O NATIUNE DE MAFIOTI NU ARE NEVOIE DE UN PRESEDINTE CARE SA CURME TICALOSIA NATIONALA

nsdjdujhfds

Ca un simbol al dezastrului absolut, în plină tragedie "Caracal", două grupări de proxeneți s-au bătut până la moarte între Palatul Parlamentului, Parchetul General și Serviciul Român de Informații...

În absolut toate emisiunile cu tema "Caracal" la care am participat, am repetat același lucru: exact în timp ce vorbim, zeci de rețele de trafic de persoane își văd în continuare, nestingherite, de "afaceri". Existența acestor rețele ar fi imposibilă fără complicități la nivelul poliției, politicienilor, procuraturii, serviciilor (exact ca și în cazul traficului de droguri).

...Ceea ce tocmai s-a întâmplat îmi dă dreptate. În plină tragedie "Caracal", după mai rău de două luni de dezbateri zilnice, la toate orele, două grupări de... proxeneți s-au bătut (a rezultat și un deces) între Palatul Parlamentului, Parchetul General și Serviciul Român de Informații... Exact aceasta este poza perfectă a României momentului...

Pentru cine e interesat, punctul 6 din Pactul pentru România, pe care l-am publicat de curând, sună așa:

"6.FĂRĂ FETE ROMÂNCE TRAFICATE!

Prioritatea CSAT, a Președintelui României, a Guvernului, a Parlamentului, a magistraturii, a serviciilor de informații și a politicienilor va fi destructurarea rapidă a tuturor rețelelor de trafic de persoane, cu obligația prezentării lunare a rezultatelor obținute!"

LIVIU PLESOIANU

Featured

VIETATI DEZGUSTATOARE: ASTAZI, CRISTIAN TUDOR POPESCU! - PARTEA PROASTA ESTE CA SUNT MULTI NEINFORMATI, PROSTI, CARE-L CRED!

CUM ÎI CRED PE TIVILIC, BOT, ANGI, ORHIDEL, DIDE, DOGIOIU SI TOATĂ ȘLEAHTA DE LĂTRĂI, CARE AU FĂCUT AVERE ÎNJURÂNDU-I PE CEI CARE AU FĂCUT CEVA PENTRU ROMÂNI ȘI PENTRU ROMÂNIA, DAR AU AVUT VREO LEGĂTURĂ CU PSD!

<