ODRASLELE LUI „TATI” PUIU

nvnghfjj

Dom ghinărar „dă forbal”  - „TATI” Iordănescu - a dat două goluri turcești: un băietan și o fătucă. Amândoi au crescut mari și proști. La școală primeau câte 2 puncte în plus la note, că erau timpuri nasoale și erau copchii dă ghinărar. După ce s-au făcut suficient de mari și proști, idioții lui Tati trebuiau plasați cât mai bine în viață.

Pe Eduarte l-a făcut Tati prost și „forbalist”, dar numai cât a fost el antrenor intra în ultimele 7 minute, când echipa lu Tati conducea cu 3-0. Școala de antrenori de „categoria B” a făcut-o primind de la Tati o diplomă de absolvire.

Tati a dat ordin de ghinărar alcoolicului și fostului „afumeiat” Stoichiță - pus cu mâna lui Tati influentă, dă ghinărar - Director „Tehnic” la FRF, ca să-l bage pe Eduarte pe post de Antrenorul și Selecționerul Naționalei de „forbal”, care s-a numit imediat de Proști-rile ProTv,  „naționala lui Edy”.

Edi a adus la lot toate mazetele catastrofice care rupeau cluburile și hymenurile papițoaicelor prospături din Bucale și a încropit Naționala. Ba, pe Stanciu l-a adus degeaba, pe multe lovele decontate de Federație, taman de-n țara lui Xi, că nu-și văzuse de câteva luni gagica.

MĂRAIA - fătuca lui Tati - a fost plasată după o ședință la „hair stylist” și o săptămână la sala de gim, ca să învețe să stea în echilibru în poziția „pe loc repaus”, cu piciorul stâng în față, la rubrica Sport la canalul pluvial Prima Tv. Trei vorbe, cinci prostii, noduli de limbă cu cârcei, a dat Google Map peste cap cu localizările și pronunțiile ei...

Naționala lui Edy a făcut un mare căcat în Finlanda, care era gata-gata să ne bată din greșeală pentru prima dată în viața lor.

Burleanu, Stoichiță Tati Puiu și Edyșor, continuă!

Slava România!

Cu Bosnia jucăm luni, dar îi batem de se cacă pe noi!

GABRIEL MIHAILA

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?