NENOROCIREA SE COACE DOSPIT

mncjdvsg

Recunosc deschis că nu mi-a trecut niciodată prin minte că totuși Rusia lui Putin va face pasul decisiv și va intra cu armata în Ucraina. Pur și simplu, refuzam să cred că este altceva decât o umflare a mușchilor sub sacoul scump al Țarului, ca să bage europenii mintea la cap, iar americanii să înțeleagă faptul că extinderea NATO și UE în țara slavă Ucraina, este un motiv real de război. Sunt un om rațional de felul meu, analizez și judec, cântăresc și tai sau adaug ca să iasă greutatea exactă, la miligram.

Rațiunea îmi spunea că războiul nu ar fi benefic nici lui Putin, nici Uniunii Europene, dar am omis din calcul niște elemente ce s-au dovedit a fi fost determinante; GLOBALISMUL a ajuns la o putere dominantă, a „inundat” țări puternice și recunoscute ca vechi democrații, cum ar fi USA, Canada, Franța, Germania, Italia, Spania și în general toată Uniunea Europeană. Niciun popor din țările enumerate de mine mai sus nu a dat importanță GLOBALISMULUI. Nu insist asupra motivelor, că sunt multe, perfide și foarte vechi, vin din Evul Mediu, dar în esență, metodele de acțiune asupra populației din toate țările creștine, au fost cele blamate de Biserică, dar iubite de diavol...

Lăcomia omului, lipsa de cumpătare, predispoziția lui Iuda la trădare și în general tot ceea ce se interzice prin cele zece porunci. Cum „banul e ochiul dracului”, marile acumulări de bani și averi de după secolul 19 mai ales, a creat și o sete de putere pe care banii și averea o aduc. Cei care le au, vor și mai mult, iar cei care nu au, fac totul ca să aibă. De aici apar viciile și de la vicii la dezmăț și dominația puterii nu mai este niciun perete despărțitor.

Au trecut deja opt decenii de când Lumea nu a avut un război mondial. Războaie locale care au funcționat ca și supape de refulare, au fost destule, în general provocate sau induse de americani în diverse locuri de pe glob, cât mai departe de teritoriul lor... În lume sunt totuși cel puțin trei mari popoare numeroase și bogate, cu armate puternice și bine înzestrate: USA, Rusia și China. Ei contează ca puteri militare și ca număr de trupe bine dotate pe glob, iar restul țărilor și a armatelor se grupează teoretic în jurul unui asemenea „soare”, devenind un fel de sateliți proprii.

GLOBALISMUL este apărut încă din negura vremurilor, odată cu Iluminații din timpul Renașterii, pe care Biserica i-a considerat eretici, pentru că mințile lor de oameni care căutau explicații în știință, combăteau dogmele bisericești și știrbeau din Puterea Vaticanului. Cu timpul, s-au creat fel de fel de Organizații secrete sau nesecrete, care erau interzise și vânate de Biserică peste tot, în țările creștine. În timp, GLOBALIȘTII au devenit o putere mondială și ei manevrează cu adevărat finanțele lumii, iar cu finanțele deții controlul asupra lumii. Popoare, bogății ale subsolului exploatate și devenite marfă, hrana mondială, etc.  Ca să acaparezi și să ai tu controlul asupra tuturor acestora, trebuie să ai și armată puternică. Leagănul Globalismului mondial, este teoretic cel mai avansat stat de pe Pământ, considerat a fi America. Dar în America, exponentul Globalismului, este Partidul Democrat aflat astăzi la putere, cel care prin forță, prin măsluirea masivă a voturilor, prin cumpărarea unei mari părți a Presei, prin intoxicare și manipulare, a reușit să înfrângă Partidul Republican condus de Donald Trump. Și americanii și lumea largă, a fost puternic intoxicată și manipulată cu minciuni ce au devenit Adevăr, că Donald Trump este Diavolul, este Rădăcina Răului pe planetă, iar oamenii – slab pregătiți intelectual, superficiali și facili, pentru o viață ușoară și lipsită de probleme esențiale – au crezut propaganda Globalistă în care potentații lumii formează un Guvern Mondial ascuns privirilor, așa că au căzut în plasa Globalismului!

Acum, pe tot globul pământesc, în toate popoarele, există deja numeroși oameni – în esență intelectuali – care în sfârșit s-au trezit și au înțeles mecanismul. Ei caută acum din răsputeri să deschidă ochii conaționalilor  - în ultima secundă al celui de-al 12-lea ceas – că viitorul omenirii este mortal dacă GLOBALISMUL reușește să acapareze oficial majoritatea țărilor democrate cu popoare conștiente și cu credința în puterea democrației. Asta TREBUIE DISTRUS! Trebuie instaurată o DICTATURĂ prin frică, frică de orice vine de la guvernanți, pentru ca oricine să execute orbește orice hotărâre vine prin guvernul local, de la Guvernul Mondial.

Teroarea trebuie introdusă! Pandemie, război, crize mondiale economice. Omenirea se află în aceste clipe în pragul unor secunde hotărâtoare, determinante! Globaliștii par să fi fost demascați mai repede decât au dorit ei ca omenirea să-și dea seama de ceea ce se întâmplă în realitate! Popoarele – mai ales acelea care au fost timp de o jumătate de secol în sfera comunismului sovietic – s-au trezit și s-au opus primele! Ele au recunoscut prin populația mai în vârstă, adevărata față a neocomunismului marxisto-progresist fascistoid propagat de GLOBALIȘTI! Au trăit în viața lor ambele și unii au prins urmările directe ale celor două regimuri. Ei au strigat, dar vocile lor au fost înăbușite de generațiile mai tinere care au apucat deja să fie îndoctrinate în școli și pe Internet de mașinăria Globalistă.

În acest moment, GLOBALISMUL – ca să încerce o salvare de la vânătoarea ce ar urma să se declanșeze pe urma sa – este gata să provoace și să declanșeze AL 3-LEA RĂZBOI MONDIAL!

Deocamdată, ceea ce este în Ucraina este un chibrit aprins. Putin este de multă vreme provocat și determinat de conjurația Globalistă - a cărei interfață este NATO - să reacționeze și să declanșeze el ostilitățile.

Rusia reprezintă pentru Globaliști o forță a creștinătății, chiar dacă nu se supune Romei papale, fiind ortodoxă. Occidentul a fost deja anihilat ca și creștinătate, prin infiltrarea între popoarele europene a musulmanilor, împinși de războaie să emigreze. În Rusia, pionul determinant al GLOBALISMULUI a fost Mihail Gorbaciov, urmat de Boris Elțîn. În Germania, vârful de lance Globalist care a acționat perfect a fost Angela Merkel, În America a fost Obama, acum Biden, iar în Canada – Trudot - și în Franța este acest Macron!

Popoarele s-au deșteptat puțin, dar fiara globalistă este încă foarte puternică. Lumea încă este proastă și indusă în eroare prin Presa mercenară plătită să prezinte totul din unghiul Globalșiștilor, diabolizându-l pe Puitin și poporul rus!

Rușii au fost Imperiu din timpul Țarilor. Tot GFLOBALISMUL i-a transformat în țară comunistă formând URSS, pentru ca mai apoi, tot GLOBALISMUL să-i fărâmițeze în ceea ce este azi. Cred că observați cu ochiul liber că în general, GLOBALISMUL acționează și vrea să stăpânească toate teritoriile acelor țări unde predomină creștinismul. În Asia și Africa – țări slabe ca și puteri economice sau militare – se dorește să fie doar exploatate.

Omenirea are doar o singură șansă: TOATE POPOARELE  trebuie să conștientizeze că SINGURUL, UNICUL DUȘMAN  al omenirii este GLOBALISMUL, iar cu acesta trebuie luptat pe viață și pe moarte! Omenirea are o mare armată înarmată cu o armă de temut! VOTUL individual. Începând cu votul din fiecare țară - când trebuie imediat votat în număr zdrobitor parrtide suveraniste și persoane patriote, suveraniste! Apoi, aceste țări cărora li se va schimba regimul de guvernare, trebuie să creeze alianțe imediate pentru o acțiune  concertată împotriva GLOBALISMULUI mondial. Pe toate planurile, în toate domeniile, cu toate forțele militare unite, fără a ține seama de actualele blocuri militare! Altfel nu avem scăpare!

Al treilea Război Mondial poate izbucni în orice clipă! Și DA, și arma atomică va fi folosită, cu riscul distrugerii omenirii, atunci când una din părți nu mai are nimic de pierdut!

Zelinski este doar un pion GLOBALIST care execută tactic ce i se ordonă de la Guvernul Mondial Globalist! Sarcina sa este de a determina NATO să facă orice, pentru ca la rândul lor să-l determine pe Putin să reacționeze!

Între timp, trebuie să fim Oameni! Trebuie să ajutăm populația creștină care fuge din calea războiului, trebuie să le întindem mâna. Chiar dacă soții lor, tații lor, frații lor, sunt captivi și constrânși să fie carne de tun al armatei globaliste care luptă împotriva creștinătății...

GABRIEL MIHAILA

 

Featured

DIFERENTA

Am considerat că trebuie să distribui pe cât mai multe grupuri și pagini - pe care pe unele le administrez eu și pe altele nu - acel mic flaier cu Programul în câteva puncte pe care partidul SOS România <

BULIBASA PENTRU IASI

La locale, ieșenii nu au pe cine vota!

Zi de zi, pe str. Stejar sunt parcate în același loc niște mașini  particulare. În dreptul aceleiași case. O fi firmă, o fi loc de randevu, nu se știe exact.

Mihail Moldoveanu Tue, 05/21/2024 - 14:56
TARA FAGADUINTEI

Primesc pe privat un mesaj de la o prietenă de Facebook, prin care îmi spune că altă amică a ei i-a dezvăluit din surse apropiate  de la granguri din Poliție și Servicii că au în prezent o frenezie soră cu nebunia ca să-și pregătească o iminentă „evada

Gabriel Mihaila Sat, 05/18/2024 - 06:49

TRADATORII

Norocul meu în viață a fost că am învățat tot timpul din greșelile mele și ale altora... Am greșit poate o dată, dar niciodată a doua oară cu același lucru.

MAXIMA RUSINE

Sunt cât se poate de sincer cu voi.

M-am apucat să scriu acest articol cuprins de maximă indignare, ură și rușine în fața românilor .

Mihail Moldoveanu Sat, 04/20/2024 - 10:23
VREMURI NOI? IARASI NOI!

Este campanie electorală pentru „locale” din câte înțeleg... Prin oraș banere imense cu mutrele jnapanilor pe toate gardurile.

Gabi Mihaila Tue, 04/16/2024 - 07:26
SIMILARII LUI SIMIRAD

Când mă gândesc la faptul că există în prezent în Iași – cu drept de vot – Cetățeni tineri care nu au prins „primele alegeri libere”  din 1992 organizate de FSN, parcă mă apucă un fior pe șira spinării...

Gabriel Mihaila Sat, 04/06/2024 - 13:43
TEHNOCRATI MEDICALI

Dezbatere „servită”, cu dedicație, la BZI. Nu se cunosc sponsorii darului cu fundă roșie, dar aceia dintre noi cu puțină tăbăceală la creierul mic și stingher, au mirosit adresa.

Gabi Mihaila Thu, 04/04/2024 - 12:57

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?