O OTRAVA DESCOPERITA - PRESA MAINSTREAM

nfjhfhgfds

Ne-am obișnuit deja să ignorăm vocile arhicunoscute ale prostituatelor din presa noastă – mai ales cea televizată.

Indiferent că auzi vocea lui Esca, a Andreei Berecleanu, Marius Saizu, Mihai Gâdea, Radu Tudor, Cătălina Porumbel, Mihaela Bârzilă, Ioan Corpoș, Cristina Șincai, Andreea Crețulescu, Prelipceanu, sau cine știe a cărei alte slugi mai apare pe la diverse canale de știri sau generaliste, lumea pur și simplu ignoră minciunile care curg precum lăturile din găleată în troaca porcilor care grohăie și guiță flămânzi călcându-se pe picioare. Că porci sunt și aceia care se calcă pe copite ca să ajungă primii la troacă, să fie ei îndestulați mai bine de mâna porcarilor care-i hrănesc.

Într-o seară – chiar de curând – ProTv-ul a spus cu subiect și predicat că lumea nu mai pune preț pe știrile difuzate la televizor, decât în proporție de maximum 30 %, ea informându-se cică în mare proporție de pe Internet, iar aceasta ar fi o mare pagubă făcută în ciupercile otrăvitoare...

Păi dacă ei au ajuns singuri la această concluzie și tot continuă să își străpezească dinții mușcând din rahatul ambalat în cutie de Pate cu „fainoșag”, înseamnă că este mare disperare!

Dar ei nu pot concepe că acei 30% care le-au rămas fideli lor după calculele făcute probabil de limbricul fosforescent Marius Pieleanu - se uită doar trebăluind pe acasă cu televizorul mergând de dimineață pe un program pe care nimeni înafară de vaca din grajd, nu-l aude...

Măi, cum poți avea un retard avansat atât de puternic încât să ȘTII exact că nu te ascultă nimeni, că nu te bagă în seamă nimeni, dar te bagă în altă parte, să știi toate astea din propria familie, din cercul de rude și prieteni, din propria redacție, unde lumea face glume pe seama acelora pe care îi sărută pătimaș în cur și îi linge la hemoroizii usturători, să nu te temi, să nu-ți dai seama, să nu te gândești măcar o frântură de clipă că va veni chiar secunda RĂSTURNĂRII, clipa aceea blestemată în care nu a crezut niciun prim-secretar de județ din vremea lui Ceaușescu, niciun muncitor cu gura ori cu pixul, care ținea gonflat Sistemul, nimeni nu credea în asta, deoarece Propaganda funcționa la fel de bine ca și astăzi... Atunci a fost ce a fost, eram pionieri, ne-au manipulat și mânuit, dar astăzi, acum, FURIA  vine de jos, dinăuntru, Internetul a deșteptat masele de oameni!

 Este un tăvălug mondial, nu doar o revoltă regională care poate fi înăbușită cu un batalion de jandarmi! Oricâți jandarmi ar avea, populația înfuriată este oricum de câteva ori mai mare, iar practica spune că nici cu gloanțele de mitralieră jumelată nu se poate opri un val de oameni care copleșesc prin număr și determinare să doboare cu mâinile goale o trupă militarizată. Este ACEL moment psihologic, determinant, care basculează și transformă frica de moarte într-o ură de masă capabilă să înainteze și să anihileze armamentul care le seceră viețile! Idioții nu se gândesc la asta, ei nu realizează că toată viața lor plină de huzur și de desfătare poate fi lichidată într-un moment când picătura a umplut deja paharul și lichidul se revarsă.

Ei pot fi atunci oriunde, pot fi în vacanță la mare, la munte, în jurul lumii, la părinții din Ardeal la cosit fânul împreună cu copiii și familia! Când SE RĂSTOARNĂ căruța, toți devin ȚINTE! Acasă le vor fi incendiate vilele, mașinile, vor fi vânați și în gaură de șarpe, pentru că ura acumulată în populație este imensă, este deja animalică, vor răzbunare până la capăt, iar vinovații principali care au acționat împotriva lor ca unelte ale politicienilor, sunt iudele trădătoare din Presă!

Mă viermilor intestinali, mă oxiuri scabroase care v-ați clădit averi și încrengături pe seama mințirii conaționalilor voștri, ați ales cu bună știință să vă falsificați meseria, să vă adunați flegma trasă din nări și apoi din gât ca să scuipați pe o meserie atât de nobilă cândva - când folosind SFÂNTUL CUVÂNT și intelectul - ați contribuit la informarea corectă și la progresul omenirii!

Te uiți azi siderat în gura unor javre cu notorietate care până mai ieri însuflețeau masele de oameni debusolați și dezorientați de camarila Javrei Ceacâre Băsescu – Piaza Rea a României - Criminalul scelerat al propriului popor, care a fost inițiatorul și primul Președinte al României ce a făcut din Presa mainstream o unealtă perversă a clasei politice în folosul devalizării țării... Uită-te azi la aceste urdori împuțite care se scurg prin colțul gurilor, care se depun la coada ochilor, cum perorează mânuind cuvântul în favoarea dușmanilor Omenirii, nu numai a românilor, cum denaturează vădit Adevărul, cum îl deformează, folosind jumătăți din el, omițând în treacăt alte fapte ce le-ar putea infirma minciuna grosolană! Uită-te la limbricii Andreea Esca, Cătălin Radu Tănase, Cosmin Stan, chiar la „Busu” și crainicii care prezintă știrile din sport sau alte rubrici generaliste cum sunt împinși de la spate, cum sunt obligați „din off” să denatureze, să curețe cu limba română rahatul unor etnici germani, unguri sau alogeni ajunși în fruntea statului, a instituțiilor acestuia, a organelor de presă, de Media, năimiți cu salarii mai mult decât generoase, cu privilegii pe care în țările capitaliste consolidate numai miliardarii și le pot permite, priviți la ei cum se prostituează, cum se laudă cu trufie că orice curvă mai arătoasă – mascul sau femeie – are un succes de moment, de balon de săpun, se laudă cu fițele lor, în timp ce vocabularul folosit le arată limitele de jos ale culturii de pospăială!

Oameni buni, jivinele din presa mainstream manipulatoare sunt mult mai vinovate și mai periculoase decât toată clasa politică! Ei ar fi avut rolul să corecteze orice ticăloșie făcută de clasa politică, orice delapidare sau abuz de putere, ei aveau funcția stabilită de o lege nescrisă de „câini de pază” ai democrației! De asta sunt ei mai vinovați decât întreaga faună a clasei politice! Pentru că s-au lăsat ademeniți de un os pe care încă se afla multă carne și nu s-au mulțumit să primească acea bucată de carne macră cu drag, de la Populație, aceia pe care ei ar fi trebuit să-i apere!

Câinii turbă de mult bine, iar cu câinii turbați nu mai este altceva de făcut decât EUTANASIEREA!

Acest articol este scris să ajungă la ochii și urechile acelor jeguri umane care se simt astăzi și acum pe creasta valului, fie în Mediterana, Egee sau Marea Roșie, în Pacific sau Atlantic! Atenție! La mal vă așteaptă o lume furibundă, o lume hotărâtă să vă extermine, pentru că prin voi, i s-a pus în pericol viața!

GABRIEL MIHAILA

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags