NE VA FERI DUMNEZEU ?!

istuihvyhj

Am așteptat cu sufletul la gură finalul meciului de tenis dintre PSD și ALDE, dintre Tăriceanu și Dragnea, respectiv Vasilica Dăncilă. Capul mi se rotea pe umeri de la stânga la dreapta și înapoi ca la o partidă dintre Simona Halep și Serena Williams pe iarba de la Wimbledon.

Ia hai să o luăm mai de la anțărț, de când Popescu Tăriceaniu s-a agățat ca înnecatul de paiul celor OPT procente cu care a violat Parlamentul... S-a băgat ca pietricica în pantoful lui Livache și a început să roadă conștiincios, iar ăla, masochist sadea, a mers așa înainte strângând din dinți chiar dacă șoseta era murdară de sânge.

Eu pe Popescu Tăriceanu îl știu și îl urmăresc de fo treijdăani, adică din anul 90 când îi ducea servieta lui Radu Câmpeanu.

Băi frate...s-a aburcat în PNL pe umerii venerabilului său tată vitreg, seniorul liberal Amedeo Lăzărescu....După dispariția dinozaurilor, Călin a tot dat din coate, s-a folosit de notorietatea lui tătâne-su și într-o zi a ajuns unde visase: Președinte PNL și premier liberal al României. Ghinionul său și al nostru a fost că l-a avut Preș la Cotroceni pe Javra Ceacâră, căruia i-a ținut piept cu ajutorul subteran al PSD, dar nu i-a făcut față.

Când și-a dat seama că Sistemul de hiene securiste este de partea și la mâna jivinei șpanchii, Tăriceanu a schimbat tactica: a început să lucreze pe cont propriu, să producă șpăgi în interesul său și al acoliților, că doar prost nu era.

Afacerea „STERLLING” e notorie, dar sunt multe alte necunoscute ce țin de o guvernare. Băsescu și camarila sa l-au lăsat în bună pace, bucuroși că pot prădui la drumul mare sub acoperirea nopții liberale.

A urmat apoi parteneriatul pe față cu PSD în acel USL mincinos și împotriva firii ca un anus contra naturii, alianța cu javra tânără Victor Ponta, care a făcut României la fel de mult rău și a trădat țara tot atât ca Băsescu.

Ponta este un etalon de nemernicie și Tăriceanu l-a lingușit sperând că va face salt înainte la Cotroceni. Speranțe deșarte, l-a trădat și pe Crin Antonescu.

Tăriceanu e un ranchiunos, un tip pervers și ascuns. L-a pizmuit pe Crin Antonescu după ce acesta i-a luat locul la conducerea partidului și parcă nu se lăsa dus, a pus mereu bețe în toate. Trădarea și ruperea de PNL a venit ca ceva firesc atunci când Antonescu – din răzbunare că i-a fost barat drumul la președinție – a vândut PNL către PPE, făcând alianță cu reptilele portocalii.

Nostalgicii baroneți din PNL și PSD, cărora le mergea excelent cu USL, au hotărât să aibă lângă PSD și o aripioară liberală unde să se manifeste cumetriile și așa a apărut ALDE.

Nu a fost ceva pe care au scontat ei, ci doar o amăgire a lor și a populației.

Tăriceanu a avut cam de toate la viața lui. A fost tânăr manechin, gigolo de APACA, luceafăr al politicii datorită lui taică-su care i-a dat o educație aleasă, a fost președinte de partid, premier.... doar Președintele României nu a fost și alături de cele cinci trofee oficiale care i-au devenit neveste în acte, ar vrea să tragă și apa în closetul de la Cotroceni. Îl invidiază pe Johannis, îl mușcă de bucile cărnoase, dar mai mult nu poate.

S-a dorit mare „jmeker” trăgând tot timpul frâna de mână lângă Dragnea, i-a boicotat multe acțiuni menite să lichideze Statul Paralel, în speranța că Sistemul îl va lua în brațe și îl va purta victorios pe buda Palatului de la Leu.

Are os de curvă, nu se deosebește aproape deloc de Javra Ceacâră, de Ponta, de Viorica Dăncilă și vrea cu ORICE PREȚ să ajungă Președinte al României. Acesta este scopul său și este în stare de orice trădare, de orice alianță ce i-ar putea mări șansele să se aleagă.

Românii l-au „citit”, nu îl admiră și nu va intra în niciun tur. Cu o mână ciungă de oameni care se prefac că sunt cu el ca să fie cu ei înșiși nu poți spera. Ghinionul de azi este o muiere atipică ce nu are un comportament normal de politician. Este curvă în acțiuni, este ticăloasă și perfidă, este arivistă, oportunistă și dornică și ea de mărire. Vor pierde amândoi.

Românii s-au deșteptat, Văd azi în mulțime chiar și atunci când li se ascunde persoana! Nu va ieși niciodată Președinte unul dintre Tăriceanu și Dăncilă! Azi, românii vor altceva, dar singura întrebare ce rămâne, este câtă determinare au să dea de pământ cu jigodiile securiste, cu cei care pot și acționează la măsluirea alegerilor.

GABRIEL MIHAILA

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags