PATRU IULIE

bhdghdhjh

Ce nu stie nimeni despre 4 iulie

Inima mi se înfierbântă când văd America sărbătorind 4 iulie. Arată incredibila ignoranță a maselor. Cât de ușor se manipulează publicul. Chiar și organizațiile majore pentru libertate, cum ar fi Americas Frontline Doctors (pe care îi iubesc și îl respect profund) sărbătoresc Ziua Independenței.

Este atât de deranjant... De ce? Pentru că nu există independență, libertate sau eliberare pentru poporul american.

A fost adevărata intenție a Părinților Fondatori, care s-au desprins de tirania elitelor britanice și au întemeiat o nouă națiune pe principiile libertății pentru toți. Dar de îndată ce au declarat Statele Unite ca țară liberă, acestea au fost infiltrate și subminate din nou de elitele britanice, care au stabilit Washington DC ca o entitate străină pentru a înrobi poporul Americii.

Ziua Independenței este o glumă pentru a păcăli masele, care nu au habar despre ce se întâmplă cu adevărat.

Nu există libertate pentru poporul american. Fiecare american este literalmente un subiect al elitelor străine care operează din interiorul Washington DC, care este o entitate străină ÎN AFARA(!) a Statelor Unite. Guvernul SUA este o piesă de teatru pentru oameni ignoranți, care nu știu că toți acești guvernatori și senatori sunt controlați (fie că știu sau nu) de entități străine, care guvernează cu adevărat SUA.

hdhcj

Permiteți-mi să o spun din nou: la fel ca și Canada, Australia, Noua Zeelandă, multe națiuni africane și chiar unele națiuni europene, Statele Unite sunt o franciză a elitelor străine.

Aceste elite se bucură în fiecare 4 iulie, râzând cu ochii, pentru că toată America sărbătorește libertatea de tiranie, în timp ce nimeni nu știe cum sunt literalmente cu toții sclavi legați de lanțuri de impozitare, control și suprimare, deținute de o entitate străină.

Dar nu va rămâne așa. Este semnificativ faptul că președintele Trumphdhdjh și-a sărbătorit ultima 4 iulie nu la Washington DC, ci la Muntele Rushmore, unde Părinții Fondatori sunt sculptați în stânci. Ce afirmație! El a arătat clar în multe moduri diferite că face parte dintr-o operațiune incredibilă de eliberare cu adevărat a Americii - odată pentru totdeauna - de elitele tiranice, care, până acum, au ținut mereu ostatici poporul american (în timp ce nimeni nici măcar nu știe că aceasta!).

Gândește ce vrei. Aveți toate părerile lumii, dacă doriți. Fii supărat pe mine dacă asta vrei. Voi spune adevărul și nimic altceva decât adevărul: odată ce cel mai urât, calomniat, respins, trădat și denaturat om din istorie va reveni în funcție, vom vedea un adevărat 4 iulie.

În mai multe articole am prezentat dovezi că Trumpjdbhfjk este liderul armatei americane care este ocupat să desființeze centrul cabalei din Washington DC și vor elibera cu adevărat această națiune de elitele satanice. Casa Albă va fi mutată. Se va naște o nouă republică.

America nu a fost niciodată o țară liberă. Întotdeauna a fost infiltrat, deturnat, controlat și înrobit de elite, care au supt sângele fiecărui copil născut în America. Ne-au furat totul. Tot.

Vrei să ai o casă? Ei taxează și naiba din tine. Vrei să ai pământ? Ei te taxează. Vrei să ai o mașină? Ei te taxează. Vrei să ai o remorcă pentru a muta lucrurile? Ei te taxează. Vrei să vinzi ceva? Ei te taxează. Primești o moștenire? Ei te taxează. Vrei să binecuvântezi pe cineva cu un dar? Ei te taxează. Vrei să faci fermă? Ei te taxează. Vrei să ai o afacere? Ei te taxează. Ei taxează tot ceea ce faci, cumperi, deții, dai și multe altele. Și toți acești bani din taxat intră în buzunarele acestor entități străine. Doar alunele se întorc în națiune, pentru strictul necesar. De ce crezi că această națiune are datorii atât de incredibile? În timp ce ei fură trilioane în fiecare an de la oameni? Ce gluma!

Între timp, oamenii ignoranți au sărbătorit 4 iulie timp de secole, fără să știe ce glumă a fost întotdeauna.

Dar nu mai este mult. Se deschide o nouă zi pentru SUA. Nu mă crede. Simte-te liber să mă batjocorești și să mă scuipi. Dar așteaptă și vezi ce se întâmplă în următorii ani.

Dacă vrei să știi despre ce vorbesc, atunci fă-ți niște teme și citește mai departe pe această pagină. Conține răspunsurile pe care le cauți.

America este înrobită de tiranii care ne-au vânat încă de la naștere. Ei taxează fiecare pas pe care îl facem, fiecare mișcare pe care o facem. Ne jefuiesc orbi și ne leagă din toate părțile. Cei care se opun ajung la închisoare. Sau au fost uciși.

Dar sfârşitul este aproape.

Pregătește-te pentru un adevărat 4 iulie. O nouă eră. O adevărată eliberare a poporului Americii... și a lumii. Vine. Contați pe ea.

La multi ani de 4 iulie REAL întregii lumi!

DAVID SORENSEN

preluare internet, traducere și editare

GIGI  PETROVAN

 

Featured

ALTA CIUPERCA OTRAVITA

Gabriel Mihaila Thu, 07/11/2024 - 08:24
DIFERENTA

Mă uit cu detașare și amuzament la zbaterea care se petrece acum în America – dar nu numai acolo – în Franța, Anglia, Germania, dar și în guvernământul sasului nazist Johannis, care se pregătește  inevitabil să iasă în decor...

Mihail Moldoveanu Tue, 07/09/2024 - 11:47
EDITORIALUL DE ASTAZI

Am să scriu astăzi despre o temă de o importanță majoră pentru viitorul nostru.

Gabi Mihaila Sun, 07/07/2024 - 08:04
PATRU IULIE

Ce nu stie nimeni despre 4 iulie

Inima mi se înfierbântă când văd America sărbătorind 4 iulie. Arată incredibila ignoranță a maselor. Cât de ușor se manipulează publicul.

Gigi Petrovan Sat, 07/06/2024 - 08:44
INCULTURA CEA DE TOATE ZILELE

Într-un mare oraș trebuie să fii apt să trăiești! Trebuie să ȘTII  cum să o faci, nu poți ateriza pur și simplu ca fluturele pe lampă și să zici că ești orășean. Trebuie în primul rând să ai pretenții, SĂ ȘTII  să ai pretenții!

Gabriel Mihaila Thu, 07/04/2024 - 10:15
CRUCIADA ROMÂNILOR

Știți bine că sunt un adept pe față al Dianei Șoșoacă și al Partidului suveranist SOS România

Gabriel Mihaila Tue, 07/02/2024 - 08:10
ROMÂNIA (NE)EDUCATA

Boonn...

Dumnezeu ne-a dat un șpiț în cur și ne-a dus acolo unde noi nu am fi în stare niciodată să ajungem...

Gabriel Mihaila Thu, 06/27/2024 - 08:48
SI PROSTIA SE PLATESTE !

După evenimentele din ultimele două zile cu atacurile teroriste asupra unor obiective de pe teritoriul Rusiei cred că doar aceia cu un retard foarte avansat mai pot crede că există vreo javră din actuala CLOACĂ POLITICĂ formată din <

Gabriel Mihaila Tue, 06/25/2024 - 13:44
NE-AU TRADAT IDIOTII UITILI!

CSAT trebuie arestat pentru înalta tradare!

Codul Penal definește infracțiunea de trădare după cum urmează:

„Articolul 394

Trădarea

Mihail Moldoveanu Sat, 06/22/2024 - 13:49
ULTIMELE GÂSTE ALE EUROPEI

Mutul de la Cotroceni . Poate că sună dur, însă nu reflectă pe deplin realitatea. E și mut, și incapabil.

Gabi Mihaila Sat, 06/22/2024 - 07:36