NEW EDGE, NEW GENERATION...

hfhgdgdgg

Nu știu dacă ați prins-o pă aia cu Dumitru Prunariu invitat la gala cu Guru ăla de salvează pământul... Omul, adică Dumitru Prunariu, a primit invitație VIP și una din „Pitzi”, implicată responsabil în organizare, a venit să îl mute de pe locul rezervat, neștiind cine este, cum că acolo unde stă el e rezervat VIP?!

Vorbim de Prunariu, hnfhfggnene, singurul român care a ajuns vreodată să privească Pământul din afara lui, iar duduia habar n-avea. Recunoașteți că e tare! E modelul cultural al secolului 21. Dacă n-ai fost măcar pe la o emisiune din asta gen chiloțăreală, nu exiști, chiar dacă ai fost în cosmos, chiar dacă ești personajul în jurul căruia s-a construit tentativa de program spațial românesc, atât cât s-a putut!? Eu v-am mai spus că Mihai Eminescu e o stradă din oraș, dar voi nu și nu, că e poet.

Și în perfect acord cu gradul de cultură a noii generații vă informez că activitatea a fost bifată, guru a salvat încă odată pământul de pesticide, iar soluția este bio, deși mai nou sunt studii care arată că hrana bio, aduce cu ea niște bacterii care se dezvoltă tocmai din lipsa unor tratamente ale culturilor, aduse tocmai din îngrășămintele „naturale”.

Bine, mai e și secundara întrebare: Ce dracu’ mănâncă alea peste 7 miliarde, după ce e salvată planeta, dacă renunțăm la agricultura intensivă și ne salvează Guru și cu Greta?!

Și dacă tot am ajuns la dualism pervers, din ăsta de secol 21, pentru a părea trendy ori cool, ori doar pentru a nu vrea să pari prost și necitit, vă anunț că am renunțat la abonamentul Netflix. Producțiile lor au devenit un mijloc de propagandă pentru „politicăli correct”. Ea cu ea, el cu el și musai un copil de crescut în cuplu, asupra cărora cei doi își revarsă dragostea părintească și grija „maternă”. În plus, să mor, parcă jumate din actori seamănă cu Barna și Bulai, iar actrițele sunt frigide și țepene, lipsite de talent și au mecla lui Chlotilde.

Mă întreb, dacă în viață ar fi ca în producțiile Netflix - și totuși nu s-a inventat procreația în eprubetă - de unde Doamne Iartă-mă atâția copii pentru a fi crescuți de cupluri de doamne ori de domni? Că, din câte știu eu, oamenii nu fac copii prin mitoză, ori nu ne „ouăm”, să clocim cu rândul, precum pinguinii. Precum pinguinii, se pare că doar înghițim orice!

Chiar nu văd nici o diferență între filmele de propagandă din comunism și astea de la Netflix de azi. Și unele și altele încercă să educe „noua societate” în conformitate cu valori absurde și artificiale.

GOGU ORLANDO

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?