MUZEUL BEIZADELEI CARAMITRU

djnutw

Dragnea e bolnav. Fii-su' lu Caramitru (de unde avea un actor bani să îl țină pe ăsta în străinătățuri și să își ia vile în Cotroceni tot n-am aflat) vrea muzeu anti-corupție cu vizite obligatorii.

Propun să-l împăiem pe Dragnea (care nu mi-e simpatic deloc, pentru că pare neputincios în fața ifoselor lui Tu-Dorel... dar totuși, cred că există limite) să-l ducem la muzeu... chiar este etalonul corupției în România: a ”furat” că a zis să voteze poporul la un Referendum anti-Băsescu (nasol) și nu a zis ca niște dudui să meargă la serviciu la ele, că asta avea el ca atribuții, să facă pontaje pe la ceva direcții județene.

Mie mi se pare extrem de util asta: vom vedea la muzeu ”paradelile” lui Onea și Portocală, lui Man și Ardelean, lui Popovici și Volintiru și alte cupluri de Stani și Brani la fel de vestite. Și e bine că vor participa obligatoriu toți românii, căci se vor împărți apele, toți fiind informați deopotrivă: idioții vor rămâne grupați în bula lor, urlând pe străzi #corupțiaucide.

Asta în timp ce toți ceilalți, cei cu o minimă inteligență, vor percepe realitatea la adevăratele ei dimensiuni: așa-zisa ”anticorupție pe haules”, cea inventată, ucide cu adevărat... destine, firme, resurse, o nație și o țară.

Pare că haștag-românii, mai bogați sau mai săraci, au un singur ideal și o singură dorință în viață: toți cei din jur să fie mai săraci și mai amărâți ca ei. Dacă ei nu au ce mânca, dar nici ceilalți români nu au, atunci sunt fericiți și urlă disperați: să crăpăm toți de foame... în ură și sărăcie lucie!

Securitatea a înțeles asta și a exploatat la maxim: așa popor, așa conducători!

INGRID MOCANU

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?