Orlando de la SRI! #MUIESRI

sjhdjhfgh

Mai acu' 'fo doi ani, în plin scandal cu apartenența lui Tudose la Statul Mafiot Cu Stele de Tinichea, Orlando al nostru fu și el invitat pe la TVR, televiziunea frumoasă tânără și liberă a aripii ramolite din Direcția a V-a. Mă, și cum ședea el așa, prin studio, debitând despre d-ale Finanțelor și alte alea, numa' că-l văz enorm și-l sâmț monstruos pe moderator că se uită la Orlando și pac pac îl întreabă: "Sunteți o eminență a Ministerului de Finanțe. Ce Facultate ați absolvit?".

Orlando, își ridică privirea lui de vită blândă către Moderator, și suav zice: "Eu nu am facultate, eu am Doctorat!". Din privirea moderatorului am înțeles ca și-a spus în gând "Bă dă-mă dreaku'"! Infranandu-si însă, în mod eroic, pornirile needucative, moderatorul continua să îl întrebe pe Orlando al nostru: "Unde ați făcut doctoratul?" Și Orlando al nostru zice: "LA SRI !"

Moderatorul era să cadă de pe scaun, la propriu, în sensul că i-o luase scaunu' la vale! Și acuma urmează vârful prostiei umane: îl întreabă moderatorul pe Orlando : "Care a fost tema doctoratului dvs la Academia de Informații?". Răspunsul lui Orlando: "NU ȘTIU CE SUBIECT A AVUT DOCTORATUL MEU DEOARECE MI L-A ADUS ACASĂ UN DOMN DE LA SRI!"

Deci Orlando de la SRI s-a ajuns                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Președinte executiv la PSD! Și au înnebunit salcâmii, și voi reți să fiu cuminte? #MUIESRI Și insist!

Raisa Ekaterina Ivatenko

 

 

Tags

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?