Pai, asa fac nemtii, bre?

picture

Klaus Iohannis e in vacanta, iar si iar. Nu-l cauta, totusi, nimeni pe la serviciu? Ce-o face de dimineata pana seara, de luni pana vineri? Nu pana sambata, nu duminica, desi Presedintele ar trebui sa aiba grija de tara cam tot timpul.

Iata, apar semnele ca a fost si este penal, a abuzat, a fost in conflict de interese, a avut 9 dosare penale pe care le-a ascuns... Ca l-a numit pe Augustin Lazar Procuror General cu incalcarea legii, pe un dosar incomplet. Daca ar fi fost vorba de Tariceanu sau Dragnea, ar fi iesit imediat sa-i acuze. Dar cand a fost vorba despre Ponta, Dancila si altii, s-a dat cu curul de pamant, de-i jucau ochii in cap!

Cand a venit vorba despre Portocala - Negulescu, Onea, Kovesi, Lazar, dar si propria sa sotie acuzata de fals, ce-a facut? A tacut luung, si-a luat concediul sau cel de toate zilele. Au vorbit in locul lui Digi24 - cu un Prelipceanu si CTP -, Realitatea TV cu hahalerele specializate - ca sa nu uite poporul ca mai are un Presedinte - cu ode, mai abitir decat pe timpul lui Ceausescu, care, totusi, mergea la serviciu...

Pai, asa fac nemtii, bre? Adica se poate si minti... nemteste? Se poate si fura... nemteste? Se poate sa fii infractor tot asa... nemteste? Pai, e mai rau ca pe limba noastra, adica pe romaneste, ca noi mai facem si haz de necaz, iar istoria a fost cam vitrega cu noi. Dar, tu, Klause, esti o dezamagire deloc simpatica. Vezi cum faci cu vacantele alea, ar fi bine pentru tara sa ramai cat mai mult cu putinta: ai antrenament, nu gluma!

Aurelian Pavelescu

Featured

TOPEASCA NATIUNII

Observ că SOCIETATEA CIVILĂ s-a „întărit ” în ultimii ani cu două dudui grozave, care își „iau fața” una alteia în lupta corp-la-corp cu CIUMA ROȘIE, deși, trebuie să spunem pentru rigoare, că una dintre ele a fost o CIUMĂ ROȘIE temporară pentru aproape un an, în 2013...