OFITERII ACOPERITI DIN SOCIETATEA CIVILA ISI ARATA EPOLETII DE PE MAIEU!

xbngdfasx

„Am jurat ca nu voi pleca de pe lumea aceasta pana nu vad autostrada Ungheni - Iasi - TgMures/A8 finalizata!

Din strada nu am reusit si de aceea avem nevoie de oamenii onesti din randurile noastre, ale societatii civile sa ajunga acolo unde sunt informatiile si banii.

Incepem cu alegerile Europarlamentare!

Eu si colegii mei de la asociatia ''Impreuna Pentru A8'' o sustinem pe

Gregoriana Tudoran, candidat INDEPENDENT!     

Catalin Urtoi  ”

nmgsg

======================================================

Iaca na!  Gușterul care s-a activat dându-se cu șezutul de asfaltul neproiectatei autostrăzi A8 – Ungheni-Iași-Tg. Mureș-Bruxelles – luptă din răsputeri ca să îndeplinească ordinele de linie primite pe ruta PPE-România de la maștera Monika Moskovei  de la  Europa Liberă. 

Mamaia asta, cu banii lui Gică Soros , fată cu nemiluita pui gata avortați denumiți ONG-uri din „societatea civiă”.  Aceste Organizații Nonguvernamentale, în majoritatea cazurilor, nu sunt altceva decât Oficine de spionaj și sabotaj a României devenite azi o mică halcă de carne de care trag cu colții bine înfipți o droaie de potăi neocomuniste, fasciste, globaliste, întruchiparea modernă a dictaturilor hitleriste și staliniste ce au decimat omenirea la mijlocul secolului douăzeci.

Hienele vor să rupă câte o bucată cât mai mare din stârvul României până apare LEUL de peste ocean care – desigur – își vrea partea lui.

Eu scriu demult și încerc să deschid ochii și mintea oamenilor de bună credință care sunt înșelați de aceste jivine ascunse în societatea civilă, care preiau teme din actualitatea cotidiană și stringentă care chiar sunt deziderate pentru oamenii normali și simpli ce alcătuiesc ADEVĂRATA SOCIETATE CIVILĂ și care achiesează involuntar și inocent la manipulările făcute, preluând temele și transformându-le în bătălii politice, în pretexte de defăimare a țării, a politicienilor din tabăra adversă, etc.

Cătălin Urtoi este doar un IMPOSTOR, un exemplar, un ipochimen care a scos capul de vreo doi ani din gaura de șarpe. De profesie inginer constructor civil (?) după cum se laudă, acest om debusolat și fără un serviciu stabil într-un domeniu de vârf al economiei, în care nu ai serviciu decât dacă ești lichea, ticălos și prost specialist, nu ai de lucru.

nbdas

Omul este un exemplar comun, ca toți oamenii, cu un eșec în căsnicie ca mulți alții, cu o refacere a vieții, unde s-a restartat căsătorindu-se cu o doamnă divorțată ca și el, cu o fiică din prima căsătorie. Până aici nimic anormal, nimic ieșit din comun.

Noul cuplu a reușit să aibă și propriul copil, încă o fetiță, fiică ce se va dovedi foarte talentată în domeniul muzicii ușoare. Câștigătoare a numeroase premii interne și internaționale – atât la Iași la Festivalul Internațional din Palas Mall de acum vreo 3-4 ani în urmă, când fata era un copil de 11-12 ani  - și până la     participarea anul trecut alături de un coleg de generație la Eurovision România, nu a mai fost decât un pas.

Ca orice părinte iubitor, dornic să-și sprijine copilul talentat, dar lipsit de mijloace materiale pe măsura cheltuielilor necesare cu susținerea acestui scop, domnul Urtoi s-a lăsat împins de nevoi pe aripile politicii de gang, când a intrat în siajul vedetei găurite de rugină TRAIAN RÂNJA – un moșulică căruia fierea îi secretă în bila de pe umeri mai mult venin decât ar avea nevoie un corp uman.   

De aici a început odiseea lui Cătălin Urtoi și dacă la Crăciunul de acum 4-5 ani vindea produse de casă din carne de porc în care el făcea munca de PR și distribuția la ușile clienților, în anul următor nu a mai repetat figura, nefiind o afacere de mare succes.

S-a lipit la început de mediul liberal ieșean în speranța că va căpăta un oscior cu cât de puțină carne pe el, dar din nefericire a găsit padocul plin de alte potăi nesătule care nu mai primeau încă o gură flămândă.

S-a îndreptat către mișcări politizate acoperite sub pulpana societății civile, dar a fost imediat devoalat de „oameni răi” dar buni de gură ca subsemnatul și lăsat cu budigăii pe vine.

S-a lipit de mișcarea „PENTRU...” Moldova, Iași, Neamț, Hârlău, Nicolina, Ciurea și tot felul de pui din ăștia așchilopați care erau scăpați de Muma Pădurii Monika Moskovei de sub fusta ei încăpătoare. După falimentarul M10, maștera a mai fătat alți plozi cu rahitism infantil acoperiți în „mișcări civice” în care se pompează bani negri pentru zile gri...

Ei, acest tip de „serviciu” era potrivit domnului Urtoi, care activând cu abnegație pentru cauze corecte, dar având ca scop prostirea societății civile, a ajuns în curând în apropierea pulpanei bulibașei Iașului, Mihai Chirica, un tâlhar de duzină care a eșuat în aceeași tabără politică ce adună iudele care dușmănesc România, împrună cu Klaus Johannis, Hans Klemm, USR, PRO Securitatea, PLUS Cioloș....

Să vă mai spun? Mai spun!

Urtoi împreună cu alți câțiva ciraci de teapa lui, a primit ordin și a executat întocmai și la timp Mișcarea Autostrăzii A8, o țintă falsă și intenționat exacerbată de javrele de afară ce vor răul României, pentru că primii ce nu vor această autostradă de la Est la Vest să treacă peste Carpați, sunt chiar „europenii”, dar și strălucitorii licurici.

nvcdhkl

România va face această autostradă - așa cum scriu de mulți ani - atunci când va avea la putere niște bărbați de stat, chiar și cu fustă, care vor avea curajul să bată cu pumnul în masa Istoriei și să recapete măcar puțină independență, măcar cât Polonia și Ungaria!

Nici dacă ar fi prin absurd la putere mâine dimineață PNL, USR, PRO Securitatea, PLUS, sau PMP într-o largă coaliție, Autostrada A8 nu ar fi construită mai repede de 15-20 de ani, până ce jigodiile de aici și de la Bruxelles nu ar fura     cât pentru trei autostrăzi peste Carpați! Acesta e scopul, acesta e chichirezul, A8 trebuie să genereze motive și capital politic unor javre antiromânești care să folosească această temă, să aburce pe pervazul budei europene cât mai mulți ciraci!                                             Oamenii de bună credință au nevoie și doresc acest drum rapid să le faciliteze plecarea mai lejeră în vacanță în Vestul Europei, și cad ca muștele lipite pe hârtia cu lipici la aceste manipulări, în care Propaganda aruncă bani mulți, haliți lacom de niște ipochimene ca acest Cătălin Urtoi.

Omul creează pagini pe Facebook, face „conferințe de presă”, are bani de umblat în caravană prin Moldova, ka Bruxelles, la Bucale, de dat recepții și mese să câștige adepți peste tot în Suceava, Neamț, Botoșani, Bacău, dar sume frumoase îi îndestulează buzunarele!

Ultima dovadă că e pentru capital politic și scopul acțiunilor este în interes propriu, o constituie și noul lobby făcut public în favoarea candidaturii la alegerile europarlamentare a domnișoricei  Georgiana Tudoran, o viitoare stea a politicii europarlamentare românești...jgdsf

Cine este madmoazela? Gurile rele zic că nu e altcineva decât fiica cea mare a familiei Urtoi, adică fiica din prima căsătorie a doamnei Urtoi.

Oo, e tare, nu? Tăticu cel nou luptă pentru propășirea odraslelor. Pe „a mare” o face europarlamentar, iar lui „a mică” îi construim un portofoliu de mare vedetă a muzici internaționale, să le rupă gura lui Shakira și Maria Carry....

Atâta timp cât tema autostrăzii viselor rămâne fierbinte, domnul Urtoi și încă vreo sută-două de ciraci se înfruptă din belșșug cu lovele verzi, făcând jocuri interesate SĂ NU se facă autostrada Iasi – Tg. Mureș

Nu puneți botul și nu faceți jocul unor derbedei care se erijează în „profesioniști” ai societății civile și nu au nici un habar de noțiuni de construcții de drumuri, de sistematizare rutieră, de geopolitică. Autostrada se va face cu aport străin, cu bani privați, de parteneri ce vor să câștige cinstit banii ce îi investesc fără parandărăt și fără corupție la Primul Ministru sau la alți politruci, Din acest motiv hienele Europei turbă și latră la stelele de pe steag, că pierd mulți bani furați din România!

Cu vorbe mari și mincinoase, Cătălin Urtoi se jură că nu va închide ochii până ce nu va face EL autostrada viselor. Pe bune? Măi omu, nu zi hop până nu vezi cu ochii tăi cât te șine Dumnezeu!

GABRIEL MIHĂILĂ           

                                                        

Featured