PACE TIE, CETITORULE !

sjhdfghyhashg

Încă nu s-au introdus toate biletele cu numele catindaților în bască și mâncătorii de pastă maro dată prin mașina de cârnați, înfulecă pe nemestecate supoziții și sondaje elucubrante menite să prostească pe proști, ca de fiecare dată.

Zvonistica scoasă la înaintare este sport național ce nu poate fi eclipsat nici chiar de victoria Simonei în lupta ei cu masculul negru, cu fustiță albă.

Prevăd că efectiv în campania propriu zisă, vom avea înscriși peste 174 de naivi care cred în steaua mamii lor norocoasă sau pur și simplu execută ordine de linie venite din biroul de alături. Deocamdată suntem în faza de dat la gioale pe sub masă, coate în coaste și „ba pe-a mă-ti!”, de la anonimi venețieni și până la Partidoiul Mare, intrat în matriarhat. Rimează cu căcat, nu?

Dacă e să dăm crezare găozarilor fost băsiști - azi liberali portocaliii - doar Săsanis contează și noul locotenent major Danubius Zbarna, un tânăr frumos și liber ajuns la vârsta adolescenței avansate, care l-a învins pe căpitanul Ciolanidis în întrecerea socialistă de nominalizare...

Dincolo, la PSD, găozarii bagă tare bățul printre ostrețe încercând să asmută javrele din ogradă ca să latre la Gospodina Mamă, ca fiind ea ca și sigură la pretențiile bideului de la Cotroceni.

Este exact aceeași tactică manipulatorie ca și înainte de ultimul Congres, unde tot mamaia s-a ales! Trepădușii care roiesc în jurul ei cu scula ascunsă, neîndrăznind să o scoată pe masă, își doresc ca și Statul Paralel să fie catindată „Șefa” – o muiere arivistă și narcisistă ce se și vede Chef la bucătăria Palatului.

Băăăă! Oilor! V-au „făcut” căprarii ăștia cu capul sub cașchete și v-au adus pe strada lor, care nu este și strada unde locuiesc românii! Cine este chiar atât de tembel s-o aleagă pe matracuca aia din Videle să asculte imnul pe la cluburile de zi pe unde vrea ea să meargă? Eu nu, tu nu, ei, ele, ei nu!

Cei doi bărbați adevărați care și-au manifestat dorința să candideze din partea PSD, evident că „nu sunt în cărți” că doar Pieleanu sulii a luat lozul de la Sistem să o facă pe Vasâlica Regină Mamă.

Și asta cică în numele electoratului PSD care o iubește pe Mamaia la fel de tare ca și pe Shakira!

Slavă Domnului că mulți din electorat care vor să voteze, dar nu vor să-și încarce conștiința cu vreun papagal colorat, vor avea – cel puțin la primul tur – cu cine să voteze!

Patrioții, oamenii cu minți deschise, vor avea alternativa ca să voteze spre exemplu cu Liviu Pleșoianu, un tânăr nevopsit la ouă nici de comunism, nici de scursurile securiste! El va fi nevoit să demisioneze din PSD, în care nu se mai regăsește de ceva vreme și să candideze conform promisiunii făcute segmentului patriotic al electoratului, fie ca independent, fie în numele partidului ALIANȚA NAȚIONALĂ ROMÂNIA. Partidul este tânăr, este nou, dar cel puțin dă o alternativă acelora ce nu vor să-și păteze conștiința de a face harakiri sieși și connaționalilor săi, să aleagă în deplină cunoștință de cauză!

Liviu Pleșoianu nu are mari șanse, fiind boicotat și ignorat intenționat atât de stânga, cât și de dreapta securistă, este cât se poate de clar și de evident! Este singurul om de care se tem REPTILELE astea care ne distrug viața, dar care au pătruns deja în aproape toate familiile de români, că altfel nu se explică acest masochism național.

Părerea mea este că va ieși oricum din 2-3 posibilități aruncate în luptă de Securitate, tot un om de al lor, tot un executant fidel și docil al ordinelor primite de la coloniști direct, sau prin intermediari.

Românii sunt prea slabi și prea proști ca să se trezească la realitate, să pună în sfârșit în fruntea lor o conducere care să iubească și Țara, dar și poporul român! Le-a fost șters de pe hard sentimentul și noțiunea de patriotism încă din școală, ei nu mai au noțiuni despre Istoria neamului și nici nu văd importanța ei. Vor înțelege când va fi fost prea târziu și vor fi sclavi în țara părinților lor! Lor nu le trebuie asta, se tem de „dreptatea până la capăt” pe care în sinea lor și-o doresc, dar se tem de ea ca dracu de tămâie.

Tot neamuri de traistă, tot păstorii caprei vecinului suntem, că asta ne stă nouă mai bine.

Fiți proști și puneți botul la propagandă! Nu mai așa vom reuși!

Să pierim mai repede...

GABRIEL   MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?