POLITIA ROMÂNA - O INSTITUTIE CARE AJUTA INTERLOPII SA FACA LEGEA...

dshfhgfgf

Canalele Tv abundă de vreo două zile cu știrea despre Șeful Politiei din Eforie, care este cică anchetat acum de procurori că lua parandărăt de la amărăștenii care strigau și vindeau „porumbelul” pe plajă. Găinării! Acest individ avansat în funcție după 15 ani de lucru în Poliție, a avansat în grad și funcție, dar a coborât enorm pe scara socială dacă a ajuns să trăiască cu venituri suplimentare din șpăgile date de populația săracă ce caută să muncească în felul ei, adunând o brumă de bani în trei luni ca să aibă până la Crăciun. Lăsăm la o parte că ticălosul caraliu șef închide ochii cu bună știință la modul neigienic în care această lume a treia a familiilor nevoiașe de șuți profesioniști prepară „porumbelul” și „gogoșica înfuriată” clătita cu marmeladă, sau șuberecul cu brânză de la țap.... Probabil că aceste funcții de Șefi de Poliție de orașe-stațiuni, sau în general, de urbe înecată în praful verii, sunt cumpărate la rândul lor pe sume periodice cu care se cotizează mai sus, la Șeful Inspectoratului Județean, unde acela, atâta vreme cât stă pe funcție, adună și dă mai departe către grangurii gulerați din IGPR și din Ministerul Afacerilor Interne, alte dijme necuvenite. Acesta este mecanismul degradării totale a Sistemului Polițienesc din România la care s-a ajuns astăzi, când Poliția a devenit efectiv un fel de scut al interlopilor jefuitori, proxeneți, cămătari, etc. Tu, ca cetățean al acestei țări – plătitor corect de taxe și impozite – ești indignat la culme când vezi o poliție umilă și umilită, pe cascheta căreia scrie du litere majuscule CORUPȚIE și nu ai încredere nici o fărâmă în integritatea lor. Polițiștii nu mai sunt milițieni, sunt CARALII, adică ei CARĂ de la subordonați la șefi, șpăgi și bunuri necuvenite, servicii sexuale cu parașute care plutesc peste tot pe albastrul cerului.

Nu contează ce regim politic s-a perindat la putere, ce coloratură. Astea sunt detalii insignifiante, deoarece aparatul polițienesc a învățat repede că prin ministrul numit politic, el NU se poate opune clasei politice care conduce efectiv țara, el, aparatul polițienesc nu are altă alternativă decât să imite ce vede în jur, adică să închidă ochii, să întoarcă mâna căuș și să palmeze orice firmitură sau orice șpagă mai babană primită de la un Șef din Clasa Politică, ori de la șuții interlopi de cartier.

Asta e țara, ăsta e neamul de borfași în care se pare că ne-am transformat și din nefericire, acum suntem la general, un popor de infractori, de complici la crima organizată, începând de la Johannis – Președintele României – și terminând cu omul de jos, de cel mai de jos, trântorul de bodegă, acela care nu se ridică de la masa cu bere și rachiu să descarce un camion cu cărămidă pentru 100 de lei de om, dar îți dă în cap să-ți ia telefonul mobil pe care să-l dea imediat cu 30 sau 50 de lei.

Suntem un neam de corupți generalizat, un neam de tăinuitori, de complici prin tăcere și lipsă de inițiativă, suntem deja un popor dispărut, am devenit o populație împrăștiată în lume, pe care nu o interesează să apere cu demnitate blazonul unor strămoși care au ținut piept unor imperii.

Nu cred că cineva va mai avea vreodată curajul să încerce să răpună balaurul după ce a văzut cum populația României a asistat cu pasivitate la ticăloșiile îndreptate împotriva lui LIVIU DRAGNEA, care a încercat să aducă țara pe un făgaș normal, prin declanșarea unei lupte a oamenilor corecți și cinstiți, contra năpârcilor ce au distrus Țara și poporul. Ce a pățit Liviu Dragnea sub asistarea tacită a populației, fără o minimă opoziție, fără o revoltă în masă, dovedește că acum nu mai reprezentăm un popor, un neam viteaz care a muncit cu hărnicie și cu greutate să răzbim în veacuri, suntem doar o majoritate de șuți, criminali, interlopi, căruia îi convine acest sistem corupt, care acceptă tacit și închide ochii la fărădelegile care se petrec zilnic în văzul nostru, televizat, de la plajă în Parlament și la Președinția României.

Nu mai există o FORȚĂ care să intervină prin forță și mai puternică pentru a distruge Corupția instituționalizată, eventual Armata, dar s-a avut grijă ca și aceasta să fie subordonată comenzii NATO, unde suntem doar o carne de tun.

GABRIEL MIHAILA

Featured