PAPICA BUNA, PAPICA REA...

nshdgfgh

„Pângărirea” Hranei, ultimul asalt al copiilor întunericului.

Vaccinarea ARN prin produse alimentare, cu precădere prin hrana procesată industrial.

Sper să fie doar o sperietoare, dar în mod clar că și-au pus în gând asta după eșecul „vaccinării” anti-carcalac.

Organismul uman poate fi în mod clar afectat și alterat ADN prin injectarea direct în fluxul sanguin al serurilor de terapie genică sau chiar a celor de vaccinare clasică, pentru că se sare astfel peste toate mecanismele naturale ale corpului uman.

Un organism sănătos dispune de o mulțime de sisteme de apărare, de filtrare și neutralizare a tot ce pătrunde în el prin căile naturale, dar probabil un organism slăbit și cu probleme de sănătate, ar putea scăpa filtrării și neutralizării celule biologice modificate genetic precum cele ARN.

La injectarea serului ARN, trilioane de celule modificate genetic sunt introduse în organism, iar în scurt timp mare parte dintre ele ajung în fluxul sanguin, fiind răspândite astfel în întreg organismul.

Pe cale orală însă, la un om sănătos acestea ar fi neutralizate și descompuse până să producă efecte.

Există totuși riscuri majore pentru cei ci probleme pe tractul alimentar, gură, esofag, stomac, intestine. Dacă există răni în aceste zone, crește și posibilitatea ca aceste celule purtătoare de ARN să ajungă nevătămate în fluxul sanguin. Se întâmplă adesea acest fenomen la mâncătorii de carne, când pe o astfel de cale (leziune) pătrund în sânge celule nedezintegrate, provenite de la animalul mâncat. Așa debutează tumorile canceroase și/sau bolile autoimune. Direcția ramurii către care evoluează boala, este dată doar de markerii folosiți de organism pentru a produce anticorpii de neutralizare a acestora, sau mai exact, a celulelor mutante rezultate prin combinarea unor fragmente de ADN provenite de la animalul mâncat, cu ADN-ul propriu. Dacă anticorpii confundă aceste celule mutante, (deoarece au o bună parte din ADN identic cu al organismului), nu le atacă, iar astfel se v-a forma nestingherită o tumoare canceroasă (prin divizarea celulelor mutante dintre gazdă și cele ale animalului mâncat). Dacă anticorpii dezvoltați special, ca urmare a asemănării mari cu celulele autentice ale vreunui organ, încep să atace și pe acestea, iar nefericitul dezvoltă o boală autoimună. S-a constatat că există o strânsă legătură între boala autoimună și natura celulelor de origine animală care s-au strecurat în corp. Adică  cei care consumă multe cartilagii de animale, dezvoltă poliartrită, cei care mănâncă organe de animal, ciroză, diabet ... cei care consumă creier, fac scleroză în plăci și tot așa.

Deci nu este exclus ca prin alimente să se poată produce astfel de terapii genice la cei cu probleme pe zona tractului digestiv.

În același context sunt și pericolele legate de alimentele cu nanoparticule.

Există teste vechi de adăugare în alimente (preponderent procesate) de nanoparticule. Grafenul este probabil ingredientul preferat în ultima perioadă. Aici lucrurile sunt mult mai periculoase, contaminarea cu nanoparticule ingerate odată cu alimentul, fiind de neoprit chiar și la organismele sănătoase, dimensiunea nanometrică a acestora făcând permeabilă orice membrană sau mucoasă a tractului digestiv.

Dacă se ajunge aici și cred că se va ajunge, totul scapă de sub control, nu mai putem vorbi sau specula nici un mecanism de selecție a indivizilor, ca în cazul vaccinării.

E posibilă renunțarea totală la hrana produsă industrial ?

Ar fi o soluție, cel puțin temporară, dar ...

În paralel, cu siguranță că se folosesc de multiple moduri de „contaminare” cu ARN sintetic, nanoparticule și/sau otrăvuri. Aerul și apa, fiind cele mai la îndemână.

Adăugați la toate astea noile ingrediente alimentare produse din insecte sau consumul de insecte ca atare, vii sau preparate.

A, se pregătesc legi care obligă pe cei care-și cultivă singuri hrana, să permită stropirea plantelor de către firme autorizate, cu substanțe autorizate, care bineînțeles că sunt preparate cu ce trebuie.

Omenirea se află deci sub un asalt nemaivăzut !

O singură șansă avem, nesupunerea în masă.

LEONARD  CHESCA 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?