PARTENERUL STRATEGIC SI "FOAIA DE PARCURS" PENTRU SCLAVII "CORUPTI"

picture

     Chiar îmi lipsea o ”foaie de parcurs”: de multă vreme nimeni nu mai bătea cu pumnul în masă, așa, direct, prin Românica.  MCV- uri, Greco-uri, adrese de pe la Comisie cu dosarele unde ”corupții” trebuie să înfunde pușcăria pe la ÎCCJ, punctele lui Barsclaosso și ordinul de menținere în funcție a lui Petrov, indiferent de ce vrea poporul (care acum a devenit important că a votat cum a vrut Klemm-uță). Nu mai vorbim de ...UE Shenghen și ...UE vize SUA, că doar sclavii ”corupți” nu au ce căuta pe la unii sau alții prin țărișoare... unde e o cinste și o corectitudine fără margini. Acum, mai nou, se dau interdicții și pentru familiile corupților. De fapt, e firesc, că și Securitatea îi condamna pe chiaburi, pe deținuți politici cu tot cu familii.

     Anușca e bună de citit de pe foi de parcurs... la fel ca Iohannis.
Noroc că ne mor compatrioții prin teatrele de operații ... unde se instaurează democrația: coincidența face că se instaurează în țări cu resurse mari, care refuză să le dea gratis către instauratorii de democrație. Pentru asta există două soluții: pușcărie sau război (se pare că la noi s-a ales varianta soft).

 

poza
                            Rămâne cum s-a stabilit 


PS - cazul Caracal, care a arătat o incompetență și o mafie groaznice a împlinit visul artizanilor morții fetelor: au Big Brother și tot tacâmul
PPS - Veo, fie ești varză, SIE ești salată

Ingrid Mocanu

Video

Featured