#PNLUCIDE

SJFDGHGGH

Băi, nenorociților, ați tinut 13 morți ascunși timp de 7 zile!!

Managerul spitalului din Suceava, Vasile Râmbu - PNL-ist până în suflet, a ținut ascunși 13 oameni morți de COVID. A mușamalizat totul până când cineva a vorbit si a cerut sa se ancheteze situația, care a scos la iveală genocidul făcut de acest PNL-ist!

ALOOO, DIICOT, DNA, PARCHETUL GENERAL, ce păziți??? Acest individ trebuie arestat urgent pentru CRIMĂ, pentru ca e direct vinovat de moartea oamenilor, plus ca a mușamalizat situația!!

Îmi e greu să cred ca nu se cunoștea situația cu acei morți și la Guvern, că nu știa al nostru Treaz Orban, al nostru neaoș Costache Pro Bono!

Toți PNL-iștii au mușamalizat situația! #PnlUcide

Mă gândesc numai la săracele familii ale acestor oameni morți, nu au știut nimic de ei, nu le-a spus nimeni nimic timp de 1 săptămână, dacă mai trăiesc, dacă au murit, de ce au murit, etc.

Nelu Tătaru, fiind întrebat de Gâdea daca au vrut să mușamalize situația, a raspuns foarte clar “NU NEAPĂRAT”..... da, ați citit bine, “NU NEAPĂRAT”.

Ponta si-a dat demisia la Colectiv, tu, Orbane, ca ai ascuns 13 morți, ce meriți? Demisia ar fi un lucru prea mic.

Luptătorii ăștia din Victorie, Corupția ucide, Funky Citizens , și restul #gunoaielor, ce mai așteptați mă si voi, #scursurilor, de ce nu vad mă ca faceți balamuc ca in cazul PSD?

#iohannisUCIDE,  #pnlUcide

ALIN PEDESTRU

Featured