POLITIA POLITICA

djfghghgffv

De câte ori am scris pe tema Poliției Politice practicate acum „la vedere” de regimul dictatorial al lui Klaus Werner Johannis? De câte ori, ÎNAINTE ca acesta să fi fost „ales” în funcție, am strigat în patru zări că este un impostor, un ticălos fățarnic, un nazist care își va arăta adevărata față după ce va fi ajuns în funcție și atunci va călca pe cadavre!

Nici nu era greu de anticipat asta, doar să fi întins mâna și să fi navigat câteva ore pe Google și să fi citit articole din presa locală a vremii, prin presa occidentală și să ai puțin discernământ ca să faci câteva conexiuni în creierul tău. dacă nu ai circuite arse, sau lipsă!....

Degeaba am scris documentat, degeaba am încercat să deschid mintea oamenilor, întotdeauna Prostia bate Inteligența. Ați ajutat jivinele securiste să-și ducă la îndeplinire Planul de NUMIRE a lui Johannis la Cotroceni.... Acum avem cu toții rezultatul prostiei colective!

Încă din primul mandat, fiara cu colți de oțel Krupp și-a arătat dantura rânjind la români. După trei ani de la primul mandat, lui Johannis a început să-i iasă la iveală multiplele defecte cu care este tarat și de care el este conștient, iar pentru aceasta se răzbună pe români... pe acei români pe care el îi percepe că nu sunt „românii săi”!. Adică o majoritate de peste 60% din populația efectivă a României, cu tot cu diaspora și nu cu acel fatidic 66,09%, din câți l-au votat cică la ultimele alegeri... Acest procent este raportat la câți au ieșit la vot, nu la numărul persoanelor cu drept de vot!

Ca un opozant înverșunat „pe față” a politicii antiromânești dusă de Președintele ales de manipularea perversă a Serviciilor, puternic finanțate și cu implicarea josnică a PSD și a ÎNTREGII Prese devenită unealtă în slujba acestor Servicii, SISTEMUL a  început ca prim pas, vânătoarea oamenilor de spirit și cultură care erau împotriva lui Johannis și a camarilei sale din PNL-ul capturat de reptilele portocalii ale Javrei Ceacâre Băsescu. O armată de trolly bine remunerată, a devenit o armată de mercenari pe rețelele de socializare care aveau conform ordinelor venite de la Direcția de Analiză și Sinteză a SRI - aflat sub conducerea altui etnic german, Eduard Helvig și în directa coordonare a „generălesei” Anaconda - aveau deci misiunea de a intoxica prin commenturi ostile, pline de injurii și obscenități, cu articole „servite” de niște vectori din Presă, aserviți total Noii Securități, sau a unor sit-uri la fel de toxice ce au devenit fabrici de „fake-news-uri” pe de o parte, iar pe de altă parte, aveau menirea să indice și să dea blok sau să raporteze către Facebook, acele postări ce se dovedeau credibile și pline de adevăr la adresa lor.

Direcția de Analiză și Sinteză a SRI, a înființat la nivel de Stații teritoriale SRI a unor Srvicii subordonate, în care specialiști în IT, analiză, sociologiw, filozofie, litere, plătiți foarte îndestulător din banii publici, supraveghează pe toată durata programului de lucru mesajele de pe Facebook sau Twitter, ale cetățenilor din zona lor de activitate și apoi întocmesc rapoarte despre cele mai însemnate (citește cele mai deranjante) pe care le trimit la București. De aici, sunt transmise date, nume, linkuri, ale unor persoane și pagini sau sit-uri incomode noului regim, către un alt Departament dependent de STS, ANCOM, iar aceștia începsă ȘICANEZE peste Facebook pe acele persoane incomode. Imixtiunea securiștilor din Noua Securitate devenită subtil Poliție Politică în slujba lui Johannis și a ciracilor săi din PNL, PMP și chiar PSD, USR sau PLUS, nu a fost decât pasul către teroare și către anii de tristă amintire a lui Hitler și Stalin!

Adevărul este că sub pretextul efervescenței terorismului în lume, puternic exacerbat de SUA și țările membre NATO, s-au semnat cu siguranță pacte ticăloase între Serviciile Secrete ale mai multor țări și conducerile rețelelor de socializare, șantajate în urma unor scandaluri declanșate tot de presa aservită să acționeze la cerere în slujba și interesul acestor Servicii, precum CIA, SRI, MI5, etc – în numele „combaterii terorismului”, la închiderea abuzivă, fără cercetare serioasă, a multor conturi devenite incomode. Doar conturile trollylor ce lucrează pentru puterile aflate la comandă sunt protejate și lăsate să opereze.

Ca un opozant vehement al lui Băsescu și ulterior al lui Klaus Johannis, am devenit imediat în atenția analiștilor din SRI, o „persona nongrata”. Nu mi-am făcut nicio clipă vreo iluzie că nu voi fi ostracizat și șicanat! Procedează așa deoarece au o mare putere, dată de clasa politică coruptă și șantajată, care s-a format defectuos în cei treizeci de ani de la „revoluție”

Mi-au blocat conturi, mi-au dat pedepse nenumărate de interdicție, de la o zi, trei, o săptămână, o lună!  Cea mai mare ticăloșie ce au făcut-o asupra mea, asupra soției mele CARE NU FACE ALTCEVA DECÂT CĂ CITEȘTE pe Facebook, dar și asupra altor anonimi care scriu cu talent și se împotrivesc Dictaturii și regimului polițienesc din România „democrată”, este că m-au obligat de vreo șase luni să abandonez numele și prenumele meu real de familie și de botez și să-mi fac un cont fals, cu nume fals, fără poză de profil, pentru ca să EXIST ca om! Sunt o persoană invalidă, țintuită de zece ani într-un căruț de invaliditate, sunt practic sub arest la domiciliu și singura mea ocupație ca să nu-mi pierd mințile și să fiu oarecum în contact cu lumea exterioară, erste Facebook și Twitter. Sunt șicanat și ostracizat de jivinele securiste aflate în slujba lui Johannis și nu a României, cum ar fi normal, pentru DELICTUL DE OPINIE!

Opinia individului este GARANTATĂ prin Constituție în orice țară pretins democratică, la fel cum este garantată și Libertatea Ptresei, dar în România după Băsescu și Johannis, LIBERTATEA CUVÂNTULUI  a devenit un drept pe care urinează toți cei aflați la Putere!

Pagina RECHINUL DIN BAHLUI a fost creată în urma desființării abuzive de către noii securiști a fostei pagini RECHIN DE BAHLUI! Acum au desființat-o și pe aceasta!

djfhhgh

Am înființat curând RECHINUL ÎN BAHLUI! Aceste pagini nu sunt altceva decât interfața sit-ului rechindebahlui.ro – o platformă creată de subsemnatul împreună cu alți prieteni și adepți ai patriotismului curat din SOCIETATEA CIVILĂ, într-o altă țară decât România, tocmai ca să îngreunăm șicanarea revistei.

Hienele deocamdată nu au jurisdicție și acționează mult mai greu asupra anihilării platformei, dar asta nu înseamnă că nu au puterea să o facă! Suntem mai mulți redactori virtuali, mai mulți autori de articole ale unor anonimi ce au ca trăsătură comună Cultura, Talentul de a scrie articole, Patriotismul ce ne leagă de România, dar mai ales Opoziția față de Dictatură și încălcarea drepturilor constituționale. Suntem la vedere, nu ne ascundem, nu punem la cale nici acte teroriste, nici înlăturarea acestui regim prin forța armelor, nici incitarea la o adevărată revoluție! Scriem ceea ce Presa oficială NU SCRIE, deoarece a acceptat pumnul în gură!

Vom continua cu îndârjire să scriem și să ne facem auzite vocile! Doar prin luptă, cu arma letală a cuvântului scris le putem pătrunde mai repede și mai ușor acolo unde e greu de ajuns cu glonțul, cu otrava, sau cu pumnalul!

GABRIEL MIHAILA   sau

MIHAIL GABI MOLDOVEANU.

Sau cine mai știe?

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?