NE-AU TRADAT IDIOTII UITILI!

hcfhfhjj

CSAT trebuie arestat pentru înalta tradare!

Codul Penal definește infracțiunea de trădare după cum urmează:

„Articolul 394

Trădarea

Fapta cetățeanului român de a intra în legătură cu o putere sau cu o organizație străină ori cu agenți ai acestora, în scopul de a suprima sau știrbi unitatea și indivizibilitatea, suveranitatea sau independența statului, prin:

a) provocare de război contra țării sau de înlesnire a ocupației militare străine;

b) subminare economică, politică sau a capacității de apărare a statului;

c) aservire față de o putere sau organizație străină;

d) ajutarea unei puteri sau organizații străine pentru desfășurarea unei activități ostile împotriva securității naționale, se pedepsește cu închisoarea de la 10 la 20 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.”

Citind articolul menționat, dacă ai ceva mai mult creier decât o găină înțelegi câteva chestiuni cât se poate de clare. În primul rând, faptul că în articolul în cauză în Codul Penal se vorbește despre legătura cu „o putere sau cu o organizație străină ori cu agenți ai acestora”. Articolul pune egalitate între a conspira cu rușii, cu americanii, cu nemții sau cu pakistanezii. Este la fel de grav.

Și-acum să luăm pe rând ceea ce se petrece în România:

- ajutorarea cu armament a Ucrainei, antrenarea piloților săi și restul acțiunilor făcute la adăpostul unor hotărâri ale CSAT sunt strict instigări ale rușilor pentru a ne ataca; de asemenea, dezvoltarea de baze militare care nu respectă legile țării reprezintă o întrunire a tuturor infracțiunilor enumerate la litera a)

- achiziția de armament prin fentarea legii offset-ului, prin intermediul unor hotărâri dubioase și în termeni absolut de neacceptat (plătim banii înainte, pentru livrări la calendele grecești) reprezintă un act de înaltă corupție și subminare a economiei naționale. Donarea stației Patriot reprezintă, de asemenea, o subminare a capacității de apărare a patriei. Ca să nu mai vorbim că hotărârea donării este absolut aberantă. Cum donează ei banii pe care i-am dat noi??? Așadar, avem îndeplinite și condițiile enumerate la litera b).

- demonstrarea condițiilor de la litera c), anume aservirea față de o putere străină, cred că nu mai trebuie demonstrată, chiar și un țânc putând să o evidențieze;

- infracțiunile de la litera d) sunt și ele evidente, întrucât noi ajutăm puteri străine (SUA, Ucraina, etc.) pentru operațiuni ostile împotriva Rusiei care ulterior se vor repercuta asupra noastră.

Așadar, termenii articolului 394 sunt îndepliniți integral. Greu de imaginat. O trecere în revistă ne relevă faptul că sunt încălcate elemente din articolele 395 și 396. Nu mai stau acum să demonstrez, dar puteți citi respectivele articole și-mi veți da dreptate.

Setul de articole 394-397 definesc infracțiunea de trădare pentru un om normal. Însă, în cazul președintelui și al restului membrilor CSAT se aplică articolul 398 care definește infracțiunea de înaltă trădare:

„Faptele prevăzute în art. 394-397, săvârșite de către Președintele României sau de către un alt membru al Consiliului Suprem de Apărare a Țării, constituie infracțiunea de înaltă trădare și se pedepsesc cu detențiune pe viață sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.”

Mai fac o paranteză pentru a înțelege de ce donarea sistemului Patriot e un act de înaltă trădare. Înainte de întrunirea CSAT, Tâlvăr demonstra într-un interviu „de ce nu e OK să donăm Patriotul Ucrainei” și aducea ca argumente tocmai necesitatea asigurării securității naționale. Asta însă nu l-a făcut ca în ședința respectivă să voteze cu da!!!

Nu e de mirare de ce unii membri au evitat ședința cu cântec de azi: Luminița Odobescu (Ministrul de Externe) și Marcel Boloș (Ministru de Finanțe) și-au „făcut de lucru” pe aiurea. Așadar, din acest moment nu mai putem vorbi despre CSAT, ci despre „Grupul Infracțional CSAT”. Ceea ce fac idioții utili ai SUA nu reprezintă decât o modalitate de a ne împinge în război. Iar asta e trădare, deoarece noi, în acest moment, noi nu avem absolut nimic de împărțit cu rușii.

Pentru cei care vor să arunce petarde, voi spune că Polonia a refuzat să doneze Patriot Ucrainei, subliniind că sistemul „îi este necasr asigurării propriei securități”. Polonezii sunt mult mai reactivi decât noi când vine vorba de ruși, dar, cu toate acestea, NU DONEAZĂ PATRIOT!

Desigur, și polonezii au idioți utili cocoțați la vârful statului, dar după cum se vede treaba, nu au trădători!

DAN  DIACONU

vezi videoclipul de mai jos:

 

Video

Featured

ALTA CIUPERCA OTRAVITA

Gabriel Mihaila Thu, 07/11/2024 - 08:24
DIFERENTA

Mă uit cu detașare și amuzament la zbaterea care se petrece acum în America – dar nu numai acolo – în Franța, Anglia, Germania, dar și în guvernământul sasului nazist Johannis, care se pregătește  inevitabil să iasă în decor...

Mihail Moldoveanu Tue, 07/09/2024 - 11:47
EDITORIALUL DE ASTAZI

Am să scriu astăzi despre o temă de o importanță majoră pentru viitorul nostru.

Gabi Mihaila Sun, 07/07/2024 - 08:04
PATRU IULIE

Ce nu stie nimeni despre 4 iulie

Inima mi se înfierbântă când văd America sărbătorind 4 iulie. Arată incredibila ignoranță a maselor. Cât de ușor se manipulează publicul.

Gigi Petrovan Sat, 07/06/2024 - 08:44
INCULTURA CEA DE TOATE ZILELE

Într-un mare oraș trebuie să fii apt să trăiești! Trebuie să ȘTII  cum să o faci, nu poți ateriza pur și simplu ca fluturele pe lampă și să zici că ești orășean. Trebuie în primul rând să ai pretenții, SĂ ȘTII  să ai pretenții!

Gabriel Mihaila Thu, 07/04/2024 - 10:15
CRUCIADA ROMÂNILOR

Știți bine că sunt un adept pe față al Dianei Șoșoacă și al Partidului suveranist SOS România

Gabriel Mihaila Tue, 07/02/2024 - 08:10
ROMÂNIA (NE)EDUCATA

Boonn...

Dumnezeu ne-a dat un șpiț în cur și ne-a dus acolo unde noi nu am fi în stare niciodată să ajungem...

Gabriel Mihaila Thu, 06/27/2024 - 08:48
SI PROSTIA SE PLATESTE !

După evenimentele din ultimele două zile cu atacurile teroriste asupra unor obiective de pe teritoriul Rusiei cred că doar aceia cu un retard foarte avansat mai pot crede că există vreo javră din actuala CLOACĂ POLITICĂ formată din <

Gabriel Mihaila Tue, 06/25/2024 - 13:44
NE-AU TRADAT IDIOTII UITILI!

CSAT trebuie arestat pentru înalta tradare!

Codul Penal definește infracțiunea de trădare după cum urmează:

„Articolul 394

Trădarea

Mihail Moldoveanu Sat, 06/22/2024 - 13:49
ULTIMELE GÂSTE ALE EUROPEI

Mutul de la Cotroceni . Poate că sună dur, însă nu reflectă pe deplin realitatea. E și mut, și incapabil.

Gabi Mihaila Sat, 06/22/2024 - 07:36