NE PASTE O MARE MIZERIE! USR E POLEIT CU AUR!

jhfhfjj

Vă spun sincer, am privit de multă vreme - de când mai au apărut în parlamentul României - această formațiune politică AUR și ales pe liderii ei declarați, George Simion și Claudiu Târziu .

Nu știu de ce, dar în cei aproape 33 de ani cât au trecut de la deranjul provocat de globalitate în anul 1989 - când am trăit cu oarece emoție și teamă acea pseudorevoluție - am înțeles că în România orice se întâmplă, în orice tip de regim. , nu se poate petrece nimic fără ca securiștii acoperiți sub orice formă, să nu-și bage coada. Așa suntem noi ca nație, ca fost popor , suntem lași și cârcotași, deștepți peste medie, dar și idioți peste măsură! Avem în sânge trădarea, lăcomia de înavuțire cu foarte ușoară spre deloc, credința nemăsurată în Șmecherie, care ne-a devenit crez și mod de viață.

Asta știu și străinii despre noi, că ne-au studiat în amănunt, ne-au pus sub lupă și au trecut în dreptul românilor tot ce v-am spus eu mai sus. Prin urmare pe asta au marșat, aici ne-au momit și ne-au prezentat pisica, iar noi „in corpore” am pus botul și am pornit ca turmă de oi în direcția care nu sa arătat. Nimeni nu a stat o secundă să judece puțin, să discearnă, să vadă și să faci așcunsă a lunii, că prea nu doreau cu toții binele și nu promiteau bogățiile care nu vor sta la picioare!

Dintr-un popor disciplinat, cu credință neafișată în Dumnezeu și în dreptate, ne-am debarasat imediat de acea viață în care am reușit într-un sfert de veac să facem în țara asta - cu cât mai puțin ajutor străin - ceea ce alte popoare mult mai dezvoltat economic înaintea noastră nu au reușit. Dar... securiștilor și grangurilor din PCR nu le mai ajungeau nici averile acumulate și nici privilegiile dobândite, așa că imediat au achiesat la posibilitatea lichidării cuplului Cșescu&consoarta care le interziceau să poată să folosească la tot ce fură prin trafic de influență, așa că au pactizat cu dușmanul. Astăzi tragem consecințele în mod colectiv, chiar dacă interesul a fost al câtorva trădători ai neamului în frunte cuIon Iliescu, Petre Roman , un nucleu important din fosta Securitate.

Pentru cei care au trăit conștienți acei ani nu se poate ca astăzi să nu-și dea seama că tot ce a urmat a fost scris ca un scenariu, în care noi, ca popor, cum nu numeam pe atunci, suntem doar niște figurați.

Așadar am ajuns în zilele de astăzi când trăim cu toții ce trăim. Unii au averi imense deja, dar nemuncite nici măcar cu mintea brici, ci pur și simplu prin furt, șmecherie, hoție, devalizare a bugetului național, totul făcut prin TRĂDARE NAȚIONALĂ DE PATRIE ȘI POPOR .

Nu mai suntem popo r, am ajuns o populație , o nenorocită populație, în primul rând pentru că s-au creat condiții speciale ca să determine cât mai mulți români să emigreze. Și idioți, golani, șuți de autobuz, dar și meseriași pe profesii delicate din industrie, medici de elită , ingineri de valoare, etc.cinstit, decât să te chinuiești trăind de pe o zi pe alta cu credite de la lotri, cămătărești, la băncile străine care au anihilat cu complicități în conducerea țării, băncile românești... Mugur Isărescu este cap de listă care ar trebui să rămâie în mijlocul unui lac din Delta Dunării să-l mănânce cormoranii bucățică cu bucățică.

Totul a fost posibil doar cu complicitatea CLASEI POLITICE , a acestei Clase Politice care există în prezent în parlament, în guvern, în instituțiile statului și care servesc prin toate acestea, această Clasă Politică!

Mulți dintre noi depindem de această Clasă Politică , prin serviciul pe care îl avem, prin acela al rudelor apropiate, prin urmare deși conștientizăm de unde nu vine moartea cerebrală, de unde nu se trage mizeria morală și materială în care am ajuns, nu este teamă. – mai ales după cele trăite în 1989 – să mai inițiem și să susținem o mișcare cu adevărat radicală, în scopul răsturnării efective a acestei Clase Politice și să avem speranța că o altă Clasă Politică , inexistentă palpabil și la vedere încă, ar putea avea determinarea. și puterea să preia profesionale frâiele țări și să o întoarcă din drumul pierzaniei!

Da, ne temem în mintea noastră că vor urma ani grei, în care unii poate vom fi puși la plată, vom fi obligați să returnăm ceea ce am furat „ca tot românul”, iar de aici și până la întoarcerea „comunismului”, nu . ar mai fi mult... Ar trebui să alegem între a traversa din nou niște ani grei, cu lipsuri și cu strâns din dinți, iar la capăt să avem din nou un POPOR la ​​copiii ar putea trăi frumos și liber, sau să murim . efectiv și să sucombăm ca un popor dezbinat și laș care să disipat printre cotropitori fără să miște niciun deget. Cred că suntem datori copiilor care se nasc azi și în viitorul apropiat!

Mulți vor pierde funcțiile dobândite prea ușor pe pile și relații, chiar dacă nivelul lor de pregătire și instrucție școlară era de a li se permite să acceadă aceleași funcții, iar atunci când ai nevoie de ei, care le creează facilități. avantaje nemuncite.

Categoria de vârstă cuprinsă între 30 – 50 de ani - copiii generației care aveau vârsta lor în anii „revoluției” - nu e conștient că a pierdut busola, că sa degradat moral și intelectual față de cum a fost societatea părinților lor, că au fost efectiv. resetați la creier prin școli absolvite în care li sa predat intenționat mai puțină materie, li s-au dat multe informații despre lume și despre viață, ca să nu mai poate face conexiuni care să le arate adevărată față de globalizări . Ei, fără știre și conștientizarea personală au trecut într-o tabară care se situează advers față de cea a părinților lor, care acum, în viziunea globală.au devenit inutili și mai ales au devenit o povară pentru societate. De ce? Pentru simplul motiv că acum generația asta de părinți în vârstă a realizat - după ce au discernut din ceea ce au pățit și au trăit - care este adevărată față de globalizări și ce sa petrecut în realitate.

De aceea vedeți astăzi în fruntea mișcării de opoziție la guvernare și la globalism mai multi intelectuali din vechea generație, pentru că ei chiar discern și sunt conștienți de nenorocirea pe care o trăim, chiar dacă numai ei, pe ultima sută de metri ar mai putea deschide ochii copiilor să se rupă de beția propagandei.

Sistemul a prevăzut cu mut timp înainte că într-o zi populația se va revolta împotriva acestor măsuri vizibile care au colonizat țara și au aruncat-o pe gratis în mâinile unor stăpâni ce i-au tolerat. De aceea au avut nevoie să creeze „subtil” partide alternative care să poată prelua la un moment dat conducerea acestei Clase Politice .

Acum - că totuși este aproape de memoria colectivă - a fost creat USR -ul. Cu acea mișcare hibridă declanșată în jurul „cuiului lui Pepelea” numit Roșia Montană , cu acea falsă problemă care se învârte în jurul unei multinaționale în special și al altora în general.

USR -ul și-a dat arama pe față scoțând la lumină nu numai slogane și oameni care nu au nimic în comun cu românismul și patriotismul, ci dimpotrivă: alogeni, antiromâni, trădători de țară prin definiție. Când populația rămasă acasă între hotarele străvechi a reacționat și a arătat că urăște acest partid fantomatic impus cu mulți bani ai trădării, a fost nevoie ca Sistemul să se replieze iute și să creeze un alt partid care să se exprime exact contrar decât o face USR - ul, adică pe „patriotism” dus în extremis la naționalism, aflat aproape lipit de neofascism , care să exacerbeze mințile mai puțin dotate, dar care să poată coagula niște mase de manevră și presiune cu care să se manifeste modul dur.

Acest partid urcat tot de Sistem în parlament ca o contrapondere la USR pus inițial să mimeze o competiție și o altă direcție, se numește AUR și se pretinde că ar fi o Alianță a unor partide sau forțe democratice patriotice. Lumea bună, lumea cu adevărat intelectuală – „de tp vechi” – a înțeles imediat scamatoria și a declanșat aproape instantaneu sau contra mișcare împotriva AUR , menită să deschidă ochii electoratului ca să-l pregătească pentru viitoarele alegeri ce vor avea loc.

Acesta este adevărul , aceasta este adevărată față a Sistemului , iar acum USR AUR sunt puși să joace pe față cartea dușmăniei între ele, aceea a diferențelor fundamentale, însă realitatea este că ele dau mâna pe sub masă și colaborează vizibil, coordonat de un . turn de comandă comun. Până la urmă Sistemul a găsit un opozant această Clase Politice este băgat cu obstinație în fața electoratului și anume USR și AUR , a cărei „doctrină” SĂ COINCIDĂ CU IDEOLOGIA ȘI DORINȚA FIREASCĂ A OAMEMNILOR, DAR NUMAI PÂNĂ CE Sistemulatinge scopul: acela să controleze și după alegerile viitoare parlamentul, guvernul, președinția, instituțiile de forță a statului, ca și până acum și să plătească în continuare mita datorată stăpânilor externi pentru că sunt ținuți la putere.

Prin urmare se creează o luptă electorală FALSĂ între actuala Clasă Politică și o alianță viitoare între USR și AUR , care chipurile ar fi singurele ce ar putea câștiga „în mod democratic” alegerile viitoare, doar cu o singură condiție: electoratul - contrar manipulărilor cu care se zbate Sistemul să le facă - să nu voteze masiv alte partide sau alianțe cu adevărat patriotice, cu adevărat suveraniste – singurele care ar putea întoarce România din drumul pierzaniei. Pe aceștia nu-i veți vedea la televiziunile cu rating făcut prin seriale și emisiuni de divertisment care ocupă și „piața de știri” precum Antena3/CNN, ProTv, Digi24, România Tv , etc.

Acele 2-3 canale care au curajul să găzduiască patrioții adevărați, cu șanse mari de a zdrobi prin numărul de voturi Sistemul , sunt boicotate sistematic, închise, suspendate, amendate de CNA cu sume exorbitante pentru vina de a arăta oamenilor care este adevărul, singurul. adevăr ce ne-ar mai putea salva ca națiune.

Ieri am văzut din întâmplare pe George Simion – „omul” lui Sebastian Ghiță cum se vehiculează pe piață – care Sebastian Ghiță este o aripă a Sistemului securist care dăinuie încă în România. El încape la Antena3/CNN, are timp madam Porumbel de el și de scandalurile oligofrene pe care AUR le iscă în Parlament pentru vizibilitate și pentru creșterea capitalului politic.  O mizerie, un fiasco de emisiune precum a ajuns și madam Hulubel cu întreg canalul cu dejecții globaliste Antena 3/CNN.  Fiecare om politic are „dumnezeul său” care îl sponsorizează și care are interese ulterioare după ce calul pe care a părut și la hrănit, câștigă cursa la potou.

Noi, „prostimea”, nu avem altă șansă decât aceea că nu prefacem că ne lăsăm manipulați de jegurile care ne-au distrus și la momentul oportun să votăm copleșitor oamenilor și să partidele în care credem și în care nu punem ultima nădejde că ar mai. putea opri Țara de la dispariție totală.

GABRIEL MIHAILA

vezi video mai jos:

Video

Featured

MÂNGÂIEREA LUI DUMNEZAU

-Mami tu l-ai văzut pe Dumnezeu?

Mihail Moldoveanu Sun, 06/09/2024 - 09:32
Tags

UMANITATEA ESTE ÎN RAZBOI

Dragi prieteni,

Spre disperarea mea, am aflat că niciunul dintre linkurile din ultimele noastre e-mailuri nu a funcționat. Au funcționat când am testat înainte de a trimite, dar odată ce transmisia de e-mail a fost oprită, serverul a funcționat defectuos și nu s-a deschis nimic.

MAXIMA DEZILUZIE...

Redirecționez mai ieri o poză apărută pe Newsfeed-ul meu pe Facebook în care apare drapelul americănos cu un text care grăiește cam așa: „în filme, ei sunt salvatorii lumii, în realitate lumea trebuie să se salveze de ei”.

DIFERENTA

Am considerat că trebuie să distribui pe cât mai multe grupuri și pagini - pe care pe unele le administrez eu și pe altele nu - acel mic flaier cu Programul în câteva puncte pe care partidul SOS România <