NUCLEARA LE-A EXPLODAT ÎN FATA!

jhfhdghghh

SUA caută să țină ascunse cu orice preț „secretele de cercetare biologică” ucrainene departe de controlul Rusiei.

Departamentul de Stat este îngrijorat de faptul că forțele ruse încearcă să obțină controlul asupra „secretelor de cercetare biologică” din Ucraina.jdhdgfhh

Subsecretarul de stat pentru afaceri politice Victoria Nuland, a declarat marți Comisiei pentru relații externe a Senatului, că Statele Unite „sunt acum destul de îngrijorate de atacurile tot mai susținute ale trupelor rusești ... ar putea fi încercarea de a obține controlul asupra [secretelor], așa că lucrăm cu ucrainenii la modul în care aceștia pot împiedica oricare dintre aceste materiale de cercetare să cadă în mâinile forțelor ruse în cazul în care ei se apropie.”

jkfhfdhjhAdmiterea ei a venit după ce senatorul republican din Florida, Marco Rubio, a întrebat-o dacă Ucraina „are arme chimice sau biologice”. În urma răspunsului ei, senatorul a susținut că există un plan rusesc de dezinformare conform căruia „au descoperit un complot al ucrainenilor de a elibera arme biologice în țară și cu coordonarea NATO”.

În cazul în care un astfel de atac ar avea loc în Ucraina, Nuland a spus că „nu există nicio îndoială în mintea mea” că Rusia ar fi în spatele ei și a numit mișcarea planificată „o tehnică clasică rusă de a da vina pe celălalt oponent, pentru ceea care sunt deja planificate să le facă ei înșiși.”

Nici Departamentul de Stat, nici Pentagonul nu au răspuns solicitărilor de a da mai multe informații despre aceste posibilități.

Deja în timpul luptelor, forțele ruse s-au reunit la centrala nucleară Zaporijjea din Enerhodar, Ucraina. Un proiectil rusesc a lovit uzina, situată în partea de sud-est a țării, vineri dimineața devreme, aprinzând un incendiu localizat imediat, dar care a dus la îngrijorarea pe scară largă a unui dezastru radiologic, deși aceste temeri nu s-au materializat niciodată.

Forțele ruse controlează centrala și au ocupat, de asemenea, Centrala Nucleară de la Cernobîl.

Într-o actualizare recentă, Agenția Internațională pentru Energie Atomică și-a exprimat îngrijorarea cu privire la personalul angajat care a fost reținuți împotriva voinței sale de a lucra zile în șir la aceste instalații.

„Sunt profund îngrijorat de situația dificilă și stresantă cu care se confruntă personalul de la centrala nucleară de la Cernobyl și de riscurile potențiale pe care aceasta le implică pentru siguranța nucleară. Fac apel la forțele care controlează eficient șantierul, să faciliteze de urgență rotația în siguranță a personalului de acolo”, a declarat directorul general al AIEA, Rafael Grossi.

https://www.washingtonexaminer.com/policy/defense-national-security/us-looks-to-keep-ukrainian-biological-research-facilities-from-russian-control

cules, tradus, redactat,

GIGI  PETROVAN

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?