OPINIILE UNUI CLOVN „CIVIC”

nufgr6rk

MOTTO: „Dacă Ilie Moromete ar fi acum și s-ar uita la România, la cum evoluează, ce ar spune?” ( interviu cu Victor Rebengiuc la DIGI 24 , 9 martie 2019)
...........................................................................
Eu n-aș mai fi scris nimic, dar nimic despre Victor Rebengiuc, pentru ca măcar chipul lui Apostol Bologa, pe care Liviu Ciulei l-a dus în 1964 până la Cannes, unde a primit un omagiu internațional, să rămână neatins și luminos...

Numai că încăpățânarea lui Victor Rebengiuc de a ieși „pe sticlă” precum păduchele în frunte, plăcerea lui de a distruge imaginea actorului de altădată înlocuind-o cu imaginea clovnului civic de astăzi, nu prea mă lasă să închid jenată, acest capitol.

Fără să înțeleagă că servește, cu ideile lui puține și cu „orbul găinilor” expus pe larg (o propagandă joasă, pe care realitatea o încurcă și logica la fel) Victor Rebengiuc a devenit din nou la fel de sprinten ca pe vremea reclamelor  proaste, lipsite de un minimum de „idee” pentru programul REGIO și dă fără grijă interviuri pe la televiziuni sau prin diverse publicații, sporovăind vesel despre ceea ce nu cunoaște și indignându-se sonor în bătălia lui absurdă, dar permanentă, cu o CIUMĂ ROȘIE cu care dânsul dă nas în bas la fiecare colț de stradă.

Căci Victor Rebengiuc crede, și încearcă să ne convingă și pe noi, că trăim încă în comunismul plenar pe care dânsul nu poate să-l sufere. Și ne explică pe larg convingerile domniei sale într-un interviu dat la DIGI TV pe 9 martie 2019.

Nu m-am mirat că despre Dragnea Liviu spune următoarele: „L-aş descrie ca un om care a profitat de funcţiile CARE ( „pe care”, n.n.) le-a avut, un bugetar - şi asta este curiozitatea mea mare - care a izbutit să devină un mare, mare, mare potent financiar şi nu numai financiar, din leafa de bugetar. Să-mi explice şi mie, sunt curios, eu nu vreau să-i iau nimica lui, Doamne fereşte. Să mă înveţe, cum ai făcut, dumneata, domnule, de ai avut... eu nici nu vreau să am atâtea”... doar că am simțit, în sufletul meu, că e un portret care se potrivește mănușă, și altuia.

Adică, întreb, cum să fii dom'le un profesor de fizică în provincie, un inspector școlar anodin și un primar oarecare, iar în timp ce ești toate astea să faci tu reclamă mascată pentru producătorul limuzinelor în care-ți odihnești fundul, să ai șapte case ( ...din care ți-au mai rămas cinci, până se cercetează mai amănunțit problema și se vede ce e și cu alea care ți-au rămas) și să-ți faci vacanțele la Miami? Iar vigilentul actor civic Victor Rebengiuc să nu le vadă pe toate astea?

Dar curiozitatea mi-a fost răsplătită, căci locvacele actor mi-a dat răspunsul peste câteva minute, descriindu-l pe întreprinzătorul profesor de fizică ajuns, printr-o eroare istorică și electorală, președinte al României, în anul de grație 2014, astfel: „ ...este un om CORECT, este un om CINSTIT, este un INTELECTUAL, ceea ce nu e cazul la domnul Dragnea, şi SINGURUL care rezistă, se luptă (...) ca ţara asta să rămână aproape de Europa, să-şi păstreze calitatea de stat de drept, să nu-şi piardă această calitate, ca să nu fie îngropată sub mormanul de minciuni şi de mizerii pe care această camarilă a PSD-ului şi chiar şi a ALDE încearcă să o îngroape"( sic !!!).

Nu discut despre exprimarea lipsită de logică și agramată a distinsului fost actor... căci nu oricine poate să fie UN INTELECTUAL ca Werner Klaus... dar... nene Victor, mata ești serios când zici cele de mai sus, sau faci „glume cu caracter hazliu”? Ăsta-i exemplul tău de verticalitate și de rezistență pozitivă? Infantilul ăsta îmbufnat care știe doar să bată din picior, să spargă vesela de la Cotroceni și să-și arunce paltonul pe capota limuzinei, când îl ia amocul? Care nu e capabil să-și gestioneze frustrările ridicole? Care nu înțelege că-i președinte de țară, iar nu de scară de bloc?

Din fericire, domnul Rebengiuc a avut gentilețea de a da dimensiunea logicii sale imbatabile, câteva minute mai târziu : căci în timp ce se mândrea cu protestul domniei sale pentru o justiție independentă și pentru domnia legii, era supărat că Alianța USR-PLUS a fost flituită de BEC pe motive de nerespectare a legii de înscriere a partidelor și alianțelor în cursa electorală... Ca dovadă însă că BEC - iar nu Victor Rebengiuc - a avut dreptate, Nicușor Dan, fosta stea a USR-ului și-a călcat pe inimă și s-a reînscris  fulgurant în USR, ca să-și poată pune augusta semnătură pe pirostriile mirilor de conjunctură, iar Înalta Curte, cu eșarfa pe piept, să-i căsătorească în final.

Altfel, pentru Victor Rebengiuc, „...România este o țară necivilizată... fără șosele, fără spitale , fără școli... școlile sunt o nenorocire, nu mai vorbim de closetele în fundul curții... pentru că sunt multe, și...”bgdfsf

În concluzie, din toată vorbăria lui sprințară eu am înțeles că dacă vine lumea deșteaptă la vot și iese, în sfârșit, din forfoteala electoral-intestinală, o combinație guvernamentală PNL+ ALIANȚA USR-PLUS+ PMP (dacă mai există) + UDMR (cred că fără ei nu se poate), problema spinoasă a closetelor din fundul curții se va rezolva iar Victor Rebengiuc va dormi mai liniștit, deoarece va avea asigurat rolul principal în mai multe clipuri publicitare cretinoide, dar foarte bine plătite.

LUMINITA ARHIRE

 

 

 

MOTO

poya

 

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags