PIRAMIDA PUTERII

BDVBDHJJG

Nivelul 0

Forța superioară - reprezentată prin ochiul care „vede tot”...

Foarte important: înțelegerea Forței din vârful Piramidei Puterii îți dă posibilitatea să „spargi” piramida și să te sustragi controlului ei.

Ca să poți înțelege cu adevărat Forța care se află în vârful piramidei, trebuie în primul rând sa te înțelegi pe tine însuți. Trebuie să înțelegi de unde vii, de unde ai apărut și încotro te îndrepți, precum și unde vei dispare.

Răspunsurile la aceste întrebări sunt în interiorul tău, iar cheile de descifrare se găsesc peste tot in jurul tău, inclusiv în lumea materială, palpabilă.

Din păcate, indiciile pe care le găsești in diverse surse de informare, sunt amestecate cu o mulțime de minciuni. Ca să afli răspuns la aceste întrebări, trebuie sa îți urmezi nu inima și nici creierul, ci pe amândouă în egală măsură.

Pentru înțelegerea Forței, trebuie să existe un balans perfect între suflet si rațiune, fără separare între ele. Cine e ghidat doar de sentimente, e ușor de indus în eroare, de asemenea cine se ia doar după rațiune, e ușor să se înșele. Dar e foarte greu sa înșeli pe cineva care are un echilibru perfect între cele două.

Pentru a înțelege ce este în vârful piramidei, trebuie sa vezi realitatea din exterior, să înțelegi natura realității imediate. Numai așa vei putea înțelege natura controlului pe această planetă.

Nivelul 1 - Familiile regale

In vârful Piramidei Puterii se află familiile regale europene, care toate sunt înrudite între ele. Actualul rege al Belgiei, regele Suediei şi al Norvegiei, precum şi regina Marii Britanii, Olandei şi Danemarcei sunt cu toții rude de sânge, trăgându-se din familia Windsor (Anglia, S.U.A., Canada, Australia). Mai mult decât atât, ultimii regi care au fost înlăturaţi de la putere prin revoluţii - în Italia, Romania, Iugoslavia, Bulgaria şi Grecia - făceau şi ei parte din aceeaşi familie Windsor, regăsindu-se absolut toţi în arborele ei genealogic.

Conform unor surse, tot pe acest nivel al piramidei se mai situează un grup de oameni extrem de influenți, dar a căror identitate nu se cunoaște.

Nivelul 2 - Consiliul celor 13 familii

Pe nivelul 2 se afla așa numita Aristocrație Neagra, compusă din 13 familii cele mai bogate din lume (Dinastia Astor, Bundy, Collins, DuPont, Freeman, Kennedy, Li, Onassis, Reynolds, Rockefeller, Rothschild, Russell si Van Duyn)

Membrii acestor familii ocupă cele mai înalte poziţii în toate ierarhiile existente, sunt cu toţii extrem de bogaţi şi se află „deasupra legii”.

Cu toate acestea, majoritatea dintre ei nu apar niciodată pe listele cunoscute de noi cu cei mai bogaţi oameni din lume.

Mass media controlată aproape în întregime de aceste familii, ne spune ca Bill Gates e cel mai bogat om din lume, cu 54 miliarde dolari, sau, Carlos Slim Helú din Mexic, cu 74 miliarde de dolari.

De fapt, acești miliardari nu pot concura nici pe departe cu Sir Evelyn de Rothschild (Dinastia Rothschild), care deține incredibila suma de 500 trilioane de dolari (mai mult de jumătate din averea totală a lumii !!!).

Nivelul 3 - Comitetul celor 300

Comitetul celor 300 (numiți si Olimpienii) a fost fondat in 1727 de către aristocrația britanică și este compus din cele mai puternice „sub-familii”.

Acest comitet coordonează direct o mulțime de instituții si organizații majore din întreaga lume, printre care: Comisia Trilaterală, Consiliul pentru Relații Externe, Grupul Bilderberg, Masa Rotundă, British Petroleum, Ordinul Skull and Bones, Compania Royal Dutch Shell, Socialista Internationala, Francmasoneria Universala, Ordinul Magna Mater, Sionismul Universal, Consiliul Bisericilor Mondiale, Ordinul Cavalerilor Templieri, Institutul American de Presa, Societatea Regală Britanică, Universitatea Harvard, Institutul pentru Droguri, Crimă și Justiție, MIT, NATO, Crucea Roșie Internațională, Universitatea Priceton, Banca Mondială, American Express, Citybank, Credit Suisse, etc.

Nivelul 4 - Centrul de comanda

Pe acest nivel se găsesc cele 6 structuri care reprezintă centrul de comandă la nivel global: Comisia Trilaterala, Consiliul Relațiilor Externe (CFR), Grupul Bilderberg, Clubul de la Roma, Organizația Națiunilor Unite și Institutul Regal pentru Afaceri Internaționale.

Toate acestea sunt unite intre ele prin intermediul Mesei Rotunde (creaţia omului de

afaceri britanic Cecil Rhodes, care este o structură atât de complexă, încât Dr. Coleman spunea despre ea: „Masa Rotunda însăși este alcătuită dintr-o adevărată încrengătură de companii, instituții, bănci si unități de învățământ; ea le-ar ocupa timpul specialiștilor de înaltă calificare, vreme de un an, numai pentru a o descâlci și înțelege”.

Nivelul 5 - Controlul financiar mondial

Toate instrumentele prin care Iluminații controlează financiar populația globului, se găsesc pe acest nivel. Fondul Monetar International, Banca Mondiala, Banca Reglementărilor Internaționale, Băncile Centrale, precum si mecanismele de impozitare a populației. Probabil este cel mai diabolic sistem de control al populației conceput vreodată. Control prin intermediul banului.

„Dați-mi pe mână moneda unei țări și nu mă mai interesează cine face legile în acea țară” este un celebru citat al lui Rothschild. Probabil de aceea o țară nu este condusă de un guvern sau Președinte, ci este condusă din umbră de cel care controlează moneda țării respective. Probabil de aceea o țară nu se poate gospodări singură, ci are nevoie de „sfatul” celor de la FMI. Nu mai contează cine face legile și ce legi face, căci oricum se aplică numai directivele FMI (vezi cazul României lui N. Ceaușescu, ce a avut ambiția să plătească împotriva voinței FMI a datoriei externe, ca să scape de sub tutele ocultei financiare).

Nivelul 6 - Controlul resurselor mondiale

Pe acest nivel se situează marile corporații internaționale care urmăresc controlul populației prin controlul asupra resurselor. Deși toate resursele de pe pământ, sunt darul lui Dumnezeu făcut tuturor oamenilor, astăzi ele sunt confiscate în numele unor stranii raţionamente. Peste tot pe glob unde pământurile sunt roditoare, apar companii de tip Monsanto (vezi România, Ucraina) care îi corup pe politicieni să reglementeze cultivarea si comercializarea produselor. Intenția? Distrugerea micilor producători, sau de ai scoate în ilegalitate, pentru ca nici cel mai inofensiv producător să nu mai poată sa cultive nimic în grădina proprie fără aprobarea guvernului.

Prin reglementările orchestrate de astfel de companii la nivel mondial în materie de „calitate şi siguranţă a hranei”, prin impunerea unor aşa-zişi „parametri ştiinţifici” după care producătorii trebuie să se ghideze, nu se urmăreşte altceva decât distrugerea micilor producători, iar aceasta, în favoarea marilor producători de hrană multă şi proastă!

Vestitul Codex Alimentarius reprezintă chintesenţa acestui sistem, la implementarea căruia au lucrat zeci de ani reprezentanţii celor mai mari interese politice şi financiare.

De la 31 decembrie 2009, Guvernul Romaniei a început alături de alte 165 de state semnatare (reprezentând aproape 85 % din populația planetei), implementarea temutului Codex Alimentarius. Un compendiu de legi alimentare, de factura nazistă, introdus de AG Farben și care va stabili regulile de alimentație ale națiunilor.

Implementarea - prevăzută pe mai multe etape - pornește de la faptul ca populația globului este mult prea numeroasa ca Terra sa poată susține o alimentație naturala.

Astfel, produsele trebuie modificate genetic, construite în laborator, aditivate și iradiate.

Nivelul 7 - Controlul populației globului

Structurile situate pe acest nivel sunt cele care au contact direct cu populația. Toate directivele venite de „sus”, sunt implementate la nivelul populației prin aceste 4 componente: Religie, Învățământ, Guverne si Media. Practic stăpânii lumii se ascund în spatele acestui paravan (nivelul 7), pentru a-și îndeplini planurile.

Populația este îndoctrinată prin religie, îndobitocită prin sisteme de învățământ, care nu sunt decât o fabrica de produs oameni pe care statul sa-i întrebuințeze apoi - după scopurile sale - ținută în frâu de către instituțiile guvernamentale și prostită de către massmedia.

Rezultatul este o populație lipsită de energie şi de entuziasm, lipsită de putinţa de a acţiona şi de a reacţiona, incapabilă sa își dea seama ce se întâmplă cu ea.

Nivelul 8 - Populația globului, sau unitățile de muncă

Adică noi toți, populația globului, oamenii de rând, sau sclavii moderni ai timpurilor noastre. Ciclul nostru este limitat la ceea ce am fost îndoctrinațitrebuie sa facem: ne naștem, facem școala, muncim pentru stăpânii noștri, le plătim taxe si impozite și apoi ieșim la pensie. Chestia cu pensia s-ar putea sa dispară din acest ciclu, căci nu-i ajută cu nimic pe cei de sus.

Interesant este că din turmă, unii dintre noi pot să se ridice temporar pe nivele superioare, să facă parte din instituțiile guvernului, sa ajungă pe nivelul 5 - bancheri pe la Banca Mondiala sau FMI, sau chiar pe nivelul 4, în Clubul de la Roma. Când ei devin însă inutili pentru stăpâni, sunt aruncați din nou în turma de jos.

De pe nivelele 5, 6 si 7 se produc cele mai dure atacuri și cele mai mari presiuni asupra populației. Este atacata siguranța financiară și alimentară a fiecăruia dintre noi, este atacat sistemul de sănătate public, învățământul, religia, cultura, identitatea naționala.

(articol preluat de pe Telegram)

Redactat și editat:

GIGI PETROVAN

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?