OTREPELE AU TRADAT!

sdjuhfsd

Ce jeguri umane! Ce neam ticălos!

Doamne Dumnezeule, pedepsește acest neam fost cândva un mic popor și aruncă-l cu adevărat în gura câinilor flămânzi ai Europei, fă Doamne ceva și sfâșie-i în bucăți mari de carne putredă pe placul hienelor!

Aproape doi ani și jumătate am sperat cu teamă și neîncredere că Dumnezeu și-a întors puțin fața către România și a mai dat o șansă românilor să se salveze cu propriile forțe din colții și ghearele dușmanilor!

Am sperat că în al doisprezecilea ceas se va trezi în mintea și inima conaționalilor mei acel licăr - al luminii din ochii și lumânarea strămoșilor - aprinsă în opaițul nădejdiei și a iubirii față de Iisus Hristos...

Dar NU! Nu a fost să fie așa! A contat mai mult otrava din sufletele noastre însămânțate de Iuda și de diavol!

Liderul care se arăta un far călăuzitor ce arăta lumina la care trebuia să navigăm prin marea învolburată de furtună a fost stinsă de oamenii din jurul său, de cei pentru care TRĂDAREA aproapelui a devenit virtute!

Un neam de javre și de jigodii, asta am ajuns! Se contura pentru prima dată după treizeci de ani un lider și un nucleu în jurul său apropiat care avea curajul să spună lucrurilor pe nume, să ia aproape taurul de coarne și să-l răpună, dar s-a oprit inexplicabil atunci câmd și-a dat seama că nu se poate baza cu adevărat pe camarazi loiali, când a avut trădători pe față împinși la vedere care l-au scuipat și denigrat, pentru că asta presupunea răpunerea balaurului!

Suntem un neam de jagardele care a mușcat mâna ce ne-a fost întinsă, care ne-a dăruit câte o undiță fiecăruia ca să putem prinde pește și să ne hrănim!

Am lăsat să fie otrăvit sufletul și mintea odraslelor noastre cu bună știință, ne-am lăsat adormiți și paralizați prostește de o lene și o lâncezeală îmbălsămată în pasivitate și nepăsare și în loc să ieșim în stradă cu milioanele, peste tot, de la sat la oraș și să spulberăm acele grupuscule de nemernici alogeni care au distrus practic fibra neamului românesc, am stat cuminți, cu capul plecat și am primit flegma unor naziști neomarxiști grupați în jurul sasului Johannis.

Am votat în nemernicia noastră intrarea Javrei Ceacâre în Parlamentul European în locul unor patrioți de valoare ce au jurat credință acestei țări, am votat intrarea unor canalii din fostul partid al Javrei Ceacâre ascunși acum sub pulpana unui partid istoric cionfiscat de scursurile securității ceaușiste!

Am votat cu noua intelectualitate tânără un partid umflat recent cu pompa și cu banii viermelui iudeo-americano-maghiar Ceorge Soros - o otreapă umană care își dorește desființarea granițelor Europei și amestecarea națiilor...

Am asistat la îndobitocirea tineretului ajuns azi la maturitate care a fost îndoctrinat cu neomarxismul aducător de comunism și ateism, otrava ce ne-a îmbolnăvit lent de cancerul comunismului!

De ce?

Pentru că suntem prea idioți ca să nu vedem și să nu înțelegem că toate aceste nenorociri care ne-au adus aproape pieirea, vin de la SECURIȘTI, de la jigodiile transparrtinice care au modificat în interesul lor genele acestui popr cândva viteaz și cu dragoste de țară...djudftuyh

Fie așa-dar ca Domnul Dumnezeu să ne dea pedeapsa ce o merităm, să ne aducă iarăși jale și suferință, să se aleagă praful din această țară pe care noi nu o merităm, care se lasă condusă și influențată de niște emigrați care bântuie Europa pentru că acasă nu vor să pună umărul și osul la treabă și să ne ridicăm din praful istoriei!

Dă-ne Doamne ceea ce merităm, că ne omorâm și ne pedepsim nemeritat conducătorii care ne vor binele: Regele, Ceaușescu, Năstase, Dragnea...

Ia-ne Doamne Transilvania, și lipește ce mai rămâne la alte țări transformându-ne în colonii! Pate atunci ne vom trezi să ne unim și să luptăm iarăși pentru independență și întreguire!

GABRIEL MIHIILA                                              

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?