PIERZI, CASTIGI, DEMOCRAT TE NUMESTI!

cris

Un democrat a fost votat în camera reprezentantilor din Texas fiind în închisoare. Acesta a fost sustinut în campanie de candidatul democrat pentru pozitia de senator de Texas, cel care l-a contra-candidat pe Ted Cruz si a pierdut, dar despre care se spune ca va candida la presedinție contra lui Trump.

Klemm se întreba in 2016 de ce unii primari au fost votati in Romania condamnati sau in inchisoare fiind. De asteptat ar fi si ca Maior sa exprime niste preocupări ca acest democrat a fost votat fiind în închisoare, nu?

Realitatea este ca democratia se face prin vot, iar oamenii voteaza pe cine considera ca-i reprezinta cel mai bine. Cine nu e de acord cu rezultatul votului, sa candideze si să ofere votantilor o solutie/optiune mai buna.

Ca veni vorba, republicanii au pierdut House-ul. Ati văzut vreun protest cu republicani care sa se dea de pamat, sa dea foc ori să spargă geamuri ca au pierdut House-ul?

In orice alegeri unii câștigă, altii pierd, viata merge înainte insa.

CHRIS TERHES

 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?