PONTA E PE CALE SA PREIA PSD, SARIND GEAMUL DE LA TOALETA !

dfjhff

Mai țineți minte pe trădătorul Pisicul Puie Monta? Mai țineți minte cum jigodia „Micul Titulescu” a făcut bara-bara cu Javra Ceacâră și a urinat pe voturile milioanelor de români care au crezut (din nou) ca proștii în construcția USL, în 2010-12? Mai țineți minte cum a motivat el Trădarea? Că de fapt a făcut un bine României, că a acceptat „to do list” de la lombosciaticul Junker – un alcolist notoriu - care era un mentor al lui Băsescu? Mai țineți minte toate porcăriile cu numirea lui Kovesi în funcția supremă la Parchetul General? Dar cu trădarea făcută lui Crin Antonescu, când și-a călcat din nou cuvântul și s-a băgat în poză fiind călcat pe cap de Johannis?

Dacă vă aduceți aminte de toate astea, cu siguranță că vă amintiți și de ticăloșia acestui limbric infect care a executat ordinul Sistemului și a adunat în jurul său acoperiții din PSD în frunte cu Grindeanu, Mihai Tudose, Oprea, s-a rupt din partidul care l-a făcut om mare și a scuipat pe jos, creând o breșă prin formarea aripii securistice PRO România?!

Atunci m-am numărat printre scepticii care am afirmat că Puie Monta NU va mai intra niciodată într-un viitor Parlament prin acumularea unui număr suficient de voturi care să treacă de pragul de 5%...

Am prevăzut totuși atunci și o posibilitate, anume ca Pisicul să acționeze exact așa cum a procedat după închiderea lui Liviu Dragnea, anume să se alăture vizibil acestui PSD  acaparat de alți securiști împuțiți ca al de Ciolacu și cu perfidie și complicitate, să ajungă să se reintegreze din nou în Ciuma Roșie, ca valul de voturi acumulate, „să-l facă din nou ce a fost și mai mult decât atât...”

„Cineee a fost generalul care a apărat cu pieptul gol rezistența premierului securici Grindeanu, baricadându-se în biroul din Palatul Victoria?”

„Cinee a trădat la vedere PSD ca să poată elimina din CEX pe acei adversari care l-au arătat cu degetul arătător că ar fi un trădător, un laș și un fricos?”

Ați ghicit! E Puie Monta!

Ce face el acum cu complicitatea unor vechi baroni din PSD și a acoperiților ce fac jocurile murdare a Sistemului pentru ca PSD să se rupă, sau să devină un partidoi controlat, în care oile sovietice să legitimeze o haită de câini la fel de turbați ca și javrele din PNL?

Face ceva ce se pricepe! Îl impune pe Grindeanu să candideze la președinția PSD și în subsidiar va ajuta ca în viitorul Congres să fie votat, urmând ca ulterior, tot viitorul CEX să conțină cât mai mulți trădători acoperiți, fideli găștii lui Ciolacu, Ponta, Grindeanu, Tudose, etc. De aici și până la un partid „al maselor” care să facă jocurile ticăloase ale lui Johannis și a hienelor de afară, nu mai este nicio opreliște!

Ați înțeles deci, „dragii mei”, că păduchele Grindeanu este de fapt Calul Troian băgat noaptea în cetate ca să deschidă porțile dușmanului și să predea „poporul PSD” în vederea abatorizării României.

GABRIEL MIHAILA

Featured