NOAPTEA MINTII INTELECTUALILOR ROMÂNI

hhvhvjhj

Îmi este din ce în ce mai frică în privința victoriei la alegeri a  unor partide suveraniste care se declară patriotice.

Asta pentru că observ în jurul meu atât pe rețele de socializare, dar și printre cunoștințe, un fenomen care probabil că este tipic doar fostului popor român împrăștiat în lume și ajuns acum o biată populație, care va fi în curând copleșită de tot felul de alte popoare din estul asiatic ce au un venit pe cap de locuitor mult mai mic decât un trântor autohton ce viețuiește ca lipitoarea din ajutor social și din mici „combinații” în stilul lui Giani și Dorel.

Nu ne comparăm cu alte popoare mici din jurul nostru care au făcut și ele parte din fostul bloc militar al Tratatului de la Varșovia, ca să mă refer în mod expres la Polonia, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Slovacia, Grecia ș.a. Și ăia au trecut prin schimbarea regimului comunist în cel capitalist cam în aceeași perioadă cu noi, însă ei nu au împuns fuga peste graniță în puhoaie, nu și-au devalizat propria țară, nu și-au omorât conducătorul asistând cu pasivitate la o crimă pe față, nu s-au lăsat chiar atât de tare supuși manipulărilor globaliste, iar când au văzut că le-a ajuns mucul țigării aprinse în apropierea degetelor sau a buzelor, au lepădat imediat fumatul și au strivit mucul sub călcâi ieșind masiv în stradă și manifestându-și deschis nemulțumirile față de clasa politică și a conducătorilor vremelnici ce  nu au avut totuși curajul românilor de a pune securiștii paznici la oi și să stea atât de docili să fie aproape exterminați și să  nu valoreze mai mult decât o balegă de vite pe pășunile montane.

Ceea ce suntem azi se datorează și acelei dezbinări proverbiale a nației noastre comparativ cu ce vedem în jurul nostru la unguri, la poloni, la greci sau la sârbi. Ca la noi, la  nimenea!

 Intelectualitatea românească existentă în  anul Loviturii de stat din 89 era o intelectualitate solidă, conservatoare, o intelectualitate știutoare de carte ce reușise să fie într-o elită mondială, deși trăia într-un imens lagăr ținut închis de URSS.

După Lovitura de Stat din 90 însă, acești intelectuali care aveau pe atunci copii adolescenți care reprezintă populația matură de astăzi, care conduce efectiv societatea, a schimbat azimutul și a pus botul „in corpore” la propaganda sionist-globalistă care a ajuns să domine planeta și să pună în primejdie însăși existența omenirii. Dacă în alte țări limitrofe prin jurul nostru popoarele au dovedit că sunt mult mai intolerante față de noii colonizatori, în România majoritatea s-a arătat dispusă să treacă la a fura efectiv cu acte sumare sau fără acte tot ceea ce există ca bunuri ce aparțin poporului român și „în  numele poporului” au predat de bună voie orice ar fi putut ei să dea și să  primească în schimb echivalent a doi  firfirici măcar... Dintr-o dată, elitei intelectuale românești învățată din timpul comunismului „să se descurce”, i s-au pierdut toate scrupulele și nu au mai dorit să le fie progeniturilor lor adolescente exemple de moralitate în viață, ci au devenit pur și simplu profesori la materiile de Trădare a Neamului, Trădare a Interesului Național, Metode de Jaf și căpătuire, etc

Un rol important l-au avut evident „Societățile Deschise” care au invadat pe români fără nicio  opoziție din partea clasei conducătoare.  Și alții au fost „invadați” de ideologia  globalistă din jurul nostru, însă totuși au mai fost suficiente minți care au rămas „cap limpede” și care s-au opus pe față strigând cu putere să-i audă cei din păturile inferioare care au ținut cont de lecțiile intelectualilor lor.

În România toată populația debordează de inteligență, de șmecherie și de istețime primară care se contopesc undeva până la a se confunda una cu alta, încât proștii fără școli și o bază culturală solidă, plini de șmecherii bune pentru combinații, au înțeles că pot fi superiori unor oameni cu studii aprofundate, cu o inteligență ascuțită, care i-a condus spre cunoaștere, așa că i-au înlăturat pe aceștia cu forța, înlocuindu-i din mers cu ajutorul esențial al sumelor imense de bani negri pompate în prostime ca să accelereze procesul de inversare a  valorilor.

Din acest motiv intelectualii și oamenii de cultură adevărați au fost trecuți  imediat în umbră, în anonimat, în ignorare, iar din bălegarul peste care s-au așternut sporii ciupercilor otrăvitoare au răsărit brusc câmpuri cu covoare din ciuperci frumos colorate la pălărie, foarte atrăgătoare.

S-a produs o confuzie generală, au început să se calce pe picioare atâția deștepți făcuți la apelul bocancilor, au apărut ca după ploaie „influensări” tatuați de pe creștetul ras al capului de pe umeri și până la extremitățile sensibile ale corpului. Cultura universală dobândită în timpul comunismului de o parte suficient de mare a societății a fost înlocuită de populația de magraoni deveniți interlopi ce a pătruns cu viteza luminii în noile generați devenite din ce în ce mai inculte. Patalamale care atestă pompos tot felul de expertize dobândite prin examene universitare pe seama unor „traininguri” în stațiuni străine cu lecții de orgii sexuale care scot proști cu diplome și masterate inutile, sunt dovada unei imbecilități care devine deja ereditară și se transmite ierarhic de la părinți la copii. În timpurile trecute – începând de la capitalismul interbelic și continuând cu comunismul socialist – copiii și părinții erau într-o competiție nedeclarată. Părinții doreau pentru fiii și fiicele lor ca aceștia să-i depășească în viață ca studii, ca nivel profesional... Dacă tatăl era un maistru recunoscut într-o fabrică, atunci fiul dorea să ajungă inginer în acea fabrică, pentru ca „bătrânul” să se mândrească cu cel care îi ia locul.

După Lovitura de stat însă – fără ca măcar intelectualii să își dea seama de asta – societatea a degenerat accelerat, lumea a pornit ca în El Dorado în Goana după AUR, școala nu a mai contat pentru nimeni aproape,         decât ca patalamale care să ateste că ești bine cult în cap cu o  droaie de titluri și calități goale de conținut în realitate.

„Noua intelectualitate” nu mai este capabilă să discearnă, să deosebească imediat binele de rău,  prietenul de dușman, învățătura religioasă dată de creștinism de dezmățul diavolesc, iar tot ce  era respectat și ținut cu sfințenie chiar și pe  timpul comuniștilor atei, astăzi se mimează doar ca „obiceiuri” strămoșești care se vor pierde peste încă două generații.

Acest experiment s-a făcut cu precădere în România, pentru că am dovedit globalismului că aici este cel mai propice și fertil teren pentru însămânțarea ciupercilor  otrăvitoare ale diavolilor.  Noi, românii, am fost cel mai laș, cel mai lacom și  cel mai ticălos popor unde s-au putut  implementa cu ușurință toate blestemățiile actuale.

Și totuși, în societate au existat mereu câțiva intelectuali conservatori, care deși tratați cu ignoranță și ascunși cu efort populației aflate în degringoladă, ei nu și-au pierdut nici cumpătul, nici gândirea, nici credința că dacă vor persevera cu metoda picăturii chinezești, va veni o clipă când mintea și exemplul lor va constitui un punct de plecare și de schimbare cu 180 de grade a direcției de urmat, un fel de palmă trasă   puternic pe obrazul unei nații care se va cutremura și se va trezi din adormirea narcotizării la care a fost supusă.

Din păcate, la acești intelectuali adevărați funcționează încă acel blestem pe care îl au legat românii de ființa lor și anume acela de a rămâne în continuare dezbinați și divizați de orgolii inutile. Fiecare se crede mai deștept decât altul, numai ce spune și afirmă el are valoare și reprezintă adevărul, iar lumea trebuie să-l urmeze numaidecât pe El, pe deșteptul nației. Tot ce spune celălalt - care spune cu alte cuvinte același lucru - nu este valabil, nu are aceeași profunzime cu spusele Deșteptului primar. Acest blestem face ca și intelectualii să fie răi și dezbinați, să nu aibă puterea de a unifica populația care caută disperată în zare licărirea unui far care să indice intrarea în port.

Mă uit în jurul meu. Deși sunt un altruist, deși am făcut o revistă online a societății civile prin care - printr-o muncă de furnică, de multe ori cu sacrificii inumane, în condiții de sănătate precară – mi-am dedicat tot timpul disponibil în a prelua și promova pentru a fi cunoscut de cât mai multă lume cuvântul scris al multor   intelectuali anonimi, care nu aveau vizibilitate fără intermediul revistei Rechin de Bahlui, care azi este citită pe toate continentele unde există români. Asta am făcut, ce afirm este susținut efectiv cu activitatea care mi-a adus o droaie de șicanări și de  pedepse inutile pentru că am promovat intelectuali utili poporului român.

Nu am întâlnit NICIODATĂ  reciprocitate, aceștia nu erau în stare – probabil considerând că este sub demnitatea lor de  intelectuali rasați cu buzele  țuguite a dispreț – să se obosească cu un gest minim măcar, să distribuie pe  PAGINILE LOR articolele publicate de revistă, ale lor sau a altor persoane cu un intelect dezvoltat în consens cu mersul societății, care să producă cultură, să deschidă ochii, să indice valori.

Îmi amintesc cu amărăciune - și azi chiar cu dispreț - de o doamnă a cărei producții literare mi-au atras atenția și am publicat-o intens, făcând-o efectiv de notorietate în timp scurt la care nu ar fi ajuns numai cu pagina ei de cont - care pur și simplu după ce a fost preluată și de un site stipendiat din surse externe, dintr-o dată nu a mai acceptat vicisitudinile la care era supusă revista Rechin de Bahlui de către cenzura globalistă. Posibilitățile noastre erau și ai rămas limitate din punct de vedere financiar și nu ne-am permis să cheltuim sume mici de bani chiar, pentru securitatea cibernetică, așa încât ilustra doamnă mi-a dat ultimatul să nu îi mai preiau articolele pentru publicare deoarece nu vrea să-și mai asocieze ilustrul ei nume devenit vedetă, de o publicație obscură care nu poate anihila structura de IT a cenzurii naționale. Acesta a fost doar un exemplu despre orgoliile incomensurabile ale intelectualului român care ar fi putut schimba și modela prin unire majoritatea societății.

Astăzi Serviciile au speculat intensiv  prostia devenită conduită națională și gruparea vulgului galeriilor de la fotbal precum și lumea aceasta de idioți plătiți regește care expun incultura și manelismul transformându-se în „agenți electorali” pentru partidul AUR, care clamează în mod fals patriotismul și suveranismul,  în vreme ce liderii lui în frunte cu George Simion sunt dovediți a fi slugi recunoscute de Ambasada Israelului la București, au votat alături de USR în interesul globalismului.

Intelectuali români nu se unesc într-un cor logic care să o apere pe senatoarea Diana Șoșoacă din mai multe motive: unii sunt falși intelectuali, nu pot sesiza sau deosebi un fals de original. Nu aui o cultură suficient de mare ca să poată ei recunoaște soliditatea culturii generale și juridice a întemeietoarei partidului SOS România. Fac contra cost, sau contra unor stipendii viitoare promise, jocul Serviciilor globaliste care luptă cu disperare să nu își piardă privilegiile odată cu tăvălugul istoriei care s-a pornit din Ucraina. Au orgolii exagerate considerându-se unii mai deștepți decât alții.  Le lipsește acel spirit patriotic dovedit de tinerii intelectuali români care au dominat societatea în anii 1848 și prin care au dovedit un act de mare credință și onoare în transformarea țării, conducând întreaga societate spre modernizare și independență.

Acestea ar fi câteva motive care mă fac să fiu foarte sceptic în șansa ultimă pe care ne-o oferă Istoria de a fi părtași la eliberarea țării de colonismul americano -european. 

Dacă ne vor elibera alții cu forța, noi nu vom mai putea emite pretenții și nu vom mai conta. Dă Doamne să nu am dreptate, dar ce văd, ce simt și observ, mă fac să mă tem.  

 GABRIEL MIHAILA                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Featured

MÂNGÂIEREA LUI DUMNEZAU

-Mami tu l-ai văzut pe Dumnezeu?

Mihail Moldoveanu Sun, 06/09/2024 - 09:32
Tags

UMANITATEA ESTE ÎN RAZBOI

Dragi prieteni,

Spre disperarea mea, am aflat că niciunul dintre linkurile din ultimele noastre e-mailuri nu a funcționat. Au funcționat când am testat înainte de a trimite, dar odată ce transmisia de e-mail a fost oprită, serverul a funcționat defectuos și nu s-a deschis nimic.

MAXIMA DEZILUZIE...

Redirecționez mai ieri o poză apărută pe Newsfeed-ul meu pe Facebook în care apare drapelul americănos cu un text care grăiește cam așa: „în filme, ei sunt salvatorii lumii, în realitate lumea trebuie să se salveze de ei”.

DIFERENTA

Am considerat că trebuie să distribui pe cât mai multe grupuri și pagini - pe care pe unele le administrez eu și pe altele nu - acel mic flaier cu Programul în câteva puncte pe care partidul SOS România <