ÎN PNL, OPORTUNISMUL SI JIGODISMUL AU AJUNS VIRTUTE !

njjtuy

Eu chiar nu știu câți tembeli cu retard pronunțat vor vota la toate alegerile de azi înainte până la dispariție, sigla PNL!

Ce resort ruginit în mintea oricărui om normal cu rotițe, arcuri și axe de ceasornic vor acționa  să legitimeze prin vot accesul unor jigodii fără niciun merit politic, fără nicio doctrină precisă, ce să mai vorbim de cea liberală? Cerșesc imediat voturile românilor?!

Cum să fii în acest partid istoric și bine definit de dreapta și după ce ai lipit 30, 20, 10 ani afișe, ai muncit pe brânci în campanii electorale, ai combătut cu idei și acțiuni  filantropice și în cel mai NEDEMOCRATIC  mod (la PSD e parfum!) să ți se bage pe gât sub nas numai Agamiță Dandanache de cea mai jalnică speță gen Rareș Bogdan,  Vasile Blaga, Falcă și alți flaifuteri pe care îi detești și care se pișă liniștit pe tine dacă ajung în Parlamentul European?!

Ei bine, au penetrat în structuri de conducere numai securiști împuțiți sau marionete ale acestora ce nu au nimic de aface cu liberalismul și cu tradiția politicii românești!

La Iași, un limbric politic, un căcănar crescut sub pulpana generalului SRI Simion - la propriu și la figurat - calcă demult pe cadavre, având ca singur scop „să se-aleagă!”

Limbricul a DESFIINȚAT pur și simplu Organizația membrilor pensionari liberali condusă de Marcel Zegan doar din simplul motiv că el și câțiva seniori liberali își permiteau să nu fie de acord cu viermele intestinal Marius Bodea, cu metodele sale perverse de conducere a Organizației Municipale și nu erau de acord cu pupincurismul lui Bodea și al ciracilor săi la bucile sfrijite și uscățive ale lui Orban și a stăpânilor săi...

Ticăloșii deveniți TORȚIONARI ai statului neomarxist-securist paralel, desființează prin ABUZ DE FUNCȚIE  o Organizație statutară ce și-a permis să aibă alte păreri decât limbricul intestinal al PNL - Marius Bodea.cjnhharr

Jivina nu este la primul gest dictatorial în partid de când s-a ales cu forța umbrei generalului Simion – eminența cenușie al interlopului Relu Fenechiu – ăsta se visează deja viitorul Primar al Iașului, după ce a lăsat bale de limax în Parlamentul României.

Cine dracu va vota PNL acum și oricând cu asemenea păduchi în frunte? Nici măcar neamurile apropiate ai celor puși pe liste!

Susținerea ordonată a sasului nazist care stă pe oliță la Cotroceni de cinci ani, iarăși este un motiv de flegmă în loc de ștampilă!

Hai sictir măi tovarăși!

GABRIEL MIHĂILĂ

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?