PLÂNSUL ELIBERATOR AL VIETII

MFKGKFNDHN

Cum să previi să fii deprimat, să nu vezi răul în această lume

Ultimele săptămâni au fost foarte grele pentru mine personal. Am plâns de câteva ori, din cauza a ceea ce se întâmplă în lume.

Ceea ce împărtășesc în aceste e-mailuri, pe site-ul web și în documentarele video, este doar vârful aisbergului. Am văzut și am auzit lucruri pe care nu le-am împărtășit încă, pentru că sunt prea severe pentru majoritatea oamenilor. Nu vreau să vă distrug cu ceea ce eu am aflat... .

Adâncurile și lucrările răului sunt atât de îngrozitoare, încât este prea mult.

Așa că am avut câteva momente în care pur și simplu am plâns. Trebuia să plâng, altfel intram în depresie sau criză de nervi. Oamenii sunt creați să plângă, astfel încât să putem elibera poveri grele. Mâhnirea este foarte reală și este un lucru puternic dacă putem plânge.

Este o minciună devastatoare că oamenii nu pot plânge. Asta ne distruge pe dinăuntru. Ne face prizonierii unei temnițe invizibile, în care suntem închiși, toți singuri cu emoțiile noastre, fără nicio direcție.

Așa că sunt recunoscător pentru darul plânsului. Vindecă și eliberează și ne uşurează. Fără să plângem, putem dezvolta o asprime în interiorul nostru, pentru că întristarea noastră profundă nu are ieșire, așa că se acumulează sub formă de furie.

Eliberează-ți emoțiile. Lasă-le să curgă liber. Este în regulă să spargi și să eliberezi ceea ce simți în adâncul interiorului.

Nu este normal să nu simțim durere și durere profundă, atunci când aflăm despre ce fac entitățile malefice din această lume. Aud de la mulți bărbați din întreaga lume că au plâns destul de des în ultimii ani, când au aflat despre ce se întâmplă. Este ceea ce ne face diferiți de cei răi: ei nu plâng niciodată de suferința altor oameni. Ei se bucură.

Când izbucnim în lacrimi, arată că avem un suflet, că suntem cu adevărat oameni, că avem inimi cărora le pasă.

Cred că și Creatorul plânge adesea. Am avut câteva momente în ultimele decenii în care cred că o mică parte din suferința Lui a fost plasată în inima mea și am plâns foarte intens. M-a zdrobit cu o profundă compasiune pentru lumea noastră zdrobită și rănită. Această durere intensă pentru răul din lumea noastră este ceea ce mă motivează. Este dragoste pură, care nu este a mea.

Așadar, dacă simțiți durere și iarăși durere, nu o închideți înăuntru, pentru că ea poate provoca depresie. Du-te într-un loc în care ești singur și dă-i drumul.

Fii curajos și cinstit și lasă-ți afară suferința profundă a sufletului tău, ca să poți fi uşurat.

Uneori mă rog doar: „Doamne, deschide-mi inima, ca să pot plânge”. Uneori este posibil să avem nevoie de ajutor pentru a deschide durerea acumulată.

Există speranță pentru lumea noastră!

De asemenea, vreau să vă spun tuturor, să nu vă pierdeți speranța. De două decenii, Creatorul întregii vieți – care nu are nimic de-a face cu religia, dar care este dătătorul de viață, iubire și speranță – a lucrat adânc în mine, pentru a mă pregăti pentru această misiune de a demasca răul.

An de an mi s-a arătat, în mii de feluri, că există speranță pentru lumea noastră și totul va deveni mult mai frumos și mai bun decât ne putem imagina.

Deci, indiferent cât de mult întuneric și teroare vezi expusă în lumea noastră, te rog să-mi asculți cuvintele cu inima: va fi în regulă. S-ar putea să trecem printr-o perioadă întunecată, dar lumina va străpunge în moduri pe care nici nu le putem imagina. Știu asta cu tot ce este în mine. Altfel nu aș putea face această lucrare.

Răului i se permite să-și arate capul urât, astfel încât omenirea să se trezească în sfârșit și se poate face ceva în privința asta. Dacă acest lucru nu s-ar întâmpla, am fi în continuare orbi. Lumea trebuie să vadă adevărata față a răului, în culisele guvernelor noastre, mass-media, asistența medicală, sistemul judiciar și așa mai departe. Trebuie să devină vizibil, trebuie să fie văzut, pentru a-l elimina.

Nu închide ochii spre adevăr, dar ai curajul să-l vezi. De asta are nevoie lumea pentru a trece la un nou început!

Vă rog, ascultați-mi inima: această lume nu este destinată distrugerii, dar trăim o transformare. Cei răi vor eșua și vor cădea, iar oamenii buni se trezesc și se vor ridica din ce în ce mai mult într-o nouă zi. Acesta nu este sfârșitul lumii. Nu vom vedea victoria răului. Poate părea așa pentru o vreme, dar cei răi sunt destinați distrugerii, iar oamenii buni sunt destinați restaurării, învierii.

Uită de narațiunea „sfârșitului lumii” și vezi cum se trezește omenirea. Sute de milioane de oameni încep să deschidă ochii, iar acesta este doar începutul!

Sfârșitul celor răi este scris în piatră, este sortit. Ține cont de asta.

Multa dragoste,

DAVID SORENSEN - StopWorldControl.com

       PS: Am avut mai multe provocări personale ca familie, în ultimele luni. Cheltuieli medicale, costuri de reparații, alte provocări etc. Costurile de rulare a StopWorldControl.com au crescut, de asemenea, foarte mult din cauza numărului mare de persoane la care ajungem. Donațiile în acest moment nu sprijină această muncă și nici cheltuielile noastre personale. Continui să fac totul liber pentru întreaga lume. Dar dacă ești recunoscător pentru ceea ce facem, atunci te rugăm să ne sprijini. Aceasta este o misiune, nu o afacere.

Cules de pe Internet, traducere și adaptare

GIGI PETROVAN

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?