Pe cine ar trebui sa toarne Elena Udrea

picture

O adevărată bombă atomică a fost eliberată în spațiul public! Un cunoscut jurnalist pretinde că a aflat pe cine trebuie să toarne fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, ca martor protejat al Biroului Federal de Investigații din SUA (FBI).

ANRP

Jurnalistul Cătălin Tache de la Național afirmă că Udrea și-a „intrat în pâine” ca martor protejat al FBI și că a dat deja în primire „Lotul Proprietatea”.

Conform lui Tache, primul om pe care ar trebui să-l „sifoneze” Elena Udrea este Mark Gitenstein, fost ambasador al SUA în România și conducător al Fondului „Proprietatea”.

„Iata insa ca azi trecem la next level si anuntam ca deja Elena Udrea a intrat in ”paine” ca si martor protejat al FBI, dand deja in primire influentului ”Birou” american ”Lotul Proprietatea”. Deci, deja femeia care si-a tinut gura ani de zile, in ciuda presiunilor la care a fost supusa intr-o vreme in care atatia ”barbati de stat” s-au sifonat intre ei de-i sictirisera cu excesul de zel pana si pe procurorii anticoruptie a inteles ca singura ei sansa de a-si creste fetita este sa colaboreze cu anchetatorii americani de la FBI. Cei care sunt mai mult decat interesati in primul si-n primul rand de tot ceea ce are legatura cu Fondul ”Proprietatea” si privatizarile astfel girate, fond condus, sa nu uitam, de fostul ambasador al Administratiei Democrate a SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein.

Iar din momentul in care Udrea a acceptat sa-si vada si de interesul propriu, sansele ca aceasta sa fie sau nu adusa in tara sunt acum de 50-50 la suta. Dar cel mai important pentru liderii si ”finantistii” regimurilor politice trecute in frunte cu cel portocaliu este ca daca Udrea ”toarna” la FBI, atunci cutuma agentiei federale americane este sa o introduca obligatoriu pe aceasta intr-un complex program de protectie a martorilor. Insa in Statele Unite ale Americii, ci nu in Romania, cum poate inca mai sperau unii! Unde, sa nu uitam, chiar sefii Oficiului National pentru Protectia Martorilor au fost ”saltati” pe capete pentru comiterea a nenumarate infractiuni de coruptie. Iar ”chichita” birocratica prin care se realizeaza includerea romancei in programul de protectie american se bazeaza pe faptul ca principala ”tinta” ceruta Elenei Udrea, dupa cum sustin sursele noastre este chiar Mark Gitenstein, cetatean al SUA, fost ambasador in Romania si conducator al Fondului ”Proprietatea”, scrie, în Național, Tache.

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?