony de mare antreprenor. A făcut escrocherii enorme, a asfaltat str. Nicolae Iorga în campanie electorală să-l facă pe Nichita regele baronilor locali, dar, GHINION ! A câștigat alegerile Javra Ceacâră cu PNL&PDL și Primăria Iași a rămas fără sponsori, iar firma lui Popa a intrat în picaj...

De aici i se trage lui Sony Nebunelea ideea că el s-ar pricepe la drumuri și la investiții! De aici și de la colaborarea cu Romtelecom are el relații cu toți rechinii din domeniul drumurilor, iar majoritatea specialiștilor din domeniu au avut cu Popa în lungul timpului afaceri nasoale cu iz de hazna.

Tembelul cunoaște prea bine azi ce înseamnă să deții și să întreții continuu o rețea rutieră, ce responsabilitate imensă presupune asta, ce lucrăriu complexe sunt necesare continu 24/24, 7 zile/7, 12 luni pe an, fie vară sau iarnă!

Țărănoiul din Coțușca Simirad a devalizat tot prin intermediul drumurilor județene bugetul împreună cu Georgeta Borgia de Gâlcă – femeia fatală cărată de Simirad pe unde tot a ocupat funcții de mahăr.

Au pus la pământ și au falimentat cu bună știință firma proprie a CJ Iași numită SC-LDP, aflată în subordinea DADJ, firmă abilitată și organizată structural să execute lucrări curente de întreținere drumuri și poduri.

Am scris mult pe această temă, am transmis inclusiv lui Maricel Sony Nebunelea un PROGRAM amănunțit de acțiune pe termen scurt, mediu și lung la Consiliului Județean Iași pentrupentru adoptarea unei strategii sănătoase de dezvoltare și îmbunătățire a rețelei rutiere, pe care tembelul a ignorat-o pentru că îi strica afacerile necurate.

Suntem bombardați aproape zilnic cu știri însoțite de poze pe Facebook cu lucrări noi de asfaltare a unor covoare pe coclaurile județului direct pe colbul drumului, lucrări care datorită modului de organizare și a stilului pompieristic de muncă nu pot ține mai mult de 1-2 ani, după care (în funcție de interese și primării sponsori) se aplică iarăși un alt covor de 10-12 cm peste cel existent.

dj

Cât mai stau la comandă acești cari nepți cu sindrom de ticăloșie la butoanele județului, riscăm să avem localitățile îngropate sub nivelul șoselelor!

foto

Sunt metode simple și eficiente de întreținere curentă și punctuală a drumurilor și a podurilor, dar ticăloșii sub comanda lui Popa Prostu le ignoră, continuând să dea bani cu sacii unor firme de casă ca Eky San Târgiu Estetic, ce a devenit azi Executantul total și universal atât al celor de la Drumuri Naționale conduși catastrofal de un alt tembel (de fapt doi) din PSD  - Laicu și Ostaficiuc -  cât și la Drumuri Județene unde tartorul este Maricel Sony Popa prin niște aprozi de la DADJ.

Escrocheriile se văd cu ochiul liber de cei care știu să deosebească un miros de asfalt de cel de rahat de latrină, doar procurorii inepți funcționali care aici nu știu pe cine să răpească, să terorizeze ca să le facă denunțuri cu care să poată încropi ei un dosar penal ,nu știu ce și cum  să facă!

Ce vreți mai mult dacă tembelul Popa Prostu îl are drept consilier personal pe țăanul cu ștaif Ghiță Sulă Tare – fostul primar al Iașului - eșuat de nevoie, dar liber și ferice, iar Constantin Simirad a ajuns să-l consilieze pe actualul bulibașă?!

Un careu de tâlhari cu procurorul interlop Emilian Eva în coadă, ia mereu potul cel mare!

Cât mai conduce Dragnea PSD, la Iași nu există șanse să se schimbe tâlharii din fruntea societății...

Dar nici parchetarii corupți oare nu vor fi schimbați?

RECHINUL TIGRU

https://www.facebook.com/Consiliul.Judetean.Iasi/photos/pcb.789453931395002/789453784728350/?type=3&__tn__=HH-R&eid=ARAH9l1hL_lHCovLi-_1ZYb-rbp1XZ1ZBJ3W8zMabIVlazOYx42fRJPl3zj9Wu342m_ztzyPR7MClI9Y&__xts__%5B0%5D=68.ARCXtz0eaD-x3jOOUSP0_34ad9ry3_x9mK_9U5jQOa7RqGKB3K4_UfYoThqwDQ53TGnNkd6cRk7Ilnz2UBGeigwFlnty6Nx3fZA87Cu2ZY1-LxaeR2Jc63PCSKgPsCzOed--GS2-Hq96vMFqLk83o9s8mWKKdvTCWN8DT9SlyOGwKtLH3rHoFzXkDV3fEB55C9eQaohZl3usy5iHKPF8-ZD42Ye6mn7VkJjOSUDkaO6jd9l1oSN1LwjW

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?