O GEANA DE LUMINA

jfhfjhhhn

Așa după cum deja știți, ieri dimineața am scris la prima oră un editorial pentru „Rechin de Bahlui”, în care vă spuneam să fiți calmi și neîncrezători față de manipulare grosolană a statului polițienesc numit România - devenit o colonie a unui conclav internațional în frunte. cu Israelul - care deja ne-a transformat în teritoriul lor de rezervă pentru un eventual refugiu și o fugă din Israel dacă lucrurile se precipită și lumea arabă declanșează unitatea ostilităților. Oricâte arme sofisticate ar avea azi Israelul, nu se bazează doar pe ele, deoarece poate și lumea arabă dispune prin Rusiei, Chinei și al Iranului de armament la fel de sofisticat, dar cu o alimentare mai puternică a gurilor de foc decât poate Israelul. găsi pe piața internațională devenită ostilă.

Au pus ochii pe Grădina Maicii Domnului, de unde au plecat odată la chemarea lui David ca să se așeze pe pământul sfânt pe care l-au părăsit după ce poporul lui Iuda la trădat pe Iisus Hristos.

De ce au pus ei ochii tocmai pe România și nu au ales o altă țară, un alt pământ? Pentru că aici trăiește un popor civilizat, blând și prost câte cuprinde, prost de bun la suflet ce este, care crede tot ce i se spune și mai ales atunci când este vorba despre gura lui ca să hrănească pe altul, chiar dacă altul este viclean. și lacom.

Prin urmare evreii lucrat în permanență chiar din clipa emigrației la posibilitatea de a se reîntoarce într-o zi pe aceste meleaguri în cazul previzibil că odată, ceva luat prin forță și rapt nu va dainui pe vecie. Nu este numai cazul lor, dar pentru noi asta are o mare importanță. S-au infiltrat perfid și au subordonat prin bani și șantaj multe iude care sălășuiesc printre români și care ar aparține din naștere acest lucru popor. Ei au trădat și interesele țării și al neamului și acuma suntem practic împresurați în toate punctele cheie - din instituțiile statului, până în vârful piramidei - de iude care comandă numai în interesul globalismului sionist.

O mare parte dinii cu adevărat patrioți ai acestui popor care au „citit” și au înțeles de mult care este adevărul, au încercat să trezească mințile lâncede care erau supuse intoxicării, mințile lipsite de inteligență datorită unei culturi sumare, care însă le-a dat impresia. că sunt atotștiutori și că sunt superiori în gândire intelectualilor adevărați. Întâmplător sau nu, aceștia predomină printre oamenii mai în vârstă, cei formați intelectuali în epoca socialistă, când se făcea școală cu adevărat, când valorile aveau alt etalon și trebuia să ajungă numai urcând treaptă cu treaptă pe o scară a valorilor.

Așa a ieșit la suprafață scoțând capul peste mulțime doamna senator Diana Iovanovici Șoșoacă , o avocată bărbătoasă și neînfricată care a început să spună lucrurilor pe nume și să strige adevărul în gura mare acoperind cu vocea ei puternică murmurele gloatei de fricoși care se îngrijesc. ca niște snobi cu aere de intelectuali ce se bazează pe niște patalamale care le atestă titluri și calificări de nișă în care se ascund și se pretind a fi înțelepții unei noi generații de adulți.

Dependenți de furturile și hotărârile părinților lor care au făcut averi după „revoluție”, profitând de un gol de putere, de corporații străine, de bănci și instituții financiare străine prin care se storc la sânge bogății țări, „noua intelectualitate” care ar trebui să fie. fie un fel de motor al acestui neam precum au fost tinerii români în 1848, care studia în Vestul Europei, au ajuns o societate de snobi nepăsători la nevoile altor semeni, la valorile tradiționale venite din bătrâni și mimează prostită de viață de uzur pe un pospai. de avere făcută efemer și care se află la îndemâna unor stăpâni vremelnici.

Asta a ajuns lumea românească de azi, iar asta sa văzut cu prisosință la acest vot.

Sa văzut că în ciuda tuturor dovezilor că o Cloacă Politică a devalizat efectiv țara și a sărăcit-o doar pentru a primi de la stăpâni printre degetele răsfirate ale mâinilor sau parte mică din avutl ei, populația României a făcut că nu observă evidența și a întors. iarăși capul votând inconștientă iarăși în Duminica Orbului , nepăsătoare, aceeași hoți, aceleași iude la conducerea viitoare a României, iar asta înseamnă foarte clar că deja o majoritate a populației a fost cumpărată cu mărgele de sticlă spunându-i-se că sunt pietre prețioase și a dat votul pentru legiferarea în continuare a jafului.

Deși o mână de oameni curați la suflet și la minte le-au explicat în amănunt, le-au prezentat dovezi și le-au prezentat pericolul, marea cireadă de bovine care vor fi în curând să se abate au dat girul acelorași stăpâni, acelorași văcari și acelorași câini care păzesc turma!

Înseamnă tot mai multă populație crede că o duce mai bine datorită unei dărnici mari a stăpânilor care a hotărât să-i fac să voteze apelând la reflexul lui Pavlov, arătându-le numai osul...

Asta înseamnă că o gloată să-și închipuie doar, că ar fi inteligentă și că oamenii care au grijă de chiar sunt așa și chiar doresc pentru România să redevină o țară independentă pe soarta și bogățiile ei, să vină acasă rudele dragi plecate să slujească străinii, pentru un. trai mai bun, să găsească și la noi în țări similare, dar în primul rând o conducere corectă și cinstită de oameni care vor să facă bine semenilor lor și nu să se îmbogățească prin jaf.

Deci tot încă prea mulți idioți nu fac să depindem azi de hoți, de cei care care fură și aerul din încăpere, iar votul mult prea mare dat acestor lucruri din această Cloacă Politică nu arată cu claritate acest lucru: sunt mai mulți hoți, mai mulți necinstiți. care „trăiesc bine” după cum le-a spus și învățat Javra Ceacâră Băsescu .

Diana Ivanovici Șoșoacă a arătat deschis și a strigat cuprinsă de furie în gura mare acest adevăr, ceea ce pe unii ia speriat, pe al ia înervat, pe foarte mulți ia trezit din somnul letargic în care erau căzuți.

Din păcate, acești mulți idioți funcționali trăitori în România, plus alții care au plecat „afară”, s-au lăsat prea ușor intoxicați de Propaganda globalist-sionistă care la ordinul Sistemului a creat - la începutul în clandestinitate - în diaspora, partidul AUR  - condus de George Simion și Claudiu Târziu.

Sistemul a avut grijă ca AUR să semene cu un partid de opoziție contra Sistemului, cu un discurs agresiv vizibilitate, cu gesturi extreme și comportament dus până la huliganism la această Cloace Politice , care să-l legitimeze oarecum, a avut parte de catalogări. de „extremiști” din partea leprelor din Mass Media mainstram care face parte din acest joc de îmbălsămare și adormire a populației îndobitocite.

Sa trecut imediat la denigrarea și la izolare Dianei Șoșoacă , la crearea unui embargo impus tuturor posturilor Tv, a site-urilor pe internet, în general a interzicerii ei pe rețelele de socializare, deoarece adevărurile spuse de domnia sa și argumentate cu dovezi, i- au creat fulminant o mare notorietate printre oamenii „de bine”, cu credință față de Dumnezeu și care mai au încă o judecată sănătoasă care discerne adevărul de fals și dreptatea față de ticăloșie.

Propaganda a aruncat în luptă sume fabuloase ca să o anihileze pe doamna Diana Șoșoacă (evident, din banii noștri publici din bugetul țării), a recurs la cele mai mari mojicii și la cele mai josnice tertipuri ca să o coboare până la pulverizare pe Diana Șoșoacă. î n ochii lumii, iar în prea mare parte, a reușit! A reușit deoarece avem deja sau prea mare parte din societate formată din idioți funcționali care se cred mult prea deștepți. Sa văzut în cazul ticălosului Klaus Werner Johannis, votat de două ori consecutive cu peste 6 milioane de hârtii maro care ne-au prelungit și ne-au adâncit agonia! Sa văzut în cazul „pLandemiei”, când o lume dobitoacă a acceptat de frică să stea închisă în caz și să se supună binevol otrăvirii cu vaccinuri ucigătoare fără să asculte de înțelepții țării, care ia avertizat despre ticăloșia globală! Sa văzut acum, la ultima votare, când cireada de „intelectuali subțiri” au dat votul copleșitor unui ticălos globalist la Primăria București care ar lua gâtul întregii populații dacă ar putea, doar ca să îndeplinească idealul lor de a nimici umanitatea! A votat pe Clotilde Armand în număr copleșitor de mare, care erau gata să o voteze pentru încă 4 ani acolo unde ajunsese prin știut voturilor, rămasă nepedepsită de jigodiile de procurori și magistrați globaliști! Au votat în număr nepermis de mare și au legitimat pentru încă un mandat niște ticăloși inculți și agramați precum Ciucă și Ciolacu, doi gângâiți agramați care au grave lacune de vorbire corectă și o școală incertă, care au păcălit lumea cu promisiuni deșarte...

Toate acestea au fost știute și totuși cireada de vite intelectuale le-au dat votul încă odată pentru ai legitima și pentru a prelungi agonia acestui fost popor devenit o populație minoritară și mai mult nomadă.

Ungurii au fost un popor năvălitior provenit din huni, care s-au așezat în Grădina Maicii Domnului, dar noi, care eram aici, care i-am primit ca niște gazde nepermis de blânde până la prostie, i-am lăsat de bună voie cuprinși. de mirajul bogăției și a unui trai mai ușor și am împuns fuga în lume...

Suntem cam singurii din estul Europei care am lăsat goală țara pentru alții veniți și dispuși să muncească pentru bani mai puțin decât românii lacomi, dar care mâine vor revendica pe drept că totul este a lor, iar românii întorși în vacanțe să aprindă sau să lumineze la mormintele. părinților vor găsi case, blocuri sau ștranduri pe locul cimitirelor, vor fi scuipați și înjosiți ca niște transfugi fără origine. Vedeți cum se comportă imigranții cu nemții, cu scandinavii, cu britanicii...

Asta nu a înțeles PROSTMEA care formează azi societatea românească! Din fericire Dumnezeu a lucrat prin acea mână de oameni care mai cred în El și în puterea Sa, care nu se dau bătuți și vor să aducă înapoi gloria și strălucirea acestui mic popor, care chiar dacă a depins și va depinde întotdeauna de altul mai mulți. și mai puternic, va dori să fie independent și să-și hotărască singur soarta.

Iudele se tem, iudele ȘTIU că suveraneștii cei adevărați care sunt membri și simpatizanți ai Dianei Iovanovici Șoșoacă vor reuși să convingă tot mai multă populație că aceasta este adevărată și dreapta cale. Patrioții de conjuctură făcuți cu bani de băutură prin crâșmele și mahalalele orașelor sau a satelor care nu pot discerne adevărul de minciună se vor convinge în scurtă vreme pe pielea lor că o iudă care îi conduce și merge la ambasadorul Israelului la București să-i sărute mâna. și să accepte ca toți elevii României să învețe – singurii de pe Planeta Pământ -  Istoria Holocaustului Evreiesc , nu se poate numi patriot! Acesta este George Simion !

Și totuși o marte parte din românii trăitori peste granită – în special cei din SUA care îl susțin pe Donald Trump și pe republicani – aui votat-o ​​necondiționat pe Diana Șoșloacă și partidul SOS România. Marea majoritate a voturilor au venit din diaspora. Asta ne arată că acolo funcționează mult mai puternic dragostea de țară țoi conștiința a fi român adevărat. Acolo lumea este mult mai ancorată în realitate și vede mult mai clar cum funcționează o democrație.

Deocamdată - PROSCRISĂ, persecutată, denigrată, înjosită de țațele României cu gradul pronunțat de incultură care o cataloghează pe Diana Șoșoacă „mahalagioaică” - interzisă pe orice canal Media, izolare penală de alegătorii ei de către Securitate, care ia interceptat toate neoficiile de telefoane oficiale. , toate mijloacele de comunicare pe Internet ale ei și ale apropiaților ei, care au șicanat-o și au blocat-o permanent, a reușit marea performanță datorată unui număr de sub o jumătate de milion de români de pretutindeni să ajungă în Parlamentul European împreună cu jurnalistul ei fidel, Luis Lazarus.  hfhfjj

Este o victorie imensă și o mare lovitură dată Sistemului impotent de a anihila voința unei mase mai mici decât ar fi normal și necesar de oameni, dar care prin perseverență, neînfricare și persuasiune, au reușit! Este o mare izbândă măcar pentru moment, deoarece de acum vocea României reale, vocea unor oameni care iubesc România se va auzi în patru zări chiar din inima Europei!

Ajunși în Parlamentul European Diana Șoșoacă și Luis Lazarus în primul rând misiunea de a strigă în gura mare adevărul despre „democrația” din România din timpul dictaturilor statului polițienesc ale lui Băsescu și Klaus Johannis, ale minciunilor și falsurilor comise, ale ascunderii adevărului în privilegii. libertăților elementare și constituționale a românilor care au fost și încă sunt încălcate grosolan. Trebuie să încriminate oficial rețelele de socializare ce aparțin globalismului americano-sionist care execută la cererea expresă a Ursulei van der Lyen și a UE o cenzură îndeplinită asupra cetățenilor țărilor membre, în conlucrare cu organele interne de securitate. O asemenea prigoană nu a mai fost întâlnită din anii stalinismului, iar acest lucru trebuie curmat imediat!

Omul are drept la opinie proprie, la exprimare și nu trebuie ca cineva să poată pune pumnul în gura ca să nu supere stăpânii! Aceste lucruri se întâmplă și în Justiție, unde sunt măsluite Dosare de corupție și se ascunde adevărul. Acesta va trebui să fie prima luare de atitudine și primul cuvânt al celor doi membri SOS România în plenul Consiliului European ! Să impună alături de alte forțe suveraniste din parlament o Directivă comună care interzice sub amenințarea blocării pe teritoriul UE a oricăror restricții sau șicane în ce control cenzurarea cetățenilor europeni care pot spune deschis părerea! Vocea mulțimi – indiferent de partea cui este ea – trebuie să rămână liberă și în limita legilor civile din fiecare țară cu privire la calomnie sau injurii la adresa unei alte persoane, nu poate fi nimic altceva invocat.

Este puțin parlamentari în parlamentul Europei în contextul actual, dar dacă ținem seama de o poziție cu dinții al unui întreg Sistem dușman la acest fapt, este o imensă victorie care arată o geană de lumină la orizont.

 Poate alegerile parlamentare din toamnă vor da mai multor români și posibilitatea să dezvăluie cine este cu adevărat de partea lor, cine sunt cu adevărat oamenii curați și curajoși care le apără sincer interesele! Dacă viitorul parlamentului român s-ar curăța de actuală Cloacă Politică , de PSD, PNL, USR, PMP, etc vom putea cu adevărat să nu luăm soarta în propriile mâini. Vom putea să refacem economia țării nu așa cum a fost, dar așa cum ar fi nevoie astăzi, să avem locurile noastre de muncă, să nu creștem copiii în școli bune, să nu tratăm bolnavii în spitale moderne și bine dotate, cu medici de elită. , să avem conducători care să se teamă de Justiție pentru orice ban furat!

Bunul Dumnezeu ne-a întins un deget. Doar de atâta nu putem agăța ca să ne salvăm. Dacă va vedea că asta dorim, nu va întinde palma, iar apoi poate tot brațul. Doamne ajuta!

GABRIEL MIHAILA

Featured

MÂNGÂIEREA LUI DUMNEZAU

-Mami tu l-ai văzut pe Dumnezeu?

Mihail Moldoveanu Sun, 06/09/2024 - 09:32
Tags

UMANITATEA ESTE ÎN RAZBOI

Dragi prieteni,

Spre disperarea mea, am aflat că niciunul dintre linkurile din ultimele noastre e-mailuri nu a funcționat. Au funcționat când am testat înainte de a trimite, dar odată ce transmisia de e-mail a fost oprită, serverul a funcționat defectuos și nu s-a deschis nimic.

MAXIMA DEZILUZIE...

Redirecționez mai ieri o poză apărută pe Newsfeed-ul meu pe Facebook în care apare drapelul americănos cu un text care grăiește cam așa: „în filme, ei sunt salvatorii lumii, în realitate lumea trebuie să se salveze de ei”.

DIFERENTA

Am considerat că trebuie să distribui pe cât mai multe grupuri și pagini - pe care pe unele le administrez eu și pe altele nu - acel mic flaier cu Programul în câteva puncte pe care partidul SOS România <