OMUL CU CHELIA, MINTE ROMÂNIA !

jfjkgjgj

Ieri seară de la ora cinci, emisiunea lui Ionuț Cristache „România9”, l-a adus „ca invitat” pe acel animal spân, cu enorm de multă piele la vedere, de unde i se trage probabil și numele: Pieleanu!

În acest contrast izbitor de apariție, un șorecuț păros și o reptilă pieloasă, s-a purtat un dialog cu întrebări dictate lui Cristache de SRI-știi din conducerea TVR. Practic, îi ridicau mingi la fileu, ca acest șarpe „sâsâit” și peltic de la SNSPA (fost Fane Bariul), să scuipe elucubrații manipulatoare pentru populație.

Pieleanu este doar una dintre cele mai mari jigodii în viață care – ca un vierme scatofag – a trăit în ultimii 30 de ani mâncând rahat la televiziuni „de stânga”, dar făcând de fapt ode și proslăvind conducători „dă dreapta”. E un jeg, un împuțit de tip standard, o arătare scabroasă care afirmă că el este „dă stânga”, dar, de la chiloții murdari de maro și până la sacou, e clar „dă dreapta”. Jivina a manipulat românii cu sondajele lui de tot rahatul, cu „exit-poll”-urile sale mincinoase făcute în direct la televiziunile cu mai mare audiență la public, chiar în același timp, „în exclusivitate”, că vițelul suge la mai multe sfârcuri ale aceluiași uger al vacii nebune.

Cu un aer de mare cunoscător și analist politic, de mare guru al „științei maselor”, pieleanu sculii afirmă de fapt numai ceea ce vor să transmită serviciile, oamenii sasului nazist, care în următoarele zile vor fi preluate de televiziuni și vor fi trâmbițate în buclă, ca și cum deja se întâmplă! „Iată ce om documentat, iată ce profesionist!”

Înainte sau după, o altă jigodie ca Marius Pieleanu, vine la același canal – strategic – altă mare canalie umană, care acum cică este în conducerea securistă a PSD: Vasile (a)Dțncu, promotor al aceleiași școli de partid Ștefan Gheorghiu, doar că implementată ca filială pe la Kalaswar, unde sălășuiesc un cuib de năpârci iudee sub entitatea „Grupul de la Cluj” – oameni din tot spectrul politic actual.

Dâncu șli Pieleanu se completează de minune unul pe celălalt, chiar dacă unul este în buda DIGI24, iar celălalt la WC-ul România TV, sau în closetul de la Antena 3!

Ei execută cu mare precizie zvonuri și viitoare știri, care sunt induse cu mare știință în subliminalul telespectatorilor ce nu au cultura politică necesară, dar nici intuiția că totul este o mare manipulare a viitorului electorat ce va vota! Manipularea jigodiilor începe chiar a doua zi după scrutinul precedent și continuă timp de 4-5 ani, după caz, dar temele sunt făcute cu departamente speciale din SRI, SIE, sau chiar de afară, via CIA sau Mosad.

Asta e Realitatea(tv), dar lumea nu poate crede așa ceva! Lumea nu concepe ca la televizor, unde se uită și „domnul Președinte” și „domnul Prim Ministru”, să poată cineva minți în ochi milioane de oameni!

Cristache este și el un biet pion pe această imensă tablă de șah-mat, e un biet șoricel aflat într-un colț de tablă, într-o găurice al turnului...jhfhfhgfhb

I s-a dat rolul de „anti”, de opozant al puterii, indiferent care ar fi ea vremelnic și credibilitatea sa este creată artificial prin „șicanele” care i se fac de către conducerea TVR, de „ostracizarea” lui că spune „adevărul”, că se pune în gură cu mai marii zilei, dar are ca invitați pe cei mai ticăloși oameni din presă de tipul Robert Turcescu, Liviu Mihaiu, Ion M Ioniță, Marius Pieleanu, etc.

Oameni buni, nu mai luați nicio secundă de bună orice informație este servită de nicio televiziune românească! Sunt informații infestate, sunt deformate realități vizibile și prezentate invers! Nu dați crezare sondajelor, declarațiilor date de politicieni care acum spun una și imediat alta, totul este făcut să subjuge acest popor!

Aveți discernământ, aveți judecata proprie, căutați știri pe internet, comparați-le, vedeți comentarii reale ale altor cetățeni, excludeți politicienii și jurnaliștii de meserie care sunt doar niște mercenari ordinari aflați în slujba Puterii vremelnice!

Numai astfel veți putea fi în cunoștință de cauză la viitorul scrutin, numai eliberată mintea de aceste oxiuri toxice veți putea gândi și acționa cu mintea voastră și simțul vostru corect!

Lui Pieleanu, ar trebui să i se pună pielea excesivă pe băț.

GABRIEL MIHAILA

Video

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags