#PNLUCIDE

SJFDGHGGH

Băi, nenorociților, ați tinut 13 morți ascunși timp de 7 zile!!

Managerul spitalului din Suceava, Vasile Râmbu - PNL-ist până în suflet, a ținut ascunși 13 oameni morți de COVID. A mușamalizat totul până când cineva a vorbit si a cerut sa se ancheteze situația, care a scos la iveală genocidul făcut de acest PNL-ist!

ALOOO, DIICOT, DNA, PARCHETUL GENERAL, ce păziți??? Acest individ trebuie arestat urgent pentru CRIMĂ, pentru ca e direct vinovat de moartea oamenilor, plus ca a mușamalizat situația!!

Îmi e greu să cred ca nu se cunoștea situația cu acei morți și la Guvern, că nu știa al nostru Treaz Orban, al nostru neaoș Costache Pro Bono!

Toți PNL-iștii au mușamalizat situația! #PnlUcide

Mă gândesc numai la săracele familii ale acestor oameni morți, nu au știut nimic de ei, nu le-a spus nimeni nimic timp de 1 săptămână, dacă mai trăiesc, dacă au murit, de ce au murit, etc.

Nelu Tătaru, fiind întrebat de Gâdea daca au vrut să mușamalize situația, a raspuns foarte clar “NU NEAPĂRAT”..... da, ați citit bine, “NU NEAPĂRAT”.

Ponta si-a dat demisia la Colectiv, tu, Orbane, ca ai ascuns 13 morți, ce meriți? Demisia ar fi un lucru prea mic.

Luptătorii ăștia din Victorie, Corupția ucide, Funky Citizens , și restul #gunoaielor, ce mai așteptați mă si voi, #scursurilor, de ce nu vad mă ca faceți balamuc ca in cazul PSD?

#iohannisUCIDE,  #pnlUcide

ALIN PEDESTRU

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?