POCNIND DIN PLICI, PE LÂNGA VOI, ADESEA AM TRECUT...

vshjk

Echipa de idioți inepți care au ajuns „edilii” Iașului și schingiuiesc moral populația, continuă ticăloșiile cretine care se desfășoară sub oblăduirea primăriei în zona „2 Băieți” – Dancu, cu „varianta ocolitoare” pe podul Sf. Ioan – Tomești -Holboca.

Propunem să se schimbe măcar numele orașului în Iași Holboca, așa cum și Clujul se cheamă Cluj Napoca. Să se știe!

Pe site-ul primăriei, idiotul ales, se dă în stambă ca Șef al Comisiei de Circulație, spre invidia probabilă a comandantului Piele dă Porc, care figurează în scripte ca lider de grup la Poliția Amendatoare Rutieră...

Bă frate, ăștia doi, fac o echipă perfectă aici la Iași, unde incompetența și nepăsarea lor proverbială își dau mâna făcând lucruri minunate împreună. Eu v-am mai spus că fostul  „Cel mai Atehnic Director Tehnic” din UE -  ajuns azi cel mai mare primar tembel și ticălos din România - crede că se pricepe la administrarea unui mare oraș ca Iașul, dar el nu este capabil să administreze nici cartierul Platoul Însorit, unde firma de casă Conest i-a făcut mascat vila la care plătește de hoha, de ochii lumii și a Agenției pentru Integritate, o chirie modică de câțiva zeci de lei, este încă la stadiul de joacă cu mașinuțele.

După apariția ultimului articol de pe „Rechin de Bahlui” în care arătam nepăsarea criminală a lui Chirica și a cumătrului său  ajuns mahăr la firma de casă CONEST, după zile în care au părut că bagă capul ca struțul în bazinul cu dejecții al Stației de Epurare din apropiere, au făcut rampe balastate pe unde să intre autobasculantele la încărcat. Două zile mulțimea care depinde de această stradă care leagă Iașul de Dancu-Hbloca și mai departe, au înjurat oarecum doar printre dinți retardul congenital de care dau dovadă Chirica și „echipa” lui, dar probabil săturându-se să mai fie deștepți, hoardele lui Cumătru au trecut iarăși la represalii și au băgat iarăși autobasculantele pe carosabil, blocând sfidător de ticălos traficul către Dancu, cu ocolire prin Tomești (bă Chirica, să trăiești!)..gfgfdgh.

La intersecția cu Malul stâng Bahlui, la podul Sf. Ioan, a fost mutat iarăși un popic viu, de la Poluția comunitară călare pe câini (sau invers?!), care este pe post de reportofon pornit să înregistreze - fără să transmită - toate înjurăturile de mamă, tată, bunică, frați, nevastă, copii actuali, copii pierduți la divorțuri și ce mai are omul drag pe lângă casă. Nimeni nu a uitat să pomenească desigur și morții mamei sale și a rudelor apropiate pe care i-au dictat ca un pomelnic, ca să fie puși pe toacă. Măcar cu asta se pot răcori cei câteva mii de șoferi care sunt nevoiți să înghită zilnic ticăloșiile inepte ale lui Chirica și echipa lui de cumătri...

Idioții nu pot înțelege – pentru că nu îi duce nici capul la nimeni – să ia cât de cât de fațadă niște măsuri obligatorii în alte localități neguvernate de magraoni ajunși Bulibașă.

Când deviezi circulația care vine dinspre „2Băieți” spre Dancu pe podul Sf. Ioan spre SPIROCA – Tomești și se circulă bară la bară, mai ales în orele de vârf între 15 – 17, se blochează efectiv intersecția de la Prefabricate din beton, lângă fosta fabrică Coca-Cola...

De la Podul Sf. Ioan și până poți trece de bariera de cale ferată spre Tomești, ai nevoie de o oră cu ochii pe ceas, pentru că dinspre oraș, pe drumul cu prioritate dinspre Fabrica de cărămizi, curg tot bară la bară mașini și autobuze puturoase CARE MAI AU ȘI STAȚIE LA Lukoil! Eu înțeleg că Legea spune că ADMINISTRATORUL drumului răspunde de semnalizarea și luarea de măsuri corespunzătoare pentru buna desfășurare a circulației, dar și Poliția Rutieră are rolul ei în a îndemna și consilia Administratorul să facă ceea ce trebuie făcut. „Dacă nu știi, te învățăm, dacă nu poți, te ajutăm, dacă nu vrei, te obligăm!”. Nefericirea ieșenilor se mai numește și GHINION, că pe când devenise indizerabil la Piatra Neamț pentru niște complicități interlope, comandantul Piele dă Porc a fost mutat drept pedeapsă pe aceeași funcție avută, la Iași! Nu agent de stradă la Bicaz sau la Roznov, ci ditamai comandantul la Iași... Ce știe și ce îl duce mintea, am văzut și suntem sătui.

Politicul și Mafia ACȚIONEAZĂ CU SIGURANȚĂ ȘI ÎN Poliție, ca peste tot, iar faptul că Bulibașa Chirica joacă rolul de șef-specialist în circulație rutieră în travesti, este o consecință că sunt în aceeași familie mafiotă.

Chirica face tot felul de conferințe de presă, elucubrează mereu cu soluții aberante, ca aceea de a face pe 450 de metri o bandă pentru Transportul în Comun în cea mai aglomerată intersecție din Iași (Podu Roș), unde - ce infern a fost până acum - idiotul va nenoroci complet zona...Prost să fii, dar de frică tot să știi!

Poliția rutieră este ținută mereu în repaos de odihnă, pentru evenimente, sau stă la pândă în locuri drepte și neaglomerate, ca să prindă vitezomani cu 62 Km/oră. Atâta poate domnul Piele dă Porc! Cel puțin în situația zonei de șantier imbecil deschis de la 2 Băieți la Dancu, Poliția Rutieră Națională ar trebui să impună prin amenzi către conducerea firmei care desfășoară lucrări, asigurarea circulației pe ambele fire, cu semnalizare profesionistă, cu piloți de circulație care să asigure intrarea autobasculantelor în șanțul casetei de cale a tramvaiului, iar dirijarea în caz de nevoie  - și mai ales în orele de vârf - ar trebui să fie obligatoriu făcută de Poliția Rutieră națională, atât la Podul Sf. Ioan, cât și la intersecția de la Fabrica de prefabricate, unde măcar ar suplini lipsa unui semafor! Tot în această intersecție – dacă ar exista specialiști la primărie - iar nu doar flaifuteri urechiști, mai proști decât Șeful Comisiei, ar face într-o noapte un sens giratoriu din bidoane specifice de semnalizare alb/roșu, care ar putea permite și penetrarea mașinilor ce vin de pe podul Sf. Ioan!

Așa nu mai poate continua! Anunț pe această cale conducerea șantierului, că totuși sunt mașini care se deplasează pe direcția înainte spre piața 2 Băieți și nu fac obligatoriu stânga, iar uneori reușesc să ajungă la strada spre stadionul Aviație, alteori dau de încărcătorul frontal sau de autobetonieră și lucrătorii dau drumul selectiv unor cunoscuți, în timp ce altora care nu se pot recompensa, nu!

Accentuez încă o dată și acum, că pe str. Aurel Vlaicu funcționează DOUĂ CLINICI DE DIALIZĂ, iar ajungerea ambulanțelor cu pacienții la orele stabilite pentru tură, sunt esențiale!

Primarul Chirica trebuie să știe că primește din tot sufletul cele mai crunte și sofisticate blesteme și înjurături, atât el cât și familiile lui – vii sau morți – ca și toți idioții care prin votul lor ticălos au făcut posibilă realegerea acestui magraon infect ca Bulibașă a Iașului!

Ne rugăm din tot sufletul să trageți cu toții consecințele ticăloșiei voastre, pentru că ați validat o mârșăvie făcută de trădarea și complicitatea unor pușcăriabili ca escrocul Costel Alexe.

Criminalilor, mânca-v-ar Covidul!

Hai, pam-fleet!

GABRIEL MIHAILA

Tags

Featured

RECONVERSIUNEA LUI ARDILES: DE LA HOT DE GAINI, LA CONSILIER POLITIC!

V-am spus că sunt masochist. Ieri, de bună voie și nesilit de nimeni, am pierdut încă trei fârtaie de ceas din viață ca să ascul elucubrațiile de la „România9” înșiruite de domnul Ardei Umplut, alias Ion Cristoiu.