NEPRIHANITA NUTI, NU MAI ESTE SPAIMA... CURTII!

dhdff

Iote bre, că a bubuit aseară boamba și cu un tremur venit de la nodul din gât, știriștii Sistemului - de la care au supt peste două decenii - au anunțat o hotărâre inimaginabilă în România până nu de mult: coana Nuți a lui Băsescu, zis și Javra Ceacâră, plus fie-sa, Ioana din Arc, au luat de la judecători niște coți babani de pârnaie.

Pă ambele muieri – dacă se va întâmpla asta și nu se vor ascunde într-un bordei pe la Nana lui Ioana - le va apuca menopauza prin pușcărie. Ian amintiți-vă voi doar acu fo zece anișori în urmă, ce cai mari-armăsari călăreau cele două harmazoance! Phiii...! Ce chiote și icneturi „scoțau” cele două când erau ele călare pe situația lui Traian! Câtă sfidare pe capul lor când erau înjurate copios pe Internet de lumea furioasă.... Cel puțin Nuți, apărea dinadins unduindu-și farmecele ei muierești cu care l-a făcut pe Băse în limbă... Își plimba țâțele care abia mai încăpeau în decolteu și bucile cu care ștergea praful de pe biroul Javrei Ceacâre și pulberea din România. Cine credea că Dumnezeu Drăguțul va mai face vreodată ca românii să simtă că El există? E drept, muierile astea au căzut ca uvertură la deschiderea concertului ce va să vină, ele sunt un preambul la finalul pe care Ăl de Sus l-a pregătit lui Trăenel ca apogeu și încununare a vieții sale de brigand pe mările lumii cu corabia numită România...

Este o schimbare de paradigmă, o scindare a Sistemului, exact ca la celulele canceroase care se înmulțesc amețitor, în progresie geometrică, iar apoi fac metastază și sfârșesc odată cu moartea pacientului. În fond, Băsescu a fost un fel de fondator al unei mașinării diabolice care a învăluit treptat și perfid întregul corp al statului, atacându-i toate organele, până cancerul s-a generalizat. În zadar au strigat câțiva chirurgi care au văzut și arătat că trebuie imediat extirpat capul ca să scape Corpul, că Sistemul a emis anticorpi care strigau că ei pot și vor să lupte cu cancerul. Asta a fost.

După ce Javrta Ceacâră a ieșit în decor, Sistemul s-a apărat imediat și au apărut alți anticorpi care s-au aciuit în pliurile ouălor lui Johannis, de unde au început să lupte pentru a câștiga întâietatea. Imediat Coldea-Kovesi-Lazăr și alți anticorpi s-au unit și au purces la a lupta cu vechii anticorpi, din care au făcut și ei parte și acum vor să arate prostimii care ține lumânarea, că ei luptă cu cancerul, iar pentru asta pot oricând să-i omoare pe ăia vechi ce au răpus România. Așa trebuie citită această primă victorie a Justiției față de niște persoane „tabu”! Stați să vedeți, că încă mai au cale de atac, iar neprihănita Nuți va mai produce încă multe bale la colțul gurii unor fătălăi dispuși să o apere și să o plângă, exact așa cum Milady de Winter a făcut ravagii printre paznicii și călăii care o țineau prizonieră în Turnul Londrei fiind dovedită a fi fost spioana cardinalului Richellieu...

Băseasca? E o victimă colaterală a Sistemului, este călcâiul lui Ahile pentru Băsescu, spre deosebire de curviștina aia mică de soră-sa, care de proastă ce este, a ferit-o Dumnezeu să poată intra chiar și cu forța îmbrâncită de tatu-su, în politică.

Nu, războiul nu este pe final, este doar o scenă din film, iar finalul are multe variante pentru scenarist... Un lucru bun se întâmplă totuși... Fiorii pușcăriei se cuibăresc în cheptul bombat al celor două muieri și mintea lor este pusă la grea încercare doar la gândul că vor îmbătrâni accelerat fără farduri și zmacuri de tencuială care să le ațâțe nurii...

Nu vă iluzionați! Până „Dreptatea se va face până la capăt”, mai este multă apă de trecut pe Dunăre. Nu puneți botul și nu vă entuziasmați! Căutați să vedeți puțin mai în spate, să înțelegeți că asta este doar o răfuială între mafioți.

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?