ONU – CENTRUL DE COMANDA AL DISTRUGERII OMENIRII

jfhfhdghg

Secretele întunecate ale ONU

Duminică, 28 ianuarie , va avea loc o demascare internațională a Națiunilor Unite, unde secretele lor întunecate vor fi dezvăluite pentru ca toată lumea să le vadă.

Dragi luptători pentru libertate,

Națiunile Unite lansează în prezent Agenda 2030 la nivel mondial, care urmează să devină cea mai mare transformare din toate timpurile. Ea implică toate națiunile și toate popoarele și va transforma fiecare aspect al societăților umane: finanțe, agricultura, alimentație, călătorii, afaceri, sexualitate, educație etc.

      O revizuire radicală și completă a modului în care trăiește omenirea pe pământ.

Am simțit deja un gust în ultimii doi ani: brutalitate extremă a poliției împotriva protestatarilor pașnici, dezinformare letală de către mass-media și guverne , suprimarea a milioane de medici și oameni de știință, alungarea tuturor tratamentelor pentru C0VID, vaccinări forțate cu substanțe experimentale, îndepărtarea - cenzurarea oricărei persoane care vorbește „împotriva”, etc.

         În mai multe țări am văzut un test inițial pentru o societate divizată , în care persoanele nevaccinate li s-au refuzat drepturile de bază , cum ar fi călătoriile, cumpărăturile și chiar activitățile bancare. O parte a Agendei 2030 este de a permite accesul în societate doar persoanelor care acceptă în mod constant injecții în curs de desfășurare în corpul lor. Oamenii de știință și medicii care rezistă acest tiranii au fost concediați, amenințați, trecuți la tăcere, defăimați, arestați, încarcerați în centru psihiatrice, iar unii au fost găsiti brusc morți.

         Alte evoluții ale Agendei 2030 includ distrugerea aprovizionării actuale cu alimente, înlocuirea cărnii de vită hrănite cu iarbă, cu insecte modificate genetic. Sub masca „egalității” transgenderismul este impus agresiv, milioane de copii din întreaga lume fiind manipulați psihologic pentru a fi modificați chirurgical, adesea fără consimțământul părinților.

           Având în vedere gravitatea profundă a ceea ce se întâmplă, există o nevoie esențială de a face cunoscută semenilor noștri agenda criminală a ONU. Prin urmare, Stop World Control, în colaborare cu International Crimes Investigative Committee, organizează o expunere online duminică viitoare, 28 ianuarie 2023.

         Un fost director executiv care a lucrat la cel mai înalt nivel în cadrul ONU timp de două decenii, va dezvălui secretele întunecate ale organizației. Această expunere se va întâmpla pe StopWorldControl.com

          Vă invităm cu drag să participați și sperăm că veți ajuta să faceți cunoscut acest eveniment. Va da un impuls puternic mișcării globale care luptă pentru o lume mai bună. Evenimentul va fi multilingv: engleză, germană, franceză, spaniolă, portugheză și olandeză.

        Îi rugăm pe toți aceia care citesc acest articol să invite prietenii, rudele, colegii și vecinii la acest eveniment online.

        Putem schimba cursul istoriei. Putem face istorie. Putem construi o lume mai bună.

Descărcați acest link, trimiteți-l prin e-mail tuturor persoanelor de contact, postați-l pe toate paginile de rețele sociale și grupurile dvs.

David și Renate Sorensen

StopWorldControl.com

Cules de pe Internet, traducere și redactare,

GIGI PETROVAN

 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?