Ne meritam soarta - Gelu Visan

picture

În audierea de ieri, LCK se lăuda că a oprit câte 2000( două mii) de contracte cu fonduri europene pe an în România, pe motive de corupție. 
Am atras atenția de acum doi ani că DNA blochează accesul la fonduri europene, în mod intenționat, pentru a-i face pârtie pentru procuror European Laurei Codruța Kovesi, demonstrând că este corupție în țările din Est. 
Replica unui europarlamentar european a fost că în țările “din est”, fraudă cu fonduri europene este “sistemică” și că fondurile trebuie tăiate. 
De fapt ce este Parchetul European? 
Răspunsul l-am primit aseară de la un europarlamentar partizan al lui Kovesi din Comisia Libe: “ Cei mai mulți bani îi cheltuie țările din est și ele fac cea mai mare fraudă, trebuie oprită frauda” 
După ieșirea Marii Britanii din UE, bugetul UE se va diminua considerabil. Germania vrea să suplinească această pierdere prin tăierea fondurilor pentru țările din est, pe motiv de corupție. 
Pentru aceasta, le trebuie un om care să răspundă comenzii politice, și anume să blocheze fondurile pentru țările din est. Francezul nu ar fi răspuns comenzii politice, le trebuie un Procuror docil, care să aibă experiență în executarea ordinelor. LCK este acest om. De aceea am spus că prin această instituție, țările din est, cu România cap de listă, vor fi executate. 
În acest moment, Europa se rupe în două, vest și est, europarlamentarii PNL participând din plin la execuția României. 
Desigur, urmează negocierile dintre Consiliul Europei și Parlament. Așa cum astăzi procedura a fost călcată în picioare, grupul PPE înlocuindu-i forțat cu membri PNL pe toți cei care nu voiau să voteze cu Kovesi( a se vedea cazul reprezentantei Italiei înlocuită forțat cu Marian Jean Marinescu, aceste înlocuiri făcând diferența de patru voturi, dacă îi lăsau, câștiga francezul), la fel procedura negocierii între Consiliu și Parlament va fi călcată în picioare de Germania care o va impune pe Kovesi. Merkel va merge atât de departe până la a-l forța pe Macron, omul ei, să-și retragă omul, la fel cum ea și-a umilit propriul candidat, care a luat doar un vot. 
În UE nu există Democrație, există doar ce vrea Germania, restul fiind executanți.
Așa cum am scris, nazismul combinat cu stalinismul neomarxist a revenit, s-a făcut o altă reîmpărțite a Europei, iar țările din Est, mai puțin RDG, vor fi aruncate din nou la coșul istoriei. 
Și de data aceasta se întâmplă cu sprijinul românilor, la fel ca și cu Comuniștii, și anume al PNL și al pionului lor otrăvit, Laura Codruța Kovesi, idolul unei mari părți din România. 
Ne merităm soarta.

poza  GELU VISAN

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?