Nu vrem bani, nu vrem valuta!

litvmnko

   Cam din 2004, odată cu venirea la putere a lui Băsescu și a găștii de susținători din PDL, statul subteran (unii îi spun ”stat paralel”...e problema lor, eu n-o împărtășesc) a început să devină puternic, ajungând astăzi să dirijeze aproape tot ce mișcă în România!

Atunci au apărut Macovei, Morar, Kovesi, Lidia Stanciu, Coldea, Roberta Anastase, Udrea, atunci au devenit puternici Boc, Blaga, Videanu, Popoviciu, Cocoș, atunci au fost ”recrutați” și promovați Cioloș și Rareș Bogdan, iar exemplele pot continua.

Cei care l-au susținut pe Băsescu atunci (astăzi nici familia nu cred că-l mai susține), pot fi înțeleși când își manifestă în continuare simpatia pentru slugile fostului președinte!

Faptul pe care nu-l pricep, îl reprezintă fanatismul și susținerea împinse până la obsesie pentru unii dintre oamenii fostului președinte, pe care-l afișează astăzi mulți dintre cei care l-au urât pe Băsescu și tot ce a reprezentat el!

Când au fost sinceri toți ăștia... atunci sau acuma?

Kovesi a fost ticăloasă atunci cu Băsescu șef, astăzi e Albă ca Zăpada?

Lidia Stanciu a distrus vieți și destine, azi este membru CCR!

Boc a reprezentat obediența de cea mai joasă speță, azi e ”liberal” și-i ok!

Udrea e o victimă a sistemului, Videanu și Blaga sunt achitați, Popoviciu trăiește fericit în Anglia, iar speranța Cioloș se pregătește să candideze ca politician imaculat, de tip ”nou”!

Oare ne mai facem bine vreodată? 

VASILE BAESCU                     

                                                             

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?