NIVELUL DE PROSTIE ÎN IASI

fhnsdghdfghhggh

Alegerile locale sunt un fel de barometru care vestește gradul de prostie socială a unei regiuni, a unui județ, localități...

Dacă luăm exemplul Iașului, vom vedea că nici după treizeci de ani de la „marea revoluție din decembrie”, populația nu dă semne de inteligență, ba chiar mai apar și trăsături noi, precum masochismul, apetitul pentru hoție, mafie și o lipsă acută de percepție a standardului de confort social, în ciuda faptului că acum se mișună efectiv în Occident sau în Asia, ba chiar în îndepărtata și himerica Americă.

De la ghiorlanul cu rapăn între degetele de la picioarele purtătoare de șlapi - din mai până în octombrie - prin glodul satelor și a mahalalelor metropolei și până la „telectualul” cu ștaif, îmbrăcat robotic cu costum negru, cămașă albă și cravată îngustă neagră, angajat la multinaționale, absolvent și deținător a o sumedenie de hârtii cu titulatura „DIPLOMĂ” - cu valoarea unei hârtii igienice folosite, ei toți, cu foarte mici excepții, au dovedit pentru a „n-șpea” oară că au rămas la stadiul de rumegătoare de talie mică și poartă generic titulatura de Oi Sovietice.

Păi să o luăm prima dată cu cei care s-au bazat pe idioțenia proverbială a electoratului ieșean și au pus pe primul loc pe Lista de candidatură la alegerile locale, câte un ipochimen de joasă speță, dovedit a fi trădător și care a trădat propriul partid în care a intrat în politica mare, iar mai apoi a dezertat la adversarii politici! Asta spune totul despre caracterul jegos pe care îl au și Mihai Chirica și Camelia Gavrilă.

Ca lider la cele două partide „rivale” din parlament care se cotonogesc public de vreo trei decenii dușmănindu-se de moarte (cu multe excepții când au făcut blatul pe față într-o construcție numită USL), atât Lajos Orban, cât și Marius Ciolacu, au dovedit de fapt caracterul lor de jeguri umane, de scursuri oribile de caracter ce reprezintă atât PNL cât și PSD. Cum să te bați cu chirpicul în pieptul de aramă și să scuipi venin către adversari, când ai tu însuți și în partidul tău numai scârnăvii dispuse la trădare și dezertare, la jocuri duble pe sub masă? Doar de aici și asta trebuia să spună multe unui electorat cinstit, cu bun simț, cu moralitate și civism!

Dar viața dovedește clar că în Moldova în general și în Iași în mod special - a cărui reședință este „vârful de lance” al orașelor mari din regiune - s-a atrofiat complet și bunul simț, dar și educația civică, cetățenească, standardul de confort social la care ar trebui să tindă măcar după treizeci de ani de „democrație” și hoinăreală prin lume populația de ghiorlani și intelectuali „rasați”, cu buzele țuguiate a inteligență și snobism, tânăra „nouă” generație care se vrea reperul societății de mâine?...

Păi acest contrast de caractere de indivizi, plus niște rămășițe ale vechiului regim comunist care a adus România la un stadiu de dezvoltare socială de care azi se folosesc străinii ce ne-au colonizat și încă ne mai dau lecții de sus, din amvonul superiorității lor găunoase. Evident, că au unelte, evident, că au țârcovnici care tânguie pe nas psalmi dedicați noului marxism, al globalizării, al unui stat și societăți mondiale, în care totul – de la bogățiile din subsol, până la cele de pe suprafața pământului – sunt la mâna făcută cange al unui grup de potentați mondiali care dispun cu discreție de orice.

Ieșenii sunt cei mai rămași în urmă oameni din toată România! Iobagi moderni ai timpurilor Internetului, ei privesc din geamurile murdare ale crâșmelor sătești sau a barurilor de la ultimul etaj al turnurilor, spre Carpați, de unde privirea lor tâmpă sesizează o oarece diferență. Nu e mai puțin adevărat, că Media de la București aflată în ghearele unor vulturi străini, propovăduiește mereu numai succesul Ardealului, eventual al Capitalei și Banatului, premiat de Vest cu un nou titlu de Capitală Europeană, după Sibiul sasului nazist.

Îmi aduc aminte cu silă și dispreț cât am scris și am strigat eu despre cheltuirea aiurea și nejustificată a milioanelor de euro aruncate după câinii comunitari de primarul Nichita și aprodul său Chirica, care îi era vițel-primar, ca să „câștige” locul întâi în topul candidatelor la acest titlu onorific. Chestia este că acești inepți aflați pe funcții de conducere au luat lângă ei la comandă externă alți flaifuteri din „cultura ieșeană”, ce au avut grijă ca sumele imense să se întoarcă parandărăt la cei care trebuiau să fie finanțați, ca ONG-uri tocătoare de frunze veștejite. Atunci am știut că Iașul nu va fi ales în pururi să reprezinte Europa, dar principalul motiv este acela că noi NU CONTĂM în cărțile ticăloșilor ce fac jocurile la UE! În plus, Iașul este condus numai de dobitoci care reprezintă toate partidele parlamentare, numai inepți incapabili să țină pasul cu gândirea și viziunea oamenilor din țările democratice și dezvoltate din lume. Gândul lor singular este FURĂCIUNEA în folosul lor și al apropiaților lor!

Ne sunt băgați în față toți hoții, idioții, marionetele străinilor, al cărui standard de numire pe liste este doar obediența și formarea bazei piramidei de prostie și ticăloșie.

Dar hai să spunem că aici, publicul votant – care foșgăie ca gândacul de bucătărie la muncă sau în vacanțe snoabe prin străinătățuri – nu se preocupă în sensul civic de ce face Clasa Politică... Nu conștientizează DE CE  e bine la alții, spre care tânjește și la el acasă, calcă numai într-o continuă balegă de oi pe care o produce la fiecare votare!? Asta nu ar trebui să se întâmple!

Dacă ipochimenii Clasei Politice voiajează pe banii oilor sovietice în străinătățuri, plecând la stadiul de boi și întorcându-se la cel de vaci, neînțelegând nimic din ceea ce văd pe dincolo ca să aplice și la noi, oamenii din turmă care merg la pășunat pe pajiști mai verzi și mai grase, ar trebui să-și dorească să înțeleagă de ce ăia au și noi nu avem.

Cum poți să pui pe primul loc pe liste niște hoți dovediți precum un Nichita sau Chirica - oameni despre care chiar Presa coruptă și năimită a scris ce i-a scăpat printre degete despre averea lor fabuloasă și nejustificată, despre abuzurile lor inimaginabile, despre corupția de putere, despre prostiile imense făcute cu banii întregii colectivități și tu, boul care totuși te duci să votezi chiar în situația când vezi cum ești scuipat direct în gură de liderii din București, mergi să alegi în mod masochist o aceiași reptilă care să te scuipe la rândul ei pe obrazul gros ca tovalul? Cum să te înjosești atât de tare încât tu – membru al Partidului Național Liberal – din care pretinzi că faci parte, sau poți să simpatizezi cu niște tâlhari criminali ce au furat pur și simplu un nume onorabil cândva, au ajuns la putere cu forța, descuind ușa Guvernului cu ranga, iar acum se comportă ca niște satrapi care te scuipă mereu între ochi? Cum?

Cum tu, liberal din tânără vârstă să accepți continuu să fii batjocorit și umilit de câteva lepre carieriste gen Costeluș Alexe – un pupincurist libidinos și scabros – și să te dezici imediat, la ordin, de omul de fapt de aceeași teapă (Marius Bodea), dar care a luptat timp de mai bine de șase ani ca și viitor contracandidat al lui Chirica să îi ia locul și să dovedească superioritatea liberalismului față de social-democrație? Cum?

fjdbgbb

Cum vă uitați bă jigodiilor unii în ochii celorlalți, când vă vedeți ce scursuri umane ați ajuns, când vă vedeți cât de josnici și scârboși politicieni sunteți?

La fel este și în cazul pesediștilor, care au la Iași pe poziții de frunte specimene ca al de Camelia Gavrilă, Maricel Popa, Vasile Câtea, Marius Ostaficiuc, etc

 Populația votantă a dat dovadă de această dată de SPIRIT DE SACRIFICIU, pentru că a riscat să se înghesuie degeaba în secțiile de votare, unde exista riscul real de infectare, ce a izbucnit cu adevărat și mai puternic acum! Este o consecință a votării, a nemerniciei tuturor membrilor Clasei Politice ce nu a catadixit să aprobe votul prin corespondență, scrisă și electronică, pentru a evita contactul între persoane. Este o greșeală intenționat asumată de care acum nu vorbește nicio televiziune, nici o reptilă ascunsă după un site de știri! La fel este și cu Hramul Sfintei Parascheva de la Iași! Ticăloșii ne-au ținut închiși de Paște în case, interzicându-ne să îl petrecem fiecare în credința și înțelegerea noastră, pentru că era pandemie și Stare de Urgență, dar acum, când valul ucigător de infectări este mai mult decât triplu ca în Starea de Urgență, noul ales Mihai Chirica și Protektorul său - Klaus Johannis - cu ciracii, întorc capul pentru ca nu cumva să le scadă popularitatea înainte de alegerile parlamentare.

Cu toții sunt niște criminali ce ar trebui judecați și condamnați la închisoare pe viață pentru genocid la adresa poporului român, după o sumară judecare a unui Tribunal Popular nou înființat, exact ca în perioada stalinistă a cărui epoca o aplică azi acești ticăloși aflați în toate partidele parlamentare!

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?