Politica pupatului in cur o traditie la romani?

picture

Semeni vânt-culegi furtună.
În țara în care Generalii conduc politicienii, în țara în care pupatul șefului în c...r este sport național-vechi de pe timpul turcilor-, în țara în care politicienii și-au pus implant de păr în limbă și au găurit dosul pantalonilor ofițerilor pe care-i sclavagesc, a venit timpul ca Viorica Dăncilă să culeagă ce a semănat.
Am spus de nenumărate ori că Generalii lu’ ‘pește prăjit, cu stele primite la apelul de seară, nu merită încrederea nici până la privata din dosul curții, că-ți pun piedică pe drum, și cazi fix unde-a mai căzut și altul care s-a scăpat pe el înainte de a ajunge la punctul fix.

Viorica Dăncilă a crezut că se va înțelege cu gașca lui Helvigh și a lui Iohannis, până ce Europa FM și-a tras un sondaj la comanda SRI, care a fost preluat cu pompă de toate televiziunile, în frunte cu Rtv și A3-că Digi nu se pune-, care au făcut festival din crucificarea Dăncilei și ridicarea în slăvi a lui Diaconu, care, neștiind prea bine ce se întâmplă cu el, a început să-l mustre pe Ciutacu că cum își permite să-l deranjeze din somnul de frumusețe. Până și Gușă, proaspăt rămas fără televiziune și detașat de Helvigh la PSD, pentru a-i ține lumânarea, a simțit a mia oară nevoia să ducă și el vorba lui Edy Șobolan mai departe, cum că Coldea ar fi în spatele Sondajului, și nu actualul SRI.

Viorica Dăncilă nu știe că Neamțu’ a decis demult că nu mai are nevoie de ea în turul doi, că i-au băgat Helvigh, Pahonțu și cu Dâncu în cap că ar bate pe oricine în turul doi, mai putin pe Bârna, căruia i-au tras cu mult timp în urmă un dosar penal, după ce tot ei l-au preacurvit la banii europeni.
Rețeta clasică: te ajut să furi, după care-ți fac un dosar cu care te țin în belciug.
Iar Helvigh (care nu e în nici un caz pe ducă, nici el nici Pahonțu, cum am văzut un comentariu) acum i-a dat-o în moalele capului, și e doar începutul, pentru că luni îi va pune piatra pe mormântul politic demult săpat, dar bine camuflat cu promisiuni mincinoase.

Luni, în pofida a ceea ce “dau somn” acum-pentru veșnica adormire a PSD-, toți slujbașii SRI, luni deci, Guvernul Orban va trece, iar Dăncilă nu numai că nu va intra în turul doi, dar va fi sfârtecată până să se ducă să-și dea votul.
Ce scenariu mai sumbru vreți decât ieșirea a zeci de mii de PSD-iști din birouri în ultima săptămânâ de campanie? Nu există umilință mai mare pentru PSD-iști decât pierderea guvernării cu cinci zile înainte de ziua alegerilor!
O asemenea “performanță” nu cred că au întegistrat-o multe partide în lume. Ce se va întâmpla după?
Simplu: Iohannis nu vrea să înfrângă PSD-ul, vrea să-l umilească, iar Helvigh își va numi propriul președinte la PSD, în persoana lui Paul Stănescu, un tânăr domn care se umple de bani și de dosare penale gaj, lucrând fix cu denunțătorii altor PSD-iști pe care i-a aruncat prin pușcării.

După ce nu a mai văzut Statul Paralel, după ce nu i-a revenit vederea nici după ce a numit-o pe Olguța Vasilescu ( care din păcate nu poate da acolo unde nici Dumnezeu nu poate), după ce nu l-a mai cunoscut pe răul mustăcios care a inventat-o, lui Viorica Vasilica Dăncilă i-a venit rândul.

Peste 62 de ore va fi istorie, iar șlagărul momentului va fi “ scapă cine poate”!
Viorica Vasilica Dăncilă a reușit ce n-a reușit niciun liberal sau vreun securist: să-l ducă pe Iohannis la peste 50% în primul tur, iar SRI/DNA să aibă propriul guvern în România.

Uau!
Cum era aia?
Cine seamănă vânt culege furtună!

- Nu vă supărați, dar cu calul ce-ați avut?
- Cu cine?!
-Cu Caluuuul!!!
- Ce cal domne’ fugi dreacu’ de’aci, că era o amărâtă de mârțoagă!
- Iertați-ne, promitem că nu mai facem, dom’ general!
- Cineeeeee-i Generaaaaaalul?!!!
- Toți e’ domne, că e mai mulți, câtă frunză, câtă iarbă!

Să aveți un sfârșit, dar mai ales un început de săptămână superb, așa cum vi l-au pregătit Vasilica Viorica Dăncilă și Klaaaaaus Werner Iohanniiiiiis!!!!!!

Gelu Visan

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?