Panica majora în tabăra Klaus si Veo, doar STS-ul mai salveaza?

picture

M-am uitat aseară la A3, la frăsuiala lui Gâdea. Băi nene, panică în cartier, după sondajul sufletului. Cei cu care interacționez știu foarte bine opțiunile mele politice și știu că atunci când PSD-ul se umplea de flegme, eu am fost unul care scuipam de multe ori pentru ei, că ei preferau să își înghită saliva. Spun asta pentru că nu am chef să aud iar remarci cum că înjur PSD-ul ori pe tanti Veo.

Ce am remarcat la dezbaterea sufletului:
Penibilul prin care A3 încerca să o bage pe Ramona Ioana Bâr Bâr în discuție, ca și cum ar conta. Nu există bre Gâdea în discuție! Nu există în filmul ăsta bre Coită! Ramona Bâr Bâr, ca și Partidul Umanist sunt doar plante de decor politic.

Si am mai remarcat panica, pentru că există riscul stricării socotelilor. Comentând sondajul cu Diaconu în turul doi, Pieleanu o dădea pe la Ploiești, de genul: Ar putea fi, dar s-ar putea să nu fie și e imposibil ca tanti Veo să aibă sub scorul partidului. Da bre Pieleanu, poate avea sub scorul partidului, că și politica ei post Dragnea, în care a depus armele în lupta cu sistemul și ne-a dezvăluit „neconflictuala”, mama poporului, eroina păcii, probabil, a lăsat la vatră o parte din alegători, care ar fi vrut să vadă și dreptate!

Panica majoră era și în tabăra Klaus, reprezentată telefonic de Rareș Bogdan. Abia ăsta îmi confirmă că, dacă Diaconu ar intra în turul doi, calculele sistemului ar fi date peste cap. S-a chinuit Orhidelu', subtil precum un elefantul în vitrina cu porțelanuri, vreo 10 minute să spună că Iohannis e ok, că diaspora, că Barna, încercând de fapt să spună că tanti Veo e adversarul care in turul doi i-ar fi comod lui Iohannis. E blatul! E sublimul! E adversarul care îi aduce lui Iohannis al doi-lea mandat. E adversarul „fezandat” pentru chestia asta!

Per total, eu am o satisfacție, aceea că, din colțul meu de lume, unul mic și stingher, se dovedește că am dreptate. Diaconu ar trebui să intre în turul doi, pentru o încercare reală de ai da papucii lui Klaus.

Așa că spun din nou. Oameni buni, dacă nu risipim votul, avem o șansă spre normalitate!

Gogu Orlando

Featured