OTRAVA CURGE PRIN TOATE ARTERELE MEDIA!

DUJDGBG

De când am fost siluiți de iudele securiste ce au prostit proștii să realeagă sasul nazist ca să ne mai conducă încă cinci ani, de când acesta o dată „uns” Gauleiter al României a agresat neprihănitul Parlament și l-a obligat la perversiuni ca să poată făta „guWernerul său, de când Propaganda de Dreapta a copleșit printr-o abundență furibundă cam tot ce mișcă, iar reduta Antena 3 s-a dovedit o falsă iluzie de ultimă rezistență, de când televiziunile generaliste gen ProTv, Antena1,KanalD, etc - au încă vacanță prelungită la sky căutând în lume zăpadă și #rezistă cu 3-4 operatori de serviciu care ne pun filme ca niște flatulențe fâsâite – am lăsat naibii televizorul numai pentru orele când văd Știrilie de seară pe TVR2 și ProTv, pentru ca mai apoi să zapez cele 2 canale care transmit la infinit filme românești din toate timpurile: CM (CineMaraton) și ComedyEst.

 Ca și la pescuit, câteodată mai am norocul să prind și un pește mai mașcat, pe care încă nu l-am văzut, dar de cele mai multe ori iau caracudă din care îmi prepar în cap un borș pescăresc cu mult oțet și leuștean... Oricum, e mult mai „cool” și mai liniștitor decât manipulările subliminale ce le fac rechinii canalelor Tv seara după Știri.

În timpul zilei ascult mult radio online, dar în special Magic FM pentru muzica anilor 80-90 și România Actualități pentru știri neutre de prin țară.

În rest, am niște sit-uri din ambele părți ale baricadei, dar aici trec prin filtrul propriei gândiri tot ce spune oricine, punându-mi întrebarea „cui folosește?” și eventual, ce ascunde adevărul scos în față?

Bine, aici mă voi opri puțin la Radio...

Muzica de la Magic FM este întreruptă pe parcursul dimineții de pachețele de Știri a câte 2-3 minute, urmate numaidecât de vremea de la „MORCAST”.

 Până la puci – când PNL-ul ajutat de securiștii acoperiți din partidele scursurilor „de dreapta”, unde pur și simplu nu cred să fie măcar un singur specimen de om cinstit, corect și neatins de virusul canceros al securismului – toată Media Audio ce aparține aproape în totalitate mediului privat era plătită să scuipe în fiece secundă pe Dragnea, Dăncilă și „poporul PSD”, indiferent ce făceau ei. Nimic nu putea fi bine făcut, totul puțea a Ciumă Roșie, iar lumea era imbecilă că votează prostește să li se mărească pensiile, veniturile la bugetari, salariul minim, alocațiile pentru copii, vaucere de vacanță, subvențiile acordate fermierilor pe programe diverse menite să îi întărească și să se dezvolte o dată cu economia românească sănătoasă, programe de finanțare a micilor antreprenori, etc. Nu era bine, totul era o minciună, ăia erau niște cretini care nu știau niciunul economie și nu înțelegeau cum măsurile luate de ei distrug pe vecie România care nu va mai primi în pururi investitori în prăduirea resurselor, nu vor mai putea niciodată să fie credibili în ochii coloniștilor străini.

Acum, după puciul parlamentar care a adus șerpăria la putere - mai mult prin forța jivinelor antiromânești care vor „să trăiască bine” doar ei și clica lor -  lătrăii din Media prezintă știrile neutru, pe o voce egală, fără niciun patetism catastrofal, încercând să dea sentimentul prostimii care nu reacționează că totul este firesc și normal, adică sunt pașii spre mult promisa NORMALITATE. De străini nu ne mai pomenește nimeni că ar mai fi indignați pe noi, că nu mai au motive să ne certe și să ne urechească la tot pasul, deoarece în locul to’așilor Dragnea și Dăncilă, acum domnii Johannis și Orban fac doar ce trebuie să facă niște scule nemțești de cea mai înaltă clasă .

Dacă până ieri, școlile rurale erau niște haznale rudimentare ce emanau mirosuri pestilențiale și trăgeau țara în urmă cu 200 de ani, iar PSD se dovedea neputincios să rezolve problema, astăzi PNL se confruntă cu greaua moștenire lăsată și din această cauză a crescut cu acceptul stăpânilor de la Bruxelles deficitul acceptat până anțărț de la 2,9% cât putea PSD să facă cu inepții lor economiști, la 4,6% cât se chinuie inteligentul ministru Florian Câțu să îl țină în frâu.

Asta la Știri, la Magic Fm de exemplu, dar astfel de interpretări la muzicuță și la NAI le auzi predilect la Europa FM, la PRO FM, la Radio Guerilla, și la tot ce este aprobat cu apostila de la SRI care controlează tot ce mișcă, inclusiv CNA.

O tipesă supercultă sub păru-i blond lăsat în cosițe, sărită bine la o juma de secol, ce a refuzat din spirit revoluționar să predea engleza la copilași, că nu era cool și nu cadra cu feelingul ei muzical din anii 90 – e vorba de Liana Stancu – pune ascultătorilor întrebări parșiv de tendențioase dis de dimineața, când oamenii abia sculați din somn stau la rând bătând din picioare la ușa băii ca să nu facă pipi în chiloței, dacă nu cumva au rămas fără ei pe timpul nopții...

„Că să spună ce părere au despre aglomerația din autobuz de la orele de vârf, că de ce nu își lasă bucureștenii mașina în parcările gigant care stau goale la margine dă București, că sunt de acord ei să se reglementeze prin lege mersul cu trotineta electrică?” – și alte subiecte și teme la fel de palpitante....În rest, multă muzică pe placul meu.

Duduia giornalistă Liana Stancu, este o feministă care fiind o mămică singură de la soț, își crește cu multă muncă fiica pe care o educă – desigur – să iasă un vlăstar de nădejde al tinerilor frumoși și liberi. Din aceeași stirpe mai sunt o pleiadă de doamne „stindard” al presei aservite care cântă în corul Media melodii scrise și dirijate de cunoscuți compozitori și dirijori alogeni din țară și străinătate.

Mai nou, odată cu „cotirea” Puterii, doamna Liana a prins și o emisiune de cca o oră la TVR Doi, unde invită ea doar oameni dăștepți pe care îi întreabă numai ca să primească răspunsuri subliminale ce plac actualei puteri – indiferent care este tema.

Asta ... ca să știți cât de subtil și inocent vi se inoculează doza de otravă zilnică, pe care o înghițiți fără să dați importanță că vi se otrăvește sufletul și vi se scurtează viața!

Nu vă mai gândiți că ticăloșii de la putere nu mai majorează veniturile LEGALIZATE  de Parlament și promulgate de Gauleiter, nu vă mai gândiți că „peneleu a făcut suta cât leu”, că se împrumută și acum ca și camarila Javrei Ceacâre Băsescu cu miliarde pe dobânzi nesimțite de la bănci și lumea nu vede pe ce și unde dispar banii!

Nu! Stați și ascultați ce emisiuni interesante fac niște silfide aflate în pragul menopauzei, silfide cu o viață eșuată – cum minunat eticheta înțeleptul Președinte fosta guvernare – care luptă din răsputeri contra unei retribuții „decente” să împrăștie cât mai multă otravă importată de România.

GABRIEL MIHAILA

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags