NICUSOR DAN – UN EXEMPLU DE JIGODISM POLITIC PROTEJAT DE D.N.A.

DHFGSGBG

O țara întreaga asistăm cum Nicușor Dan face trafic de influență! Toți aveau înregistrările, toată presa, dar nimeni nu le-a publicat! De ce?

Adică, auziți vocea, confirmă ca este el. Se vede clar ca este trafic de infleunță, și nimeni nu face nimic! DNA dormi? Nu mai te autosesizezi, DNA ? Nu mai ieșiți in stradă? Dacă o făceam eu sau tu, acum eram arestați și băgați la pușcărie! Alegem  cine face pușcărie ? Doar țintele politice sunt arestate?

DNA trebuie desfintat și făcut o NOUA structură, pentru ca este dovedit ca au făcut abuzuri și stau pe dosare 10 ani pana  fapta se prescrie. Dosarul  150/P/2010 este de 10 ani, prejudiciu ca. 400 milioane Euro.  Au paradit pe cine doreau, nu așa cum prevede legea.

Desființat și o noua structură, apolitică, care să combată corupția, nu ce este DNA, azi.

Când eu postam împotriva nedreptăților in era Kovesi, eram atenționat sa tac! Poate îți fabrica și ție dosar! Nu tac și nu am tăcut, când exista nedreptate! Nu ai cum sa taci, când vezi in jurul tău oameni executați politic, și acum vezi pe Nicușor Dan , că face trafic de influența și apare public. Lui i se pare ceva  normal! Era mirat, cum asta e trafic de influență?

Minte și schimba declarațiile, după cum sunt ședințele partidului. Rușine, purilor! Rușine, cât  tupeu!

Legea se aplica in România doar pe oamenii de rând și cei săraci! Dacă unul fura o jucărie, face pușcărie, cei care fura 100 milioane de Euro, dau șpăgi la procurori, scapă!

Felicitări, Dana Budeanu!

Nu ești băiat! Ești cât toți bărbații din România! Trăiești in țară de fătălăi!

https://www.facebook.com/100004273922830/posts/1716126258539822/?extid=…

https://www.facebook.com/100004273922830/posts/1715959068556541/?extid=…

CCR: ALESII NU POT INTERMEDIA RELATIA CETATENI-AUTORITATI!

„Parlamentarii nu au dreptul să intermedieze relaţia dintre cetăţeni şi autorităţi pentru că acţiunea ar fi o formă nepermisă de control parlamentar”, arată CCR în motivarea deciziei prin care a admis parţial sesizarea lui Klaus Iohannis la Legea 96/2006 privind statutul deputaţilor şi senatorilor.

De asemenea, Curtea Constituţională consideră că ar fi tot control parlamentar intermedierea relaţiei dintre aleşii locali şi autorităţile publice centrale, dintre potenţiali investitori şi autorităţile publice locale.

„Curtea reţine că deputaţii şi senatorii nu au dreptul să intermedieze/mijlocească nici relaţia dintre cetăţeni şi organele administraţiei publice centrale şi locale şi serviciile şi direcţiile din subordinea acestora, în sens de control al activităţii acestora din urmă, şi nici relaţia dintre aleşii locali şi autorităţile publice centrale, dintre potenţialii investitori şi autorităţile publice locale, în sens de reprezentanţi ai aleşilor locali/ investitorilor, întrucât aceste activităţi reprezintă, în realitate, fie o formă nepermisă de control parlamentar, fie o arogare de drepturi care denaturează mandatul parlamentar şi care se constituie într-un veritabil impediment în relaţia directă a aleşilor locali/ investitorilor cu administraţia centrală sau locală."

Arestat, dosar penal pentru trafic de influenta! AKDGFDHFH

Nihil Sine Deo

DANIEL GHITA

Featured