PLUTONUL DE (CA)CALAI...

jsdgfdf

MOTTO: „Traian Băsescu promitea că va pune totul pe o singură carte, Constituția României, promitea că va obține respect și apreciere pentru România din partea statelor lumii și că va lupta cu sistemul ticăloșit... Traian Băsescu s-a schimbat (!!!!, nu mai spune, dragă..., n.n..) A ajuns să fie obsedat de putere, a ajuns să acționeze numai pentru propriile sale interese. Noi credem că românii merită mai mult.” (Ludovic Orban, 3 mai 2007, HOT NEWS.ro)

.....................................................................

Pentru ca acum, cetățeni, toate acestea să ni se întâmple, a fost nevoie ca în prealabil, doamna Constituția să fie privită de popor ca o femeie ușoară care să fi rămas pasivă ba chiar să se fi purtat cu îngăduință la nenumăratele „sexual assaults” din partea oricărui Klaus cu potență discutabilă; a fost nevoie ca toate mofturile de divă proastă și încăpățânată ale Iohannisului în legătură cu aceeași Constituție să fie trecute cu vederea, deoarece dânsul a dovedit în numeroase rânduri că se poate întinde elasticul izmenelor prezidențiale la nesfârșit, fără să se rupă.

Astfel, bine fezandați, cetățenii români, cei oripilați de monstruoasele infracțiuni ale lui Dragnea Liviu, au privit cu simpatie înghesuirea sordidă, prin colțuri, a Constituției, ba chiar au mai și filmat cu telefonul mobil penibila acuplare.

Iar asta se întâmplă deoarece Curtea Constituțională, singura care era în măsură să-i spună lui Klaus cât poate întinde elasticul și cea care nu putea fi atinsă nici cu o floare pe vremea luʹ STĂPÂNUL ERATELOR, Augustin Zegrean, a ajuns acum de tot râsul. Fostul „șomeur” (se pronunță cum se scrie) de lux Ludovic Întâiul, luându-și nasul roșu-alcoolizat  la purtare, a emis următoarele îndemnuri către populație:

„CCR nu e la prima decizie care zădărnicește eforturile noastre pentru a apăra sănătatea și viața cetățenilor. Între starea de urgență și de alertă a anulat amenzile și a interzis autorităților să dea amenzi în baza actelor normative care fuseseră în vigoare.(...) Recomandarea, rugămintea mea către cetățeni este SĂ NU ȚINĂ CONT de deciziile Curții Constituționale, ci să acționeze responsabil!” (Ludovic Orban, 4 iulie 2020, DIGI 24.ro)

Florin Roman, un alt mare gânditor al brătienilor de modă nouă, a continuat:

„Judecătorii CCR, care au declarat că izolarea și carantinarea sunt neconstituționale, au tăcut mâlc, când românii erau bătuți și gazați în Piața Victoriei! Atunci nu au fost restrânse drepturi și libertăți cetățenești, în opinia CCR, care nu mai este Curtea Constituțională a României, ci o anexă a PSD! Axa răului PSD-CCR-Avocatul Poporului este PRINCIPALUL ADVERSAR AL ROMÂNILOR de bun simț care luptă împotriva COVID! Suntem singura țară din Europa unde CCR intervine peste epidemiologi și guvern, blocând orice efort medical! Iartă-i, Doamne, că nu știu ce fac!” (Florin Roman, pe pagina sa de FACEBOOK, 4 iulie 2020)

Și tocmai când, din fericire, s-au găsit vinovații, s-a ivit pe lista liberală, întărind mustrările,  următoarea apărătoare a dreptului omului de a fi protejat, îmbotnițat, vaccinat și vindecat cu forța și anume doamna Raluca Turcan, cea care dacă nu era, ar fi trebuit inventată, căci s-a dovedit a fi indispensabilă în sfera oricărei gogomănii guvernamentale:

„CCR a dat lovitura de grație justiției, chiar de ziua ei. În niciun an nu s-a întâmplat să sărbătorim Ziua Justiției cu o decizie a CCR care să pună în pericol sănătatea și siguranța publică, așa cum se întâmplă astăzi. Niciodată nu s-a întâmplat ca, într-un context de criză, Curtea să refuze statului dreptul de a-și proteja cetățenii și sănătatea publică.” (Raluca Turcan, ZIARE.com, 5 iulie 2020)

Mai mult decât atât, iată și o opinie, mai veche dar simpatică, a actualului Ministru al Justiției din partea USR - nu râdeți, vă rog... Stelian Ion, băiatul ăla cu ochi de șalău fiert, care ori de câte ori zice ceva, de fapt nu zice absolut nimic, e chiar ministru în Guvernul Cîțu! -, asta ca să știți cu cine avem de-a face:

„Întrebat dacă preşedintele AR PUTEA SĂ REFUZE să pună în aplicare decizia CCR, Ion Stelian a spus: «Eu vă pot spune că un preşedinte foarte jucător, în momente atât de tulburi care afectează democraţia şi statul de drept în România poate lua în calcul şi o astfel de variantă pentru că are o legitimitate Constituţională. (!!!, n.n.) Nu există nicio cale de atac, dar la fel nu există nicio modalitate de constrângere a preşedintelui să se supună acestei decizii», a mai spus deputatul USR.” (ZIARUL FINANCIAR.ro, 30 mai 2018)

Păi, zic, dacă măreața Constituție (cea păzită de Curtea Constituțională), cărticică în baza căreia guvernează șmecherii ăștia, e aia mai amendabilă și mai penibilă de pe planetă, de ce să mai ținem seama de ea? La ce ne mai trebuie Constituție, Curte Constituțională și Avocat al Poporului, dacă sunt, de fapt, depistați ca DUȘMANI AI POPORULUI?

Dar, cetățeni, ei fac toate astea deoarece LE-AȚI PERMIS! Știu, știu... doar nu era să alegeți CIUMA ROȘIE și pe analfabeta de Dăncilă... Vouă, desigur, acești doctori docenți care vorbesc cu „propaghează”... „microfonează”... „sertarizează”... și vă zic „paușal” niște înțelepciuni de la obraz de vă lasă cu gura căscată, vă trebuiau!

 ..........................................................................

P.S. La ANTENA 3, fără glumă, în anul de grație 2021, Monica Anisie, regina „pecsiglassului” și fost ministru  al Educației (!!!) ne-a povestit pe larg ce ne așteaptă dacă nu ne vaccinăm regulamentar. E bine, zic, să ne descrie și Monica Anisie, după mintea ei, avantajele și dezavantajele vaccinării. Căci poporul crede în inteligența și farmecul dânsei. Așa cum crede în Niels Schnecker, în maneliști, în angajați ai industriei gambling-ului, în Mama Omida, în lucrătorii saloanelor de masaj erotic, în Cîțu, în berari, în Oana Pellea, etc. Ca să întărească ideile „astrazenecapfizermodernajonsonăndjonsonic” ale doamnei Anisie, și actualul ministru al Educației, Sorin Cîmpeanu, ne-a explicat cum vor umbla prin universități, ambalați în combinezoane-etanș de tot felul, simpatice, comode și vopsite în culori atrăgătoare, studenții care n-au avut chef să se vaccineze:

„Studenții care nu se vor fi vaccinat în toamnă ar putea să aibă la dispoziție, spre exemplu, combinezoane de protecție pe care să le poarte PE TOT PARCURSUL PROGRAMULUI DIDACTIC. Sunt câteva universități și EU, PERSONAL, SUSȚIN această variantă” (Sorin Cîmpeanu, pentru HOT NEWS.ro, 4 mai 2021)

Ar fi momentul să vă spun că mie acest „EU, PERSONAL, SUSȚIN...” mi-a dat fiori de gheață pe coloana vertebrală... niște fiori pe care nu cred că i-am mai simțit din iarna lui 1984-1985 (iar cei care sunt născuți înainte de 1980 știu la ce fel de iarnă mă refer).

LUMINITA  ARHIRE

 

 

 

 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?