PAPA ALB, PAPA NEGRU, PAPA GRI

hdgdsfgh

Arhiepiscop de renume mondial, a declarat război Noii Ordini Mondiale!

Există un adevărat erou al umanității pe care vreau să-l cunoști. Este un lider religios la nivel înalt în Vatican care ia o poziție eroică împotriva Noii Ordini Mondiale.

Acest om curajos este cel mai important denunțător religios din lume. Mai întâi a demascat corupția financiară din Vatican. Apoi a dezvăluit abuzurile sistematice, organizate și protejate asupra copiilor în Vatican. În continuare, el dezvăluie modul în care Vaticanul este în centrul noii ordini mondiale satanice.

      Numele acestui pasionat povestitor de adevăr este arhiepiscopul Carlo Maria Vigano.

Când lumea a fost atacată în 2020, arhiepiscopul Viganohdfjdhg s-a ridicat în fruntea armatei trezite la nivel mondial. El a trimis o scrisoare revelatoare președintelui Trump, în care a avertizat asupra planului tiranilor globaliști de a crea o dictatură la nivel mondial, sub masca urgențelor sanitare. Această scrisoare a fost scrisă în mod absolut genial și a mărturisit despre o minte remarcabil de strălucitoare și educată, inspirată de o inimă bună și grijulie.

       Spre uimirea tuturor, Trump a transmis această scrisoare pe Twitter, trimițând avertismentul critic către întreaga lume. A deschis ochii a milioane de oameni!

Mai târziu, arhiepiscopul Vigano a publicat un avertisment mai detaliat pentru întreaga umanitate, explicând în profunzime modul în care rețelele financiare criminale - extrem de organizate - colaborează pentru a înființa o Nouă Ordine Mondială, tiranică. Această scrisoare arzătoare a fost tradusă în zeci de limbi și a trimis un tunet de trezire în masă pe tot pământul. Multe, multe milioane s-au trezit prin aceste acțiuni ale unuia dintre cei mai influenți avertizori ai lumii.

Puteți citi aceste scrisori de istorie folosind linkul de la sfârșitul acestui articol. Dar mai întâi, citiți mai departe, deoarece devine și mai interesant...

      O lumină orbitoare strălucește din întunericul cel mai adânc.

Este un fenomen adevărat să vezi că arhiepiscopul Vigano operează din interiorul Vaticanului, pentru că aceia dintre noi care am dobândit o perspectivă mai profundă, am ajuns să înțelegem că - spre surprinderea tuturor - Vaticanul este locul în care în cele din urmă toate liniile întunericului spiritual conduc spre înapoi. lată.

       Statul Vatican este un stat suveran în cadrul unui stat: o zonă independentă din Roma, care este de neatins de legile Italiei. Asta îl face un cartier general sigur, de unde operează unii dintre maeștrii supremi de marionete.

Cei mai mulți dintre noi îl cunoaștem doar pe Papa Alb, care este marioneta publică. El are foarte puțină putere și servește la înșelarea maselor ignorante. Deasupra Papei Alb se află un Papă Negru, care este mai puțin cunoscut, dar are putere reală asupra rețelelor criminale mondiale ale elitelor.

       Dar la un nivel și mai înalt, se află Papa Gri, care operează în întregime din umbră, pentru a influența cabala mondială. El este numit „cel mai puternic om din lume”. Vaticanul a fost din vechime sediul satanismului (luciferianismului) și inima războiului împotriva lui Dumnezeu. Acest lucru este șocant pentru mulți oameni, deoarece Vaticanul se prezintă ca centrul religiei romano-catolice.

      Așa funcționează întotdeauna răul: se ascunde mereu în spatele unei măști a binelui.

Organizația Națiunilor Unite, Forumul Economic Mondial și Organizația Mondială a Sănătății pretind că salvează omenirea, în timp ce distrug omenirea cât pot de mult.

 Guvernele din întreaga lume pretind că servesc oamenii, în timp ce îi suprimă și îi înrobesc.

Industria farmaceutică, spune că vindecă oamenii, în timp ce ei sunt cauza principală a problemelor cronice de sănătate.

Vaccinurile, pretind că salvează vieți, în timp ce provoacă genocid.

Presa de știri, spune că informează publicul, în timp ce înșală pe toată lumea.

 Școlile și universitățile, spun că îi fac pe copii mai inteligenți, în timp ce, de fapt, îi împiedică să fie gânditori creativi și independenți.

Religia, spune că ei îl reprezintă pe Dumnezeu, în timp ce prea des îi împiedică pe oameni să-și întâlnească cu adevărat Creatorul.

Muzeele și bibliotecile, pretind a fi comori de cunoștințe, în timp ce adevăratele descoperiri și cunoștințe sunt păstrate de la omenire, în pivnițe care se întind pe kilometri sub pământ.

Oamenii legii, spun că îi protejează pe bunii cetățeni, în timp ce în realitate sunt adesea prelungirea ghearelor crude ale criminalilor.

      Acesta este semnul distinctiv al răului: el se prezintă întotdeauna ca fiind exact opusul a ceea ce este. Demonii apar ca îngeri. Unde se poate ascunde diavolul mai bine decât în biserică?

Amintiți-vă că Hristos a fost ucis de liderii religioși ai vremii! Toți adevărații profeți au fost întotdeauna uciși de autoritățile religioase. Nu s-a schimbat. Cei mai răi dintre cei mai răi din lumea noastră, se prezintă ca cei mai sfinți dintre toți oamenii.

       Ipocrizia este numele jocului lor.

Deoarece Statul Vatican este în fruntea acestui rău la nivel mondial, este într-adevăr miraculos să vezi un om ca arhiepiscopul Vigano ridicându-se din acea fortăreață a întunericului. Văzând atât de mult rău în jurul tău, te poate împinge mai aproape de lumină.

O ALIANTA MONDIALA ÎMPOTRIVA TIRANILOR

Arhiepiscopul Vigano a trimis din nou o lumină orbitoare. Într-un videoclip convingător, el explică ce amenință întreaga umanitate și face apel la o alianță mondială care să se opună Noii Ordini Mondiale.fsfsgdfjhhh

       Am luat videoclipul de calitate scăzută și l-am transformat într-o prezentare frumoasă, astfel încât să ajungă la cât mai mulți oameni din întreaga lume. Acesta este un instrument foarte eficient pentru a deschide ochii oamenilor, deoarece arhiepiscopul Vigano este una dintre cele mai înalte autorități ale creștinismului romano-catolic, care vorbește cu o excelență spirituală și intelectuală neobișnuită în zilele noastre. El poartă autoritate, iar cuvintele sale transmit înțelepciune profundă, făcându-l un instrument puternic pentru a deschide ochii oamenilor spălați pe creier.

         Dar dincolo de geniul său, ceea ce vorbește cel mai mult, este inima lui arzătoare de dragoste pentru umanitate. Fie ca acest mesaj de la o inimă arzătoare să ne străpungă inimile și să ne aprindă de dragoste pentru lumea aflată în nevoie.

Indiferent de convingerile tale spirituale personale (sau lipsa acestora), acest om curajos și pasionat este o inspirație și un exemplu pentru noi toți. Ascultă-l și împărtășește-i mesajul în toată lumea.

         Pe această pagină veți găsi, de asemenea, scrisoarea lui de schimbare a lumii către Trump, „Apelul către lume”, semnată de sute de experți, și scrisoarea „Scoateți-ne de rău”. Mesaje foarte puternice, pe care le puteți descărca și distribui liber pentru a trezi alte persoane.

cules de pe Internet, traducere și adaptare:

Vezi videoclipul de mai jos!

GIGI  PETROVAN

 

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?