OMENIREA A AJUNS COBAI PENTRU MILIARDARUL GEORGE SOROS !

djgfg

George Soros, capabil de orice ticăloșie

Personaj controversat, bănuit a fi în spatele multora dintre evenimentele majore care au influențat cursul istoriei, George Sörös nu putea lipsi nici din povestea noului coronavirus care-și face de cap prin China. Cum altfel, doar vorbim despre miliardarul ce nu numai o dată s-a referit la chestiunea suprapopulării planetei în discursurile ținute cu diverse ocazii! Om de afaceri veros, Sörös are puterea (și banii, și conexiunile sociale) să schimbe șefi de state și guverne, să controleze bursele lumii, ba chiar să modifice orânduiri sociale seculare, așa că apariția numelui său în cazul de la Wuhan nu trebuie să fie o surpriză pentru nimeni.

George Soros finanțează un laborator de virusologie din Wuhan. Adresa: 666 Gaoxin Road!Nu degeaba contestă el libertatea de care încă ne mai bucurăm în mediul online – George Sörös știe că Internetul este, în clipa de față, cel mai mare dușman al său! O bătălie pierdută din start, așa că nici nu se mai sinchisește să își ascundă urmele, oricum n-ar avea vreo șansă în fața „armatei” de IT-iști care-i vânează toate mișcările. În plus de asta, vârsta înaintată îi dă brânci să urgenteze proiectele pe care fostul său amic David Rockefeller (mort în 2017, la 101 ani) n-a mai apucat să le ducă la bun sfârșit.

Fiindcă zi de zi numai despre pericolul coronavirusului se vorbește, un grup de hackeri s-a apucat să sape după informații „clasificate”. Cum, însă, pe „www” nimic nu este secret, firul cercetărilor a dus până la George Sörös în ogradă! Numele afaceristului are legătură cu orașul Wuhan, epicentrul epidemiei de gripă care a îngrozit toată planeta. Se pare că Sörös ar fi investit masiv într-un laborator de virusologie din metropola cu 11 milioane de locuitori. Să fie o simplă coincidență faptul că, din cele două laboratoare de virusologie și biotehnologie aflate în Wuhan, unul este finanțat de George Sörös?! Și tot o coincidență să fie și adresa aleasă pentru acest laborator (WuXi PharmaTech Inc.) – virusologii lui Sörös lucrează într-o clădire pe strada Gaoxin Road East Lake High, la numărul … 666!?

Ofertă bogată, de la terapie genetică la produse virale

Laboratorul WuXi PharmaTech Inc. funcționează cu banii fondului de investiții Boyu, în care a „vărsat” zeci de milioane de dolari și George Sörös (printre alții).

Specialiștii care lucrează aici cercetează în amănunt domeniul virusologiei. Oferta WuXi PharmaTech Inc. este una diversificată. Iată ce scrie pe site-ul laboratorului: „Chiar dacă ești un startup proaspăt înființat de o instituție academică sau un colos farmaceutic aflat în căutare de noi produse pentru extinderea pieței, oferta noastră diversificată poate veni în întâmpinarea nevoilor tale. Oferim soluții ideale pentru terapia genetică (precum CAR-T) și avem chiar și tehnologii emergente, ca CRISPR/Cas9, viruși oncologici și exozomi.”

Experimentul de la Johns Hopkins

Cu trei luni înainte de izbucnirea „nebuniei” din Wuhan (în octombrie 2019), cercetători de la Johns Hopkins University au realizat un interesant studiu de caz – ce s-ar întâmpla dacă un coronavirus ar „ataca” într-o regiune săracă de pe glob. Și era ales la întâmplare un oraș suprapopulat din America Latină. În șase luni, coronavirusul s-ar fi răspândit în toată lumea, iar după 18 luni, bilanțul morților ar fi trecut de 65 de milioane de oameni! Piețe bursiere prăbușite, economii la pământ, revolte sociale pe întreg mapamondul.

În spatele cercetării, după cum scriu ziarele de peste Ocean, au stat doi oameni: George Sörös și Bill Gates au dat bani pentru acest studiu de caz. Curiozitatea lor a fost să afle ce se întâmplă dacă un coronavirus letal „scapă” din laboratoarele de virusologie. După trei luni, coincidență, un astfel de coronavirus chiar a ajuns pe străzi…

ION COJA

 

 

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags