PLANETA MAIMUTELOR

HXJSDFGJ

Mizeria asta cu vârsta de pensionare la 75 de ani și eliminarea pensionării anticipate nu are cum să funcționeze, chiar și într-o republică bananieră populată de maimuțe precum România.

Este o condamnare la sclavaj, o formă de exterminare infinit mai eficientă și mai inumană ca lagărele de muncă ale regimurilor naziste sau comuniste. Deja, de ceva timp, după ce sari de 40 de ani să îți găsești de muncă este o MARE problemă, preferându-se animalele tinere care muncesc ca niște ocnași pe nimic, pentru că nu au responsabilități, care nu au nicio perspectivă afară de a "trăi clipa", așa cum li s-a băgat în cap și care nu pun întrebări incomode.

Aceștia pot fi schimbați ușor, cu frecvența și valoarea ciorapilor, dar nu ăia colorați ai jegului bulai. Ăia sunt de calitate.

Pensionarea anticipată era singura salvare a celor care nu mai găseau de muncă altundeva în afară de muzee... ca exponate. Acum, vor fi condamnați la moarte, cu cinism și nepăsare de către niște naziști care deja și-au făcut viața vânzându-și semenii și devalizând România.

Puțoimea de azi, crezându-se veșnic la 20 de ani, încă nu realizează că ei vor fi victimele acestui sistem inuman de recuperare a banilor furați chiar de cei pe care îi aplaudă pentru măsurile "de dreapta". Tot ei, când le va veni vremea, vor fi coloana întâi a reinstaurării comunismului, considerând stupid că e singura lor șansă de supraviețuire. Adevărul, pe care nu îl înțeleg acum, este că singura șansă a lor se joacă ACUM, oprindu-i pe demenții ăștia să transforme România în Iobagistan, stat sclavagist.

Bogdan-Valentin Brătianu

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?