PE EI! PE MAMELE LOR!

hdcgff

Să vă povestesc:

Seara trecută am fost la cârciumă.

Înainte de a ne oferi o masă, madam chelnerița ne cere codul kkt pentru fascinarea vieții. I-am spus fix așa: da, de acord, vi-l arat după ce dumneavoastră personal îmi arăți mie că sunteți fascinată - sunteți persoana care ne va servi și vreau să mă asigur că sunteți fascinată + o analiză toxicologică care să îmi arate că nu vă drogați + dosarul medical al tuturor celor care pregătesc mâncarea, pentru că vreau să mă asigur că nu sunteți infectați cu covid, HIV de exemplu, sau nu se droghează, nu au hepatită... etc și bineînțeles demonstrația că toți sunt fascinați.

Madam chelnerița mă anunță că asta-i legea și că trebuie respectată.

Eu: serios? Asta-i legea? Bun, care lege - aș vrea să știu, să o căutăm împreună în monitorul oficial.

Ea: „nu știu doamnă, dar îl voi chema peșeful meu.”

Eu: bun, îl aștept cu mare interes, dar cu ce v-am cerut, altfel nu avem ce discuta mai mult decât despre faptul că mă hărțuiți cerându-mi ceea ce dumneavoastră nu aveți și bineînțeles, mă discriminați!

A plecat madam chelnerița, s-a întors cu coada intre picioare și ne-a oferit o masă fără să mai pomenească ceva despre codul kkt pansat.

* Am aplicat fix acea metodă care circulă pe-aci... CU SUCCES. Am scris asta, să nu începeți cu bănuieli cum că mă erijez în autoare... sau să aveți impresia că nu spun adevărul. Lucrurile s-au întâmplat fix cum am povestit (am martori - care s-au șocat în prima fază, apoi m-au susținut... inspirația, circula pe-aci, în urmă cu ceva timp.

Nu vă lăsați intimidați. Cereți-le ceea ce ei vă cer, altfel nu stați la discuții. Dați buzna peste ei - habar nu au pe ce lume trăiesc.

Vai mama lor, vai de capul nostru.

SIMONA CONSTANTIN SIMICI

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?