O NATIE DE IEPURI ?

ddhgfgf

Au început să atace pe toată lumea care nu se supune dictaturii PNL - PD-L + USR

S-au întețit atacurile la Dan Bittman, doar pentru că e de altă părere. 

Atacuri la un mare artist, un om deosebit, corect și integru, venite din partea propagandei. De ce? Pentru că Dan Bittman nu se vinde, nu vrea să mintă și nici să fie ipocrit.

Pentru că  Dan Bitman a ales să nu tacă, asta e vina lui!

Atacurile de acest fel – de care am și eu parte – sunt o încercare de suprimare a libertății! Nu mai avem voie să gândim, să ne punem întrebări, democrația a devenit ilegală?

Nu mai avem voie să fim liberi în gândire, trebuie să fim toți teleghidați ca la USR și PNL- PD-L,  unde toți au același recital, învățat la partid.

Ce să spună PNL și USR de pandemie?

Ei sunt ca papagalii, spun aceleași minciuni, iar Iohanis face campanie  electorală și îți spune ce bun Guvern are, când mor oamenii pentru că puterea a vrut neapărat alegeri!

Au început atacurile, pentru ca altor sportivi sau artiști, sau oricui ar avea ceva de spus, să le fie FRICĂ!

Ni se insuflă tuturor FRICA, ca toată lumea să aibă grijă ce spune, că altfel vine Gașca de propagandă, propagandiștii plătiți să fie agresivi și să denigreze.

Deci, de acum înainte, Dan Bittman este artistul „rău”, cum a fost și regizorul Cristi Puiu, doar pentru că și-a permis să nu fie de acord cu abuzurile PNL ( PD-L ), USR, Plus. Nu mai este bun  Dan Bittman acum, că a avut curajul să se exprime liber, ca în democrație. Păi el unde se crede?

Felicitări, Dan Bittman!

Nihil Sine Deo!

#FărăFrică

#fraudaelectorală

#DanBittman

#Holograf

#Respect

DANIEL GHITA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?