O retea otravitoare, care a plantat in 30 de ani armate de virusi in retelele politice, de educatie si securitate românesti

picture

Știați că ȘORA a fost primul vice-președinte al Fundației SOROȘ din România? Președinte al Fundației Soros și, concomitent, pentru o perioadă, și președinte al GDS, era un fost informator al Securității și agent al Ungariei comuniste. Șora, și el tot pe-acolo!

Vedeți aici o parte din Lista GDS - SOROS:
"Jurnalistul Victor Roncea, activ în presă încă din perioada Pieței Universității -1990, când lucra la "România liberă", afirmă că GDS a fost de fapt "un front-Grup neokominternist, un nod rețelar al Rețelei Soros în România, o rețea în rețea. O rețea otrăvitoare, care a plantat în 30 de ani armate de viruși în rețelele politice, de educație și securitate românești, agenți infecțioși care acționează în prezent ca niște veritabile bombe cu ceas pentru sistemul imunitar al României". Spre dovadă, acesta oferă și o listă de GDS-iști și membri ai Fundației Soros care s-au infiltrat de-a lungul anilor în toate partidele din România.

„Activitatea GDS din ultimii ani a afectat nu numai viața comunității ci însăși viața națiunii. Să avem în vedere că un număr important dintre membrii săi au ocupat funcții publice sau politice indiferent de guvernare (majoritatea personajelor de mai jos regăsindu-se și pe listele Rețelei Soros din România – n.m.).

Astfel, avem în vedere doar o listă sumară de persoane care ne-au influențat, adeseori negativ, viața națiunii, doar pentru că au beneficiat de sprijinul sau au făcut parte din acest grup de interese (ordinea este aleatorie):

Sever Voinescu-Cotoi, fost secretar general al Camerei Deputaților și politician PDL, fost secretar general al Ministerului de Externe (funcție inventată de Pleșu pentru el), fost consul general la Chicago,
Vlad Alexandrescu, senator USR,
Adrian Cioflâncă, membru al Colegiului CNSAS din partea PSD,
Sorin Ilieșiu, senator PNL și PSD,
Cătălin Avramescu, consilier prezidențial și ambasador în Finlanda,
Smaranda Enache, ambasadoare în Finlanda,
Mircea Diaconu, fost membru PNL, eurodeputat independent, (în prezent candidat la prezidențiale din partea lui Ponta și Tăriceanu, aceleași personaje care în calitate de prim-miniștri au prelungit pentru GDS folosința sediului din Calea Victoriei, gratuit – n.m.)
Mircea Dumitru, fost informator recrutat de Securitate (Anexa 22)., rector al Universității București, ministru al Educației în guvernarea Cioloș,
Andrei Corbea Hoisie, fost colaborator al Securității ca poliție politică și ambasador la Viena (Anexa 23),
Armand Goșu, consilier al ministrului de Externe și membru comisii ICR,
Marius Oprea, director al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc (IICCMER),
Petre Guran, director ICR,
Sorin Ioniță, membru în Consiliul Director al Fondului Român de Dezvoltare Socială și membru al board-ului ICR prin decret prezidențial dat de Traian Băsescu,
Stere Gulea, președinte TVR,
Alexandru Lăzescu, președinte al TVR,
Stelian Tănase, președinte TVR,
Rodica Culcer, șefă Știrile TVR în perioada Băsescu,
Monica Macovei, ministru de Justiție și eurodeputat PDL,
Horia Roman Patapievici, secretar de stat CNSAS, președinte ICR,
Răsvan Popescu, președinte și membru CNA,
Cristian Preda, eurodeputat PDL, ulterior independent și USR
Mihai Răzvan Ungureanu, premier, ministru de Externe și șef SIE,
Teodor Baconschi, ministru de Externe, politician PDL,
Adrian Cioroianu, ministru de Externe și ambasador UNESCO,
Mihai Șora, ministru al Educației, membru fondator SOROS – România
Dan Oprescu, fost informator al Securității (Anexa 24), funcționar guvernamental la Agenția Natională pentru Romi,
Alin Teodorescu, președinte al Fundației SOROS și deputat PSD, șef al Cancelariei Primului Ministru al României Adrian Năstase
Vladimir Tismăneanu, președinte al unei Comisii Prezidențiale, președinte al Consiliului Științific al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc (IICCMER),
Sorin Antohi, membru fondator al GDS silit să-și recunoască colaborarea îndelungată cu Securitatea la începutul anului 2007, pe cand făcea parte din Comisia prezidențială „Tismăneanu”. Horia Roman Patapievici si Andrei Plesu, fosti membri ai Colegiului CNSAS, au recunoscut in interventii publice ca au stiut de cazul Antohi din 2002, dar nu l-au deconspirat. (Anexa 25),
Mircea Dinescu, membru CFSN, secretar de stat CNSAS,
Iustin Marchiș, fost informator al Securității (Anexa 26), autor Humanitas,
Gabriel Liiceanu, consilier prezidențial onorific, fost director al unei edituri a statului devenită privată (vedetă USR, aripa Barna – n.m.)
Andrei Pleșu, ministru al Culturii din partea FSN-Iliescu, ministru de Externe din partea FSN-Roman, secretar de stat CNSAS, consilier prezidențial, membru "pe viață” al Consiliului Troikă al Fundației SOROS etc."

Victor Roncea


Semnat, aici: Victor Roncea îl înfundă pe Liiceanu. „GDS a fost un nod rețelar al Rețelei Soros - România, o rețea în rețea care a infestat sistemele politice, de educație și securitate românești"


Integral, aici: ADEVĂRUL despre LIICEANU și GDS – Grupul de Diversiune Socială moșit de BRUCAN. RECHIZITORIUL lui Roncea

SUPLIMENT INFORMATIV

Anul trecut, Mihai Șora a primit titlul de Cetățean de Onoare al Capitalei, la propunerea USR, în baza unei minciuni. În proiectul de hotărâre înaintat de USR se amintea că Mihai Șora a fost primul ministru al Învățământului după căderea comunismului, în Guvernul condus de Petre Roman, din care Șora și-ar fi dat demisia „în semn de protest față de mineriadele din 13-15 iunie 1990, fiind singurul ministru din Guvern care a făcut acest gest”.

Afirmația se constituie și drept un afront indirect la adresa lui Andrei Pleșu, colegul lui Mihai Șora din GDS, care a continuat să fie ministru al Culturii în Guvernul FSN, în ciuda crimelor și violurilor care au răvășit Capitala cât și a violențelor asupra studenților și instituțiilor de cultură și învățământ din București. În realitate însă, nici unul nu și-a dat demisia.

Ca unul dintre primii bucureșteni arestați de mineri în 14 iunie, chiar din Institutul de Arhitectură, implicat apoi în eliberarea colegilor închiși ilegal la fostele Unități ale Securității de la Băneasa și Măgurele, depun mărturie că Șora, deși a trecut pe la Arhitectură, nu și-a dat nici o demisie. Guvernul Petre Roman cu Pleșu și Șora a continuat să ființeze până pe 28 iunie când a avut loc schimbul cu Guvernul rezultat ca urmare a primelor alegeri post-decembriste, din 20 mai 1990.

Dar neadevărul cu demisia este vehiculat cu lejeritate de însuși Mihai Șora, pe contul său personal de pe Facebook, perpetuat de Tismăneanu, pe unde apucă, și consolidat de Wikipedia. În zadar a demontat jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob minciuna, Mihai Șora a primit titlul de Cetățean de Onoare cu 40 de voturi pentru și o singură abținere.

Votul în sine reflectă, am putea spune, puterea manipulării prin minciună în societatea românească de azi, când bătrânelul Șora, fost membru al PCF (Partidului Comunist Francez) și PCR și apoi membru fondator al GDS și al Fundației Soros – România, ne vorbește de pe zidurile blocurilor despre libertatea pentru care a luptat în timpul regimului comunist. Dezinformare neagră, adică minciună totală.

Mai potrivit era să fie inclus sub figura bonomă a lui Mihai Șora și propriul lui citat dintr-o scrisoare către conducerea Partidului : „Am învățat să cunosc mai de-aproape Partidul Comunist și să-l iubesc cu adevărat”…

Integral, aici: https://evz.ro/deconspirare-istorica-mihai-sora-sub-acuzele…
Deconspirare istorică! Mihai Șora, sub acuzele lui Eugen Ionesco și Paul Goma

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?